BigBOSS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Bασικά οι απαιτήσεις ειναι λιγο οτι να ναι αν το σκεφθούμε καλυτερα με μονο την GTX 770 να σώζει την κατάσταση, πχ στις ελάχιστες cpu βαζουνε i5 2500k που ειναι καλυτερη cpu απο την προτεινομενη amd cpu fx 8350. Επισης αφου βάζουνε GTX 770 προτεινομενη θα ηταν λογικότερο η αντιστοιχη amd να ήταν η R9 280X. Oι minimum gpu ειναι λιγο τσιμπημένες για minimum. Δηλαδη με GTX 570/580 δεν θα μπορείς καν να παιξεις;
Daemonos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τα minimum reqs είναι λίγο τσιμπημένα ή μου φαίνεται? Νομίζω είναι τακτική της projekt red, και στο witcher 2 όταν βγήκε τα ίδια λέγαμε για τις απαιτήσεις, αλλα το witcher 2 το παίζεις άνετα ακόμα και σήμερα!
3DJIN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τελικά το downgrade αληθεύει? που διαβασες μια τετοια φημη?
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα ειναι οι Minimum απαιτησεις. Τι δηλαδη ειναι η υπερβολη ο I5 2500 που κοστιζει στις αγγελιες 80-90ευρω???ή η 7870 των 110ευρω???
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ελα ντε τι ειναι η υπερβολη? Το τι παιχνιδι του 2015 θελει για minimum pc του 2011 ?
Daemonos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 που διαβασες μια τετοια φημη? http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-3-fans-claim-downgrade-ation-is-in-full-effect-after-latest-trailer-devs-comment/
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ελα ντε τι ειναι η υπερβολη? Το τι παιχνιδι του 2015 θελει για minimum pc του 2011 ? Έτσι όπως προχωράνε τα πράγματα στο PC πλέον, λογικό είναι.Παλιότερα κάθε 1.5 χρόνο ήθελες ολική αναβάθμιση. 1
Dennisbest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μα τι αναβάθμιση να κάνεις , από 2500κ σε 4690κ; Ίδιο performance έχουνε στα games . Αντίστοιχα και οι i7. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι, δεν υπάρχει ανταγωνισμός και η Intel πάει πολύ αργά, αλλά και τα παιχνίδια δεν έχουν φτάσει σε σημείο να μπορούν να εκμεταλλευτούν 6-8-10 πυρήνες(Στην πλειοψηφία τους), οπότε..
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλο για την τσεπη μας αυτο βεβαια και καλο γιατι δεν χρειαζεται να παιρνεις τον ακριβοτερο και τελευταιο i5 ή i7 για να παιζεις τα παιχνιδια,ασχετως αν εχουμε γεμισει στην Ελλαδα απο προβατα που απλα τα βλεπουν ολα σαν ασπρο μαυρο σε αυτα. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Προτιμώ την προ-κρίση εποχή που υπήρχαν φράγκα στη τσέπη στους περισσότερους και η τεχνολογία άλλαζε πιο ραγδαία.
panther_512 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 To πρόβλημα με τα requirements είναι η ανομοιομορφία και δυσαναλογία μεταξύ των parts που αναφέρουν, κάτι το οποίο μειώνει την αξιοπιστία των πληροφοριών αυτών. Eίναι απλά αδύνατον το παιχνίδι να παίζει το ίδιο σε έναν 2500Κ, performance CPU του 2011, με έναν καλούτσικο AMD επεξεργαστή του 2009, που ακόμα και τότε έμενε πίσω από τους performance Core 2 Duo και Quad. Εκτός και αν κάνουνε μαγικά εκεί στην CDP και ανακαλύψανε κρυφά αποθέματα ισχύος σε παλιούς AMD επεξεργαστές. 1
Dennisbest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και στο unity τα ίδια είχανε κάνει πάντως , δε ξέρω με ποια λογική έγινε τώρα τελευταία ο phenom τόσο καλός επεξεργαστής 1
labrosviz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν βλέπω καθόλου υπερβολικές τις απαιτήσεις...μια χαρα ειναι...δεν ειναι φυσικά ομοιόμορφες καθώς υπάρχουν πράγματα που δεν κολλάνε αλλά όχι υπερβολικές...φυσικά αν υπάρχει το ανάλογο οπτικό αποτέλεσμα (που δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι δεν θα υπάρχει)...πιστεύω πάντως ότι σε low settings (όπου περιμένω και εκεί να ειναι πανέμορφο) θα παίζει σε ποιο παλιά μηχανήματα απο αυτά που αναφέρονται στις minimum...η τουλάχιστον το ελπίζω για να το ευχαριστηθούν όσο περισσότεροι γίνεται...
Silverage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εγω αυτό που θέλω είναι η διάφορα settings, low mid high να μην είναι η μέρα με την νύχτα. Π.χ. στο unity απο το high στο medium ήταν μάυρο χάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα