Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SoullessRider είπε

2) πως μπορώ να παίζω το παιχνίδι χωρίς update αν θέλω να συνεχίσω από εκεί που έχω φτάσει? Επειδή βλέπω δεν υπάρχουν πλέον επιλογές να μην κανει update....

Δεν χάνεις και να το δοκιμάσεις, αλλά imo δεν έχει νόημα. Είχα χρόνια τον ίδιο fx με overclock (σε αυτό το παιχνίδι είναι τίμιος btw) και έχω ακόμα κάρτα ίδιας δυναμικότητας. Το παιχνίδι είναι εμφανώς πιο βαρύ, αν και μπορείς με Tweeks να το φέρεις σίγουρα κοντά στην εμπειρία που θες (εγώ ασχολήθηκα κάνα τέταρτο και τιλταρα)

Για να γυρίσεις στο παλιό build μετά από αναβάθμιση απλά πας στα properties από steam, betas, και επιλέγεις classic. Φαντάζομαι θα μπορείς να κάνεις το ίδιο και πριν κάνεις το update. Δεν χάνεις τα saves σου όμως (δημιουργεί καινούριο μετά το update οπότε αν γυρίσεις πίσω απλά σβήνεις/αγνοείς εκείνο), οπότε και να το βάλεις κλαιν. Βέβαια αυτά όλα με vanilla game, αν έχεις mods δεν ξέρω τι μπορεί να σπάσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Πολυ μεγαλη διαφορα κακα τα ψεματα

Προσωπικά προτιμώ τα κρύα χρώματα, ειδικά στο Witcher, και με την καμια δεν θα θυσίαζα τόσα fps, αλλα ναι η διαφορα είναι νύχτα με την μέρα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ωρέ μάγκα, θυμίζει τον φοβερό φωτισμό του AC: Unity.

Πόσο μπροστά εκείνο το παιχνίδι και αρτιστικα αψογο

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Πόσο μπροστά εκείνο το παιχνίδι και αρτιστικα αψογο

Ναι ήταν και είναι φοβερό, βέβαια εκεί ήταν prebaked GI ενώ τώρα φτάσαμε στο RTGI.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι ήταν και είναι φοβερό, βέβαια εκεί ήταν prebaked GI ενώ τώρα φτάσαμε στο RTGI.

Αν δεν ήταν baked θα έτρεχε με secs/frame 😁

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το GI αλλά και τα RT reflection έδωσαν αρκετά ειδικά σε εξωτερικό χώρο με τις αντανακλάσεις στο νερό …

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Προσωπικά προτιμώ τα κρύα χρώματα, ειδικά στο Witcher, και με την καμια δεν θα θυσίαζα τόσα fps, αλλα ναι η διαφορα είναι νύχτα με την μέρα.

True. Όμορφο το RTX, αλλά χάνεται η original χρωματική παλέτα.

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μακάρι να έφτιαξαν τα θέματα τόσο γρήγορα..

E ναι, πολύ κρίμα και μακάρι να έστρωσε γιατί κάποιοι είχαν ήδη κανονίσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. :P :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...