noFEARgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Οροκου σακι κανε ενα ψυχικο να παρεις αφεση αμαρτιων και παρτο τζαμπα το δινουν . εξαλου θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγοραζεις θα νιωσεις ωραια 5
tidus666 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Φήμες λένε ότι αν το αγοράσεις το παιχνίδι κερδίζεις 200% σε απόδοση και όχι 150, ισχύουν; 3
Oroku Saki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ποιος δεν το εχει παιξει το witcher 2? Η το 1? Μονο αυτοι κατι βλαμενοι που ασχολουνται με cod ολη την ωρα.
Anastazio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Το καλό είναι ότι πρόκειται για RPG, που σημαίνει ότι 1. Θα παιχτεί με gamepad(Το gameplay δείχνει να είναι πιο ευχάριστο με χειριστήριο όπως και του W2), 2. Ας έχω και 30FPS, δεν με πειράζει σε τέτοιου είδους παιχνίδι. WTF did i just read.. Σιγά μην κερδίσουμε και 800%, αυτά τα εξωφρενικά ποσά είναι για πολύ συγκεκριμένα benchmarks όπως το Star Swarm, σε παιχνίδι άντε να δεις 15-20% αύξηση που και πάλι θα 'ναι ανάλογα από το πόσο CPU Limited θα είναι το παιχνίδι. Εγω απο τότε που βγήκε το dx δεν θυμάμαι να κερδίζω fps χωρίς να αλλάξω hardware,μονο η συχωρεμενη η 3dfx με το glide είχε να προσφέρει κάτι μεταξύ δυο API και κοινού hardware...να χαμε να λέγαμε θα ναι το dx 12 σε αυτο το επίπεδο,αυτά ειναι για τον κορτανα και τους xboxακηδες που νομίζουν ότι θα βγει το dx και το one απο μπετό θα γίνει πύραυλος.
armin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Παιδια ενας φιλος μου ,μου ειπε να αρχισω να παιζω τα παιχνiδια της σειρας witcher.Εσεις προτεινετε να περιμενω και να παιξω απευθειας το τριτο μερος του παιχνιδιου,η πιστευετε πως θα πρεπει να αρχισω απο το πρωτο η το 2ο??
Dreyar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Άρχισε απο το πρώτο και το δεύτερο!!!! Στο steam θα βρεις το πρώτο στα 1.59 ευρώ και το δεύτερο στα 3,99. http://store.steampowered.com/app/20900/ http://store.steampowered.com/app/20920/?snr=1_7_15__13
armin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Α σορυ και παλι για την αγνοια ,αλλα εγω σκοπευω σε 2-3 εβδομαδες να στησω νεο υπολογιστη με νεο λογισμικο.Αν παραγγειλω τα παιχνιδια αυτα απο το steam απο τον τωρινο υπολογιστη που εχω, αυτα θα συνεχισουνε να υπαρχουν στον λογαριασμο μου οταν φερω τον νεο υπολογιστη ετσι?Και παλι συγγνωμη αλλα δεν ξερω σχεδον τιποτα απο steam....
tidus666 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Nαι, αν τα πάρεις στο steam, συνδέεσαι σε οποιοδήποτε υπολογιστή θες και τα έχεις/κατεβάζεις για πάντα.
armin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Κατι ακομα,ο φιλος μου ,μου ειπε να προπαραγγειλω το 3ο παιχνιδι της σειρας και ετσι εκανα,απλα το παρηγγειλα απο τα public σε physical copy.Οταν βαλω το παιχνιδι στον υπολογιστη το witcher 3 θα παιζει και αυτο μεσω steam?? Επισης, στην παραγγελια απο steam των 2 παλιοτερων παιχνιδιων μου βγαζει να βαλω ονομα αγοραστη ,διευθυνση,τκ,τηλεφωνο...για ποιο λογο??Αφου η αγορα ψηφιακη δεν ειναι?
noFEARgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 το the witcher 3 που πηρες δεν εχει drm δεν θα παιζει μεσω steam . Χρειαζονται αυτες οι πληροφοριες για να σε ταυτοποιησει με τις πληροφοριες που θα δωσεις στον τροπο πληρωμης . Αν πληρωσεις με paypal θα βαλεις οτι εχεις βαλει και στην paypal. Αν πληρωσεις με πιστωτικη θα βαλεις το ονομα που εχει πανω η καρτα . Τα στοιχεια που θα βαλεις να ειναι τα πραγματικα
Alex21121988 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ειμαι πολυ περιεργος αν με μια 970 θα καταφερω ultra settings στα 1080p εστω και χωρις antialising ή με τιποτα FXAA ή SMAA αν δεν το θολωνουν. Το Witcher 2 ειχε εναν σκασμο απο settings, λογικα και σε αυτο το ιδιο θα δουμε.
D.Luffy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγώ πιο πολύ φοβάμαι το stuttering και όχι τόσο το γενικότερο performance. Πρόκειται για πολύ ανοιχτό κόσμο και εκεί είναι που συνήθως γίνονται αυτές οι βλακείες. Το loading και το live streaming των assets με τις παρούσες μηχανές γραφικών ήταν κυριολεκτικά για τον π....τσο μέχρι τώρα. Ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει επιτέλους με το καινούργιο API...
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μια χαρά θα είναι το παιχνίδι, αράξτε. Τόσα delay δεν τα έφαγε έτσι.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ποιος δεν το εχει παιξει το witcher 2? Η το 1? Μονο αυτοι κατι βλαμενοι που ασχολουνται με cod ολη την ωρα. Παιδια ενας φιλος μου ,μου ειπε να αρχισω να παιζω τα παιχνiδια της σειρας witcher.Εσεις προτεινετε να περιμενω και να παιξω απευθειας το τριτο μερος του παιχνιδιου,η πιστευετε πως θα πρεπει να αρχισω απο το πρωτο η το 2ο?? Η ειρωνια η ιδια ετσι. Ξεκινα απο το Witcher 2 κατευθειαν αγαπητε
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ο μόνος λόγος που δεν τον έχω στην ignore list είναι ότι πολλά ποστ του(Όπως το παραπάνω), με διασκεδάζουν 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα