Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν το λες spoiler αυτό, κατά τα άλλα όποια θες, μιας από τις δύο γιατί αν πας και με τις δύο τις χάνεις. 

Η κανονική γυναίκα του Geralt βέβαια είναι η Yennefer αν και η πλειοψηφία προτιμάει την Triss, ίσως λόγω των πρώτων παιχνιδιών. 

Ooops την πατησα παλι , δε το θυμομουν . Νομιζω πολυ πιο καλοφτιαγμενο το romance της triss και προφανως παιζει και ρολο η πολυ μεγαλυτερη σημασια της τελευταιας στα 2 πρωτα παιχνιδια . Ακομα και στο w3 η Yennefer εχει ουσιαστικη παρουσια μετα απο 30 ωρες 

(Εγω βεβαια ειμαι απο τους αναποδους  προτιμω τη Shani βεβαια 🤣)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο σωστός witcher πάει με ότι θηλυκή γάτα υπάρχει.🤣 Δε τις χάνεις ποτέ, επειδή σου κάναν ένα καψονάκι με τις χειροπέδες στο μοτέλ σιγά. Εδώ πάμε μπαλίτσα με Brujah και Succubus.

• Like 1

Ο σωστός ο επιβήτορας ήταν στο πρώτο witcher , εκεί πήγαινε και  με θηλυκια  γάτα.

έπαιρνες και δώρο καρτουλα με τις κατακτήσεις σου . 

στο 3 γέρασε, ούτε τα δάχτυλα των δύο χεριών δεν γεμίζεις

• Like 2

25 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Νομιζω πολυ πιο καλοφτιαγμενο το romance της triss και προφανως παιζει και ρολο η πολυ μεγαλυτερη σημασια της τελευταιας στα 2 πρωτα παιχνιδια . Ακομα και στο w3 η Yennefer εχει ουσιαστικη παρουσια μετα απο 30 ωρες

Καμια σχέση, αυτό το game είναι για Yen, μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο ρολο στην αρχή αλλα μετά είναι all about Yen, η Triss μονο ένα μικρό quest έχει μετά από Novigrad, ενώ η Yen έχει ποσα.

Aλλωστε είναι και το canon να πας με Yen λόγο των βιβλίων, που το quest στο game έχει και το ίδιο όνομα με το πρώτο. Και ok πέρα από το εμφανισιακό, που και εγώ προτιμώ Triss, η Yen είναι δέκα φορες πιο πολύπλοκη από την Triss, άρα και 10 φορες πιο ενδιαφέρον τύπισσα να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου και βρίσκω τον επίλογο του B&W ιδανικό με Yen.

• Like 2

Πρώτο game Shani, δεύτερο Triss και τρίτο Yen. Τα έχω παίξει όλα πάμπολλες φορες και ποτε δεν μπόρεσα να διαλέξω κάτι διαφορετικό. Κρίμα πάντως που δεν είδαμε ποτε Lytta, γιατί πέρα από το επίθετο που δεν προφέρεται ούτε καθηγητής φιλολογίας στην Πολωνια να είσαι, είναι η μοναδική που ήταν τόσο wild, πέρα από την Yen.

• Like 3

Άλλη χημεία είχαν Geralt με Yen. Κι εγώ προσωπικά θα προτιμούσα triss, αλλά με βάση πλοκή και τα quests πρακτικά δεν μπορείς να επιλέξεις κάτι άλλο. Και στο δεύτερο playthrough επέλεξα ξανά yen γιατί φαινόταν το πιο "σωστό" και λογικό.

Πάντως γενικά μπράβο γιατί έκαναν την yen να νιώθει πολύ αληθινός χαρακτήρας, με τις παραξενιές, τα κίνητρα και τα complexities, που ισορροπούσαν τα καλά.

• Like 4

2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καμια σχέση, αυτό το game είναι για Yen, μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο ρολο στην αρχή αλλα μετά είναι all about Yen, η Triss μονο ένα μικρό quest έχει μετά από Novigrad, ενώ η Yen έχει ποσα.

Aλλωστε είναι και το canon να πας με Yen λόγο των βιβλίων, που το quest στο game έχει και το ίδιο όνομα με το πρώτο. Και ok πέρα από το εμφανισιακό, που και εγώ προτιμώ Triss, η Yen είναι δέκα φορες πιο πολύπλοκη από την Triss, άρα και 10 φορες πιο ενδιαφέρον τύπισσα να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου και βρίσκω τον επίλογο του B&W ιδανικό με Yen.

Δε το θυμαμαι καλα, τωρα ειμαι γυρω στις 35 ωρες και δε βιαζομαι καθολου . Πιθανον να συμφωνησω για yen 

Οταν λεω romance σκεφτομαι το quest που καταληγει σε sex scene για να ειμαι ειλικρινης οπου βρηκα πολυ πιο δυνατο της Triss .

Spoiler

Το σημειο που φευγει / αποχαιρετα κ γυρναει και βεβαια το τι γινεται στον φαρο που αναβοσβηνει και το περνανε οι στρατιωτες για κωδικοποιημενο σημα

6 ώρες πριν, just getting started είπε

Άλλη χημεία είχαν Geralt με Yen. Κι εγώ προσωπικά θα προτιμούσα triss, αλλά με βάση πλοκή και τα quests πρακτικά δεν μπορείς να επιλέξεις κάτι άλλο. Και στο δεύτερο playthrough επέλεξα ξανά yen γιατί φαινόταν το πιο "σωστό" και λογικό.

Πάντως γενικά μπράβο γιατί έκαναν την yen να νιώθει πολύ αληθινός χαρακτήρας, με τις παραξενιές, τα κίνητρα και τα complexities, που ισορροπούσαν τα καλά.

6 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Δε το θυμαμαι καλα, τωρα ειμαι γυρω στις 35 ωρες και δε βιαζομαι καθολου . Πιθανον να συμφωνησω για yen 

Οταν λεω romance σκεφτομαι το quest που καταληγει σε sex scene για να ειμαι ειλικρινης οπου βρηκα πολυ πιο δυνατο της Triss .

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το σημειο που φευγει / αποχαιρετα κ γυρναει και βεβαια το τι γινεται στον φαρο που αναβοσβηνει και το περνανε οι στρατιωτες για κωδικοποιημενο σημα

Πρώτο playthrough και στη σκηνή που καταλήγει σε αυτό που αναφέρει ο @nickk0kkav δε μπορούσα να μην πω επιλέξω την Triss.

Για ένα νέο παίκτη ο χρόνος που ξοδεύει μαζί της είναι πολύ περισσότερος από ότι με τη Yen και απλά είναι πολύ δύσκολο να μην την επιλέξεις.

Ευτυχώς έχω save σε εκείνο το σημείο, αλλά πάμε για το δεύτερο playthrough. Φυσικά τα ψυχικά εδώ και εκεί δε θα σταματήσουν σε κανένα playthrough. Τι παίκτες είμαστε άλλωστε.

8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ciri Empress ending αυτή τη φορά, στο 1ο playthrough είχα Ciri Witcher.

Spoiler

Nah πάντα witcher, δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον να δώσω την σκυτάλη, όταν πάω να την πέσω μια για πάντα να φτιάχνω κρασιά καθώς κοιτάω το αντιβαρυτικό στήθος/κωλο της Yen. :P

• Moderators
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε
Spoiler

Nah πάντα witcher, δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον να δώσω την σκυτάλη

Spoiler

Same here. Κι ας έχω δει τους άλλους τερματισμούς, πάντα Witcher. ^_^

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Ultra+ δεν τα έχουν πουσάρει όσο θα 'πρεπε και το foliage ειδικά μακριά δείχνει χάλια. Αν δεν θέλετε να πειραματιστείτε με πολλά, κάντε το παρακάτω τουλάχιστον γιατί καραξίζει imo.

Default foliageDistantScale:

jk5c6em.jpg

FoliageDistantScale = 6

JhulLnW.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4

• Moderators
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Συνδέονται οι κόσμοι Witcher και Cyberpunk μιας καi..

Απόκρυψη περιεχομένων

Ξέρουμε ότι η Ciri πήγε στον κόσμο του Cyberpunk με τον Avallac'h

Spoiler

Αυτός ο διάλογος υπήρχε και στην κανονική έκδοση του παιχνιδιού, γι' αυτό περίμεναν πολλοί Ciri easter egg στο CP2077.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...