Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος μου ,μου ειπε να αρχισω να παιζω τα παιχνiδια της σειρας witcher.Εσεις προτεινετε να περιμενω και να παιξω απευθειας το τριτο μερος του παιχνιδιου,η πιστευετε πως θα πρεπει να αρχισω απο το πρωτο η το 2ο??

Αν και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα πουν να διαβάσεις τα βιβλία πρώτα (κάτι που πρέπει να κάνω κι εγώ :P ), καλύτερα θα ήταν να ξεκινήσεις από το 1ο, έτσι για να δεις και την διαφορά μέχρι σήμερα, αλλά και να έχεις ένα πιο πλήρες (Witcher games) story.

• Like 3
Δημοσ.

Aν και δεν ειναι απαραίτητο να παιξεις το πρώτο ώστε να παιξεις το δεύτερο, απο άποψη σεναρίου, ναι ειναι καλύτερα να παιξεις πρώτα το The Witcher  γιατι το Witcher 2 ξεκινά λίγο απότομα με ενα βομβαρδισμο χαρακτήρων που εμφανιζονται στο πρώτο παιχνίδι.

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που δεν τον έχω στην ignore list είναι ότι πολλά ποστ του(Όπως το παραπάνω), με διασκεδάζουν :)

Well try it, τα υπέρ σπάνια καλά posts γίνονται quote έτσι κι αλλιώς ;)

Δημοσ.

Βλεποντας κατι τετοιο, http://videocardz.com/54976/witcher-3-free-with-geforce-gtx-900m-graphics-cards, δλδ Free Witcher 3 με καθε gtx 960,970,980, εχω την εντύπωση οτι θα τρεχει καλύτερα σε nvidia καρτες. Η προϊστορία παντως λεει οτι μαλλον ετσι θα ειναι, θυμηθείτε Tomb Raider, Hitman σε ποιες καρτες επαιζαν νερο και κανα Splinter Cell αντίστοιχα.. Θα δειξει..

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα τωρα που το σκεφτομαι αυτο ειναι πολυ καλο νεο γιατι θα γεμισουμε κουπονια του Witcher 3 στις αγγελιες :D

• Like 2
Δημοσ.

Η ειρωνια η ιδια ετσι.

Ξεκινα απο το Witcher 2 κατευθειαν αγαπητε :)

ΧΑΧΑΧΑ ,μολις το παρατηρησα το σχολιο το παιδιου , αλλα νταξει δεν κρατω κακιες.Μπορω να πω οτι και εγω μεχρι τωρα επαιζα λιγα παιχνιδια  οπως λολ και cod και απο λιγο επειδη διαβαζα,αλλα τωρα που τελειωσα το σχολειο ...ηθελα να ανεβω λιγο επιπεδο οσον αφορα το gaming...Καλα τωρα ποιος με κραταει!!

Δημοσ.

Εννοείται πιστεύω να ξεκινήσει απο 1 και μετα 2,ωστε να εχει ολοκληρωμένη εμπειρία και feeling στο 3. Για να μην πω αξιζουν ΠΟΛΥ και τα Βιβλία :P

Δημοσ.

console αυτο.Ειλικρινα δεν νομιζω να ηταν πανω απο 20-22 fps.Δεν ξερω αν θα το βγαλουν ετσι στις κονσολες η θα φαει downgrade πριν βγει αλλα προσωπικα αυτο το stutterfest δεν θα το επαιζα ουτε σε 360

Δημοσ.

Οκ, σε πολλά σημεία τα γραφικά του είναι απλά meh.Δεν είναι το πρώτο που θα κοιτάξω, αλλά σε γυρνάει χρόνια πίσω ώρες ώρες.Επίσης δε μου αρέσει έτσι όπως βλέπεις με το witcher sense και δυστυχώς ακόμα βλέπω έχουν αυτό το ατσούμπαλο animation στο τρέξιμο.Και το boss είχε κακό animation επίσης, ειδικά κατά το πέταγμα.Κατά τα λοιπά, απολαυτικό. ^_^

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...