nickk0kkav Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Χωρίς το patch μέτρησες fps? Εγώ με 3060 1080p και όλα ultra + 100 mods είχα 90fps Novigrad. Οχι δεν εχω μετρο συγκρισης . Διαβασα οτι μετα το 1ο hotflix η next gen εκδοση εχει τα ιδια frames στα παλια ultra settings με την παλια εκδοση στις ιδιες ρυθμισεις . Απο το διαβασα μεχρι στο ισχυει εχει διαφορα ομως , δε ξερω σιγουρα . Σε κλειστους χωρους τα frames φτανουν τα 60 οπου κ κοβονται απο το vsync . Το βραδυ το ιδιο . Σε αλλες συνθηκες εφτασαν τα 35 στιγμιαια αλλα οταν θα φτασω novigrand φανταζομαι θα ζορισει το πραγμα κ θα πρεπει να κατεβασω αρκετα τις ρυθμισεις . Μεχρι τωρα αν δεν ειχα το μετρητη frames απο τους drivers δε θα καταλαβαινα καν τη πτωση στα frames . Μετα αμφιβαλλω αν θα συνεχισει να ισχυει αυτο . Btw εφαγα ενα χαζο crash (μονο το game) καποια στιγμη παγωσα το παιχνιδι πατησα printscreen , εκανα alt tab τσεκαρα τα thermals / usage απο hwinfo και εκανα copy paste την εικονα στη ζωγραφικη. Εμεινα απο virtual memory με 16gb ram . Αυτο εκανα κ στο αρχικο witcher 3 ειχα ξεχασει ποσο ομορφο παιχνιδι ειναι . Μετα λεω για κατσε μια στιγμη... η νεα εκδοση εχει ενα υπεροχο photo mode συχνα πυκνα σταματαω για screenshot . Γενικα περασα το πρωτο σημαντικο σημειο Spoiler Το griffin Ως τωρα απολαμβανω το παιχνιδι . Ευτυχως δε το καλοθυμαμαι μετα απο τοσα χρονια . Χρειαζομουν ενα φρεσκαρισμα Οσο για το θεμα της αποδοσης κ γιατι το παιχνιδι τρεχει χρειροτερα απο cb 2077 ελυσε το θεμα το video του digital foundry που ανεβηκε κ στο topic . Κακη υλοποιηση dx 12 με το παιχνιδι να μαξαρει 1 core και οι αλλοι καθονται !
Armoral Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλα δεξιά. 4K και hairworks on: Χωρίς DLSS : 49 fps μέσο όρο. Μόνο με DLSS 3 ενεργό : 82 fps. Mόνο DLSS 2 Quality ενεργό : 72 fps. Με DLSS 2 Quality και DLSS 3 : 110 fps. i9 13900K stock - RTX 4090 Stock - Corsair Vengeance DDR5 5600 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από Armoral 1
xartemporas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω παρατηρήσει οτι μετά από ένα σημείο στο παιχνίδι με hairworks on, πέφτει το gpu usage στο 80-85% και έχω -10 frames. Με hairworks off(έτσι το έχω τώρα) το gpu usage είναι στο 100%. Στην αρχή του παιχνιδιού πάντως και με hairworks on , δούλευε μια χαρά. Με μια γρήγορη αναζήτηση διαπίστωσα ότι γενικώς υπάρχει αυτό το θέμα στο game. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από xartemporas 1 1
aetos1988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Armoral είπε Όλα δεξιά και hairworks on: Χωρίς DLSS : 49 fps μέσο όρο. Μόνο με DLSS 3 ενεργό : 82 fps. Mόνο DLSS 2 Quality ενεργό : 72 fps. Με DLSS 2 Quality και DLSS 3 : 110 fps. i9 13900K stock - RTX 4090 Stock - Corsair Vengeance DDR5 5600 Ανάλυση; Επίσης σαν να βελτιώθηκε η κατάσταση με το τελευταίο update.
Armoral Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Ανάλυση; Επίσης σαν να βελτιώθηκε η κατάσταση με το τελευταίο update. 4K.
aetos1988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Armoral είπε 4K. Ε ναι με τέτοια κάρτα τι άλλο θα είχες θα μου πεις 😁
vagos1821 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 τον Launcher υπάρχει τρόπος να τον βγάλουμε; Γιατί δοκίμασα κάτι που λένε στα σχόλια του steam οτι πας στο Launch Options και γράφεις: --launcher-skip αλλά ο launcher συνεχίζει να βγαίνει
just getting started Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Επίσης σε αυτήν την περίπτωση τρέχει απευθείας dx12, οπότε για αυτούς που τρέχουν την παλιά έκδοση, απλά δεν ανοίγει τίποτα. Απορώ πώς δεν το σκέφτηκαν σαν σενάριο
vagos1821 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Λοιπόν για αυτούς που θέλουν να παίξουν το witcher3 όπως το έπαιζαν πριν το Update και χωρίς το Launcer υπάρχει o εξής τρόπος: rightclick on game in library -> properties -> Betas -> in dropdown select "classic" ξανακατεβάζεις το παιχνίδι όπως ήταν πριν το Update (50gb) Για να μην εμφανίζετε ο Launcher 1)Right click on game in libraty -> properties -> General -> add --launcher-skip to LAUNCH OPTIONS 2)Rigth click on game in libraty -> properties -> Local files -> Browse 3) find file called "launcher-configuration.json" 4) open it with by notepad 5) change line <<"fallback": "DirectX 12">> by <<"fallback": "DirectX 11">> 6) save changes 7)launch game παίζει κανονικά χωρίς τον launcher 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Οπτικά τα σπάει το παιχνίδι πάντως με το RT, όταν λύσουν τα θέματα με το performance(Δεν περιμένω να τα λύσουν 100% αλλά περιμένω να το στρώσουν αρκετά) θα τα σπάει. Να δούμε και τι βελτιώσεις θα κάνει ο modder στο HD Reworked που θα βγει Q3 2023. Δεν έχω υπομονή να περιμένω ως τότε, το ξαναπαίζω τώρα, είναι ήδη πολύ καλό. 2
Armoral Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Εντάξει το παιχνίδι είναι απίστευτα όμορφο. Παίζω με DLSS 2 Quality και DLSS 3 με controller για να μην έχω θέματα με απόκριση και τα σχετικά και είναι πραγματικά άλλο πράγμα. Εν τω μεταξύ δεν το έχω παίξει ποτέ, δεν είχα κολλήσει ποτέ με το συγκεκριμένο, ίσως γιατί απαιτούσε πολύ χρόνο. Άντε πάμε για κάψιμο πάλι, να μαστε καλά.:D 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Έλεγα να βάλω κάποια mods(Auto-loot, fast travel από παντού κλπ) αλλά νομίζω ότι χαλάνε την εμπειρία του RPG. Το repair που χρειάζονται τα items ή το weight limit είναι ίσως σπαστικά αλλά ταυτόχρονα θεωρώ ότι προσθέτουν και μια ''αληθοφάνεια'' που μ' αρέσει. Ο καθένας όπως βολεύεται βέβαια, αν ήταν άλλος τίτλος που ήθελα να rush-άρω σίγουρα θα χρησιμοποιούσα αρκετά από αυτά. Το λυπηρό είναι ότι έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και ακόμα δεν έχει βγει αντίστοιχα καλό RPG. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 34 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το λυπηρό είναι ότι έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια από την κυκλοφορία του και ακόμα δεν έχει βγει αντίστοιχα καλό RPG. Εχουν βγει και καλύτερα RPG, αλλά δεν τα παίζεις γιατί δεν είναι ίδιου είδους/στυλ. 😛
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Εχουν βγει και καλύτερα RPG, αλλά δεν τα παίζεις γιατί δεν είναι ίδιου είδους/στυλ. 😛 Από το 2015 ως τώρα ; Ποια ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Από το 2015 ως τώρα ; Ποια ; Divinity Original Sin 2? Pillars of Eternity? Pathfinder? Disco Elysium? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα