Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα με τα γραφικά του παιχνιδιού δημιουργήθηκε τους τελευταίους 2 μήνες περίπου, διότι η ίδια η εταιρία όπως σωστά αναφέρθηκε πιό πάνω, δημιούργησε υψηλές προσδοκίες στον κόσμο, με ανάλογο υλικό και συνεντεύξεις που παρουσιάστηκαν παλαιότερα.

Συνεπώς, όταν τα τελευταία video δείχνουν κάποιες σκηνές αμφίβολης οπτικής ποιότητας, ο κόσμος δικαίως το συζητάει.

Το Witcher 3 είναι το πιό πολυαναμενόμενο παιχνίδι για μένα, έχω τερματίσει από 2 φορές τα προηγούμενα παιχνίδια τα οποία έχω διπλοαγορασμένα σε boxed GOG εκδόσεις και Steam εκδόσεις ( οι πρώτες αγορές full-price) .

Αν και έχω εμπιστοσύνη στην CDP ότι θα μας δώσει το καλύτερο Witcher ever, δεν μπορώ να μήν αναγνωρίσω ότι στο θέμα του promotion του παιχνιδιού έχουν κάποια θεματάκια, μιάς και η ποιότητα του τεχνικού τομέα που μας παρουσιάζουν έχει περίεργα σκαμπανεβάσματα.

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια θηρια καρτες μωρε και εσυ σιγα.Τι εχεις Gtx titan ή Gtx 980.Αντε γιατι το εχεις παρατραβηξει.Εδω μπορεις να βρεις R9 290 με 200ευρω μεταχειρισμενη σιγα τα αβγα.

GTX 970 G1 Gaming εχω και ναι ειναι  θηριο. Η διαφορα της με την 980 ειναι ελαχιστη καιε αν της κανω OC ξεπερναει την 980!!

Δημοσ.

Εμεις με τα θηρια καρτες περιμενουμε να δουμε γραφικα τουλαχιστονν ιδιας ποιοτητας  με ryse &Unity  που ηταν τα 2 παιχνδιια με τα καλυτερα γραφικα φετος στο pc και γιατι οχι ακομα καλυτερα. Ο

κουφάλα oroku το ξέρεις πως η nvidia παει για νέες κάρτες το τρίτο τρίμηνο του 15; οποτε το θηριο η τιτανοτεράστια GTX 970 δεν θα διατηρησει αυτον τον τιτλο ουτε για χρόνο. Θα δειχνει τοσο ταπεινή οπως σου φαινεται εσένα τώρα η GTX 770 ή η r9 280x, ας πούμε. Τριτο τριμηνο λοιπόν του 15' η nvidia θα κυκλοφορήσει νέες GPU κατώ απο τα 20nm με τις βελτιώσεις να ειναι ιδιαιτερα σημαντικές σε σχέση με την τιτανοτεράστια GTX 970 και την υπεργαλαξιακη GTX 980. Oποτε αν θες να παιζεις 1440p και πάνω με DSR, 8XMsaa, 60fps και τα πάντα τέρμα πρέπει δυστυχώς σε λιγοτερο απο χρονο να αλλαξεις κάρτα αλλιως θα μεινεις με το πουλι στο χέρι.

Προσπερνάνε τα 20nm Nvidia και AMD

http://www.thelab.gr/_/news/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-20nm-nvidia-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-amd-r1782

• Like 2
Δημοσ.

GTX 970 G1 Gaming εχω και ναι ειναι  θηριο. Η διαφορα της με την 980 ειναι ελαχιστη καιε αν της κανω OC ξεπερναει την 980!!

Αραξε την πετσα σου...300 ευρω καρτα εχεις.Λες και εχεις hayabusa μηχανη και ολοι οι υπολοιποι εχουν glx κανεις...Νο offence

• Like 4
Δημοσ.

Eτσι γινεται καθε χρονο οταν βγαινουν νεες καρτες και επεξεργαστες εινα θηρια μεχρι την επομενη χρονια που βγαινουν τα νεα μοντελα. Οταν ειπα οτι ειναι θηριο εννοω για αυτη την περιοδο και οχι για 1 χρονο μετα.

Δημοσ.

τι μολις i5 2500k έχεις; έπρεπε να έχεις τουλάχιστον i7 4790k και να λες σε κάθε δημοσιευση σου ποσο σπέρνει. :-D

Δημοσ.

Και εγω την ιδια εχω αλλα δεν κανω ετσι.Αλλωστε σε παλια σου Posts καθοσουν και χαιροσουν και ελεγες οτι πλεον με το Dsr θα παιζεις 4κ σε 1080p Monitor και αρα δεν χρειαζεται καποιον να αγορασει καποιο καλυτερο Monitor,και αρχισανε ολοι και σου ριχνανε πορτοκαλια. Κοψε και λιγο.Εισαι ο μονος που μιλαει με αυτο τον τροπο λες και εχεις TitanZ.Και οχι η 970 δεν ξεπερναει την 980 με Oc

παρε και 1 Benchmark απο Far Cry να προσγειωθεις και λιγο

γιατι συνεχεια γραφεις την μια βλακεια μετα την αλλη αφου σου εχουν γινει συνεχης παρατηρησεις.

Eτσι γινεται καθε χρονο οταν βγαινουν νεες καρτες και επεξεργαστες εινα θηρια μεχρι την επομενη χρονια που βγαινουν τα νεα μοντελα. Οταν ειπα οτι ειναι θηριο εννοω για αυτη την περιοδο και οχι για 1 χρονο μετα.

Τι να πουνε και οι κατοχοι 780ti δηλαδη που εσκασαν αρχες του τελη 2013 με αρχες 2014 650ευρω και βλεπουν τωρα την 980 να τους ξεπερναει σε παιχνιδια,την αρκετα φθηνοτερη 970 να τους πλησιαζει σε παιχνιδια και την φθηνοτερη R9 290x πλεον να την ξεπερναει σε υψηλες αναλυσεις. Ξεκολλα λιγο και αφιερωσε παραπανω χρονο στην σωστη ενημερωση απο το να γραφεις οτι να ναι.

Αραξε την πετσα σου...300 ευρω καρτα εχεις.Λες και εχεις hayabusa μηχανη και ολοι οι υπολοιποι εχουν glx κανεις...Νο offence

Δεν διαφωνω με το δευτερο αλλα στο πρωτο που γραφεις δεν ισχυει.400ευρω καρτα ειναι 400ευρω.Αν βρεις 970 G1 με 300ευρω πες μου να παρω αλλες 2 :P

Ειδα και την Gtx 770 που πηρα εγω τον Μαιο του 2013 δεν προλαβε καν να περασει 1 χρονος και αρχισανε να πεφτουνε τα πρωτα ακυρα σε παιχνιδια λογω Vram.Και η καρτα αυτη οταν πρωτοβγηκε κοστιζε παρακαλω 400ευρω.Βεβαια ειχα σαν αλλη επιλογη την 7970 μιας και δεν ειχε βγει ακομα η R9 σειρα τοτε,αλλα η 7970 ειχε το κακο της κακης μεταπωλησης.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα με τον Orokusaki δεν ειναι τι καρτα γραφικων εχει αλλα οτι και Titan να ειχε θα επαιζε στη σουπερ αναλυστη 1024χ768 για εχει 1000000 frames/sec!

• Like 1
Δημοσ.

ε μεχρι και πριν κανα 2μηνο με τετοια αναλυση επαιζε γιατι τετοια οθονη ειχε. και ελεγε για τα 95893434 fps που επιανε με την gtx 560 ti.

δεν βρεχει... ρεχες ειναι τρολοκα.

Δημοσ.

The Witcher 3 – Fans Claim ‘Downgrade-ation’ Is In Full Effect After Latest Trailer, Devs Comment

“I believe some explanation is required here. Unfortunately this time we’ve encountered some horrible YouTube compression problems. At this very moment we are working on fixing this and will upload another version of the trailer as soon as we can. It will present much higher quality. I want to assure you that there will be no downgrade – I see this game every day – it looks stunning.”

(Τα textures έχουν ''φάει'' downgrade και ας πουν ότι θέλουν τώρα, είτε θα αυξήσουν πάλι την ανάλυση είτε θα λέμε ότι μας πρόδωσε και η CDPR)

Αραξε την πετσα σου...400 ευρω καρτα εχεις.Λες και εχεις hayabusa μηχανη και ολοι οι υπολοιποι εχουν glx κανεις...Νο offence

Fixed.

• Like 3
Δημοσ.

Old Trailer vs New Trailer Comparison: (Ναι οκ, δεν είναι οι ίδιες εικόνες, αλλά βλέπεις το downgrade ξεκάθαρα στα textures της πανοπλίας).Ελπίζω μόνο να μην δούμε αυτά τα χάλια στην έκδοση του PC, στις κονσόλες δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν αν και με προβληματίζουν τα textures μιας και οι κονσόλες έχουν μπόλικη μνήμη πλέον και στα περισσότερα παιχνίδια έχουν ίδιας ποιότητας με αυτά του PC.

Old:

3DONnTS.jpg

New Trailer:

B6ixmeY.jpg

Old Trailer:

muZhVTO.jpg

New Trailer:

1iNlAsk.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...