{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 πιστευω ηταν ευκολο να καταλαβει καποιος οτι μιλουσα ειρωνικα . Φυσικά και δεν φαίνεται dude στο γραπτό και για αυτό ανακάλυψαν και τα emoticons 3
noFEARgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 πρεπει να ειναι καποιος τρελος για να εννοει αυτα που ειπα για το the witcher 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 πρεπει να ειναι καποιος τρελος για να εννοει αυτα που ειπα για το the witcher Παντού υπάρχει τουλάχιστον ένας! 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Dark difficulty and permadeath: how hard is The Witcher 3? 1
panther_512 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα δεν έχω δεί ούτε ένα βίντεο που το παιχνίδι να παίζει ομαλά..... Δεν ξέρω βέβαια το κατα πόσο φταίει το youtube γι'αυτό. Άντε να βγεί να δούμε τί θα κάνουμε.
zvarthangalos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Η λογική λέει πως το παιχνίδι θα έχει τα προβληματάκια του το θέμα είναι να μην έχει προβληματάρες κάτι που θα ήταν σίγουρο αν κυκλοφορούσε όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά για τέλος Φλεβάρη αν δεν κάνω λάθος, θα το κρίνουμε βεβαία εκ του αποτελέσματος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – New Details Unveiled
Spartan117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Άντε να βγει το άτιμο, φαίνεται πολύ ωραίο. Μου φαίνεται πρέπει να κάνω ένα replay το 2 πριν βγει για να έχω φρέσκια την ιστορία Χωρίς να είμαι σίγουρος(αρκετά χαμηλής ποιότητας βίντεο) νομίζω ότι χρησιμοποιούν volumetric fog/lighting. Αυτό σημαίνει οφθαλμόλουτρο 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν έχουν βάλει το highest setting ακόμα ε..
noFEARgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 και αυτα που εχουν ειναι καταπληκτικα. Το βιντεο ειναι πολυ χαλια ελπιζω να ανεβασουν καποιο καλυτερο
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ναι όντως ελπίζω να το βρούμε uncompressed κάπου..
Spartan117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν έχουν βάλει το highest setting ακόμα ε.. Λογικό είναι νομίζω, πρώτα κάνουν optimize τα setting που θα τρέχουν οι κονσόλες (high) και τα ultra που θα έχει το PC τα κάνουν optimize τελευταία.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Καλά θα δούμε πόσο optimized θα είναι το Ultra του..Μας βλέπω να περιμένουμε νέες κάρτες για να το παίξουμε.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Λογικό είναι νομίζω, πρώτα κάνουν optimize τα setting που θα τρέχουν οι κονσόλες (high) και τα ultra που θα έχει το PC τα κάνουν optimize τελευταία. High οι κονσολες και δη το PS4 σε 1080p??Καλο το ανεκδοτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα