Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Στο 3:00 τα βράχια αριστερά είναι εντελώς meh(Low-res). Ελπίζω να μην δούμε τέτοια χάλια στο Ultra.. Uncompressed έκδοση με download για τους ενδιαφερόμενους: http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_pax_east_gameplay-34215_en.html 1
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αν τα ultra tex ειναι οπως η διαφορα ultra και high του Shadow of Mordor πεφτει ηδη κλαμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το motion capture έπρεπε να 'χε γίνει στάνταρ, μόνο στο Batman το καινούργιο θα το δούμε (NVIDIA FaceWorks). Σε τέτοια παιχνίδι που έχουν πολύ μπλα-μπλα έπρεπε να δίνουν το μεγαλύτερο βάρος στο animation.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δύο νέες εικόνες: ή παλι μπορει να δωσουν βαρος σε ακυρα πραγματα οπως τα νυχια της παραπανω κυριας,λες και θα τα κοιταζει κανεις οταν παιζει το παιχνιδι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ή παλι μπορει να δωσουν βαρος σε ακυρα πραγματα οπως τα νυχια της παραπανω κυριας,λες και θα τα κοιταζει κανεις οταν παιζει το παιχνιδι Dude, them fingernails are dreamy. :P 2
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τα βραχια αριστερα μου θυμιζουν αυτα του Resident evil rev 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Άστα να πάνε. Πόση μαμημένη VRAM χρειαζόμαστε τελικά για να μην βλέπουμε ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοιο χάλι ;
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Moνο στην cryengine δεν βλεπεις τετοια χαλια(και ειδικα σε βραχους,εδαφος), και επιπλεον καμια αλλη μηχανη δεν ''δενει'' τοσο καλα χορταρι-εδαφος.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τετοιο βραχο εχεις δει σε κανενα crysis? Ή στο ryse? Δεν νομιζω. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι αυτα τα screenshots απο την εκδοση του pc. Αλλιως τραβω απο τωρα τα μαλλια μου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχω δει κάμποσες low-res υφές και στα Crysis και στο Ryse. Όλα τα παιχνίδια έχουν, κανένα δεν εξαιρείται. Αλλά για να θυμηθούμε λίγο..
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Υπονοεις οτι επεσε downgrade ρε μπαγασα? Εγω μενω στην δηλωση τους οτι με τα ultra θα μας πεσει το σαγονι απο την χαστουκα που θα φαμε. Περιμενω και εγω να δω. Οσο για τα nvidia features κρατω μικρο καλαθι και θα δουμε τι μας παιρνουν απο το perfomance στο game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Πρώτα θα δω το παιχνίδι στο PC μου να τρέχει και μετά θα βγάλω τελικό συμπέρασμα για το αν έπεσε downgrade ή αν τελικά το παιχνίδι είναι όπως το περίμενα/έλεγαν. Σίγουρα στο Ultra το συνολικό αποτέλεσμα θα 'ναι εξαίρετο, αλλά θα δούμε αν όντως έχει τόση διαφορά με το High ή αν οι διαφορές θα 'ναι στυλ SoM, 2 μήνες έμειναν.
Tobajara Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τετοιο βραχο εχεις δει σε κανενα crysis? Ή στο ryse? Δεν νομιζω. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι αυτα τα screenshots απο την εκδοση του pc. Αλλιως τραβω απο τωρα τα μαλλια μου. Μην το παίξεις καν, θα είναι το χειρότερο παιχνίδι της δεκαετίας, μη χάσεις τα μαλλιά σου άδικα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα