Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 The Witcher 3 Mod restores cut content from all previous games Αυτό είναι παιχνίδι για 9άρια και 10άρια 2
keeper5511 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλόυς! Ξεκίνησα το βασικό game πριν λίγες μέρες. Σκοπεύω να αγοράσω ένα ή και τα 2 expansion τώρα που είμαι ήδη 10 lvl. Εφόσον τα αγοράσω και τα προσθέσω γνωρίζει κάποιος αν θα λειτουργούν κανονικά τα save απο πρίν ή θα πρέπει να ξεκινήσω απ την αρχή?
Zus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσεις το παιχνίδι από την αρχή. Οι περισσότεροι εξάλλου πρώτα τερματίσαμε το base game και μετά παίξαμε τα expansions. 2
liakinen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, keeper5511 είπε Καλησπέρα σε όλόυς! Ξεκίνησα το βασικό game πριν λίγες μέρες. Σκοπεύω να αγοράσω ένα ή και τα 2 expansion τώρα που είμαι ήδη 10 lvl. Εφόσον τα αγοράσω και τα προσθέσω γνωρίζει κάποιος αν θα λειτουργούν κανονικά τα save απο πρίν ή θα πρέπει να ξεκινήσω απ την αρχή? Σου αρέσει μέχρι τώρα το παιχνίδι;
keeper5511 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Κοίταξε γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει πολύ! 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakinen είπε Σου αρέσει μέχρι τώρα το παιχνίδι; Για να σκέφτεται να αγοράσει τα expansions. Βασικά κακός που δεν πήρε την GOTY/Complete. 2 λεπτά πριν, keeper5511 είπε Κοίταξε γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει πολύ! Aμα ήταν μονο θέμα γούστου το game δεν θα ήταν στο hall of fame. Enjoy! Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από {TDi}Dj2k..infc
keeper5511 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Ισχύει αυτό που λες. Τα παιχνίδι το πήρα με την προσφορά στα 7,5 ευρώ που είχε βγεί και δεν περίμενα να είναι τόσο καλό (μετά το Skyrim που είχα παίξει)! Αυτός είναι και ο άλλος που δεν πήρα την συλλογή ολόκληρη εξ αρχής. 2
just getting started Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Προετοιμάσου αφού το τελειώσεις, οτιδήποτε άλλο παίζεις να μην αποτελεί τέτοια εμπειρία. Θα αρχίσει η σύγκριση "ναι, αλλά σαν το Witcher 3..." 🤣 Βέβαια δεν ξέρω μετά από τόσα χρόνια αν αφήνει πια την ίδια εντύπωση. 5
noFEARgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 51 minutes ago, just getting started said: Προετοιμάσου αφού το τελειώσεις, οτιδήποτε άλλο παίζεις να μην αποτελεί τέτοια εμπειρία. Θα αρχίσει η σύγκριση "ναι, αλλά σαν το Witcher 3..." 🤣 Βέβαια δεν ξέρω μετά από τόσα χρόνια αν αφήνει πια την ίδια εντύπωση. Την ίδια αφήνει... 8
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, just getting started είπε Βέβαια δεν ξέρω μετά από τόσα χρόνια αν αφήνει πια την ίδια εντύπωση. Ακόμα μια χαρά κρατάει. 6
noFEARgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Mε την νεα εκδοση και ειδικα με RT και καποια mods ειναι καλυτερο απο το 95% των παιχνιδιων οπτικα που κυκλοφορουν τωρα... Συνολικα παραμενει στο 1% βεβαια Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από noFEARgr 1
just_a_dude Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ΆΝΕΤΑ παίζεις και σήμερα. Όλο έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα playthrough στο τέρμα δύσκολο και για να το ζήσω και με το RT αλλά δεν θέλω να ξανακυλήσω Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από just_a_dude
seithan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Παίζουν τόσα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια που λίγο δύσκολο κανείς να γυρίσει πίσω στο W3, όσα RT και να πάρει. Το παίξαμε και το ξαναπαίξαμε, κλείνει ή ήδη έκλεισε δεκαετία από το release; 1
just getting started Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Το 15 βγήκε, και νομίζω το 16-17 το blood and wine? Αλλά ναι, να κάνω 3ο playthrough ενώ έχω ένα τεράστιο backlog είναι λίγο υπερβολή, όσο άνετα και αν το κάνω.
liakinen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, keeper5511 είπε Κοίταξε γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει πολύ! 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Για να σκέφτεται να αγοράσει τα expansions. Βασικά κακός που δεν πήρε την GOTY/Complete. Aμα ήταν μονο θέμα γούστου το game δεν θα ήταν στο hall of fame. Enjoy! Βασικά ρώτησα γιατί έχεις φτάσει Level 10, καταλαβαίνεις από τώρα ότι παίζεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever, οπότε πάρε ότι έχει βγει για αυτό, ΧΘΕΣ 😋 Όσο για σένα @{TDi}Dj2k..infc 😉😋 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα