Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Αρα αναμένουμε.....

Με την κάρτα που έχεις ποιος ο λόγος να αναμένεις?! Αυτό το update είναι μονο για κατόχους high-end gpu, σιγά τα extras που έχει για όλους τους υπολοιπους. Προτιμώ το old version με τα 120 mods μου. Μονο το ΑΑ θα είναι ο μονος λόγος που ίσως κάνω το update, γιατί αυτό που είχε το game ήταν για τον πεο.

5 λεπτά πριν, iazriel είπε

Θα δοκιμάσω το foliage. Το μαλλί δεν μου έκοψε πολύ, κάνα 2 fps αν θυμάμαι καλά.

Αλήθεια?! Για κανε zoom στο μαλλί να δεις ποσα fps σου κόβει, ειδικά άμα φυσάει, που γίνετε συνεχεια φυσικά. Επίσης όταν σκάσουν αρκούδες, λύκοι, etc θα δεις επίσης huge drops.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Τώρα το διάβασα το ποστ σου.....αρα δεν γίνεται να βάλουμε τα mods οπως fast travel from everywhere και λοιπά

ήδη έχει βγει update για το  fast travel from everywhere 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μονο το ΑΑ θα είναι ο μονος λόγος που ίσως κάνω το update, γιατί αυτό που είχε το game ήταν για τον πεο.

Τότε το ttau που έβαλαν θα σου αρέσει, δεν έχει shimmering από όσο πρόσεξα και γενικά θολώνει ελάχιστα την εικόνα.

Εγώ πάντως σε dx11 με ultra settings (φαντάζομαι είναι τα ίδια με τα παλιά;), πλην background characters και foliage range σε high (πριν τα είχα και αυτά ultra) έχω πέσει από 65-70 average στα 60-65 και με ελάχιστα drops στα 55 με rx 470.

Χωρίς να έχω δει κάποια αλλαγή στην εικόνα όμως...

Παρεμπιπτόντως αφού έκανα load προηγούμενο save έδωσαν 20 skill points, γιατί???? Το πρόσεξε και άλλος;

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, just getting started είπε

Παρεμπιπτόντως αφού έκανα load προηγούμενο save έδωσαν 20 skill points, γιατί???? Το πρόσεξε και άλλος;

Και εμένα μου έδωσε extra 10 skill points

Δημοσ.

Βλακεία λίγο κατά τη γνώμη μου, κάνει το game unbalanced για εμένα που δεν έχω κάνει τα expansions, γιατί ξεκλειδώνεις το τελευταίο alchemy skill tier ήδη από πολύ μικρό level, και σου περισσεύουν και skills για mutations.

Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονταν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just getting started είπε

Βλακεία λίγο κατά τη γνώμη μου, κάνει το game unbalanced για εμένα που δεν έχω κάνει τα expansions, γιατί ξεκλειδώνεις το τελευταίο alchemy skill tier ήδη από πολύ μικρό level, και σου περισσεύουν και skills για mutations.

Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονταν.

Μπορεις να μην τα χρησιμοποιησεις πες οτι δεν υπαρχουν και συνεχιζεις κανονικα. Παντως τι φαση επεσε το performance χωρις καμια διαφορα στην εικονα χωρις RT? Πως το καταφεραν αυτο?

Δημοσ.

Λένε ότι άμα θες να παίξεις το παιχνίδι πριν το update κάνεις δεξί κλικ properties>betas> classic 1.32 patch το έκανα και άρχισε να κάνει το παιχνίδι download από την αρχή.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπορεις να μην τα χρησιμοποιησεις πες οτι δεν υπαρχουν και συνεχιζεις κανονικα. Παντως τι φαση επεσε το performance χωρις καμια διαφορα στην εικονα χωρις RT? Πως το καταφεραν αυτο?

Αυτό σκέφτομαι να κάνω, απλά να τα αγνοήσω, αν και πολύ πιθανό επίσης να γυρίσω στην beta (προηγούμενο build) και να το αφήσω έτσι. Πολύ καλό που υπάρχει σαν επιλογή.

Τώρα για το performance καλή ερώτηση, μόνο αυτοί ξέρουν, αλλά τουλάχιστον είναι πάλι η ίδια εμπειρία πάνω κάτω, περισσότερο επηρεάζει όσους είχαν λίγο margin για τα 60fps. Αν δεν βαριέμαι μπορεί να κάνω ένα side by side comparison το σκ για το performance.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, just getting started είπε

Αυτό σκέφτομαι να κάνω, απλά να τα αγνοήσω, αν και πολύ πιθανό επίσης να γυρίσω στην beta (προηγούμενο build) και να το αφήσω έτσι. Πολύ καλό που υπάρχει σαν επιλογή.

Τώρα για το performance καλή ερώτηση, μόνο αυτοί ξέρουν, αλλά τουλάχιστον είναι πάλι η ίδια εμπειρία πάνω κάτω, περισσότερο επηρεάζει όσους είχαν λίγο margin για τα 60fps. Αν δεν βαριέμαι μπορεί να κάνω ένα side by side comparison το σκ για το performance.

Dude κανε και ένα συγκριτικό για το ΑΑ please, βασικά το σοβαρό θέμα που είχε ήταν το shimmering στο chaimail και στα δέντρα, που ήταν ιδιαιτερα εμφανέστατο όταν πίσω από τα δέντρα ήταν ο ουρανός. Μακάρι το TTAU να λύνει το πρόβλημα όπως είπες. :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Dude κανε και ένα συγκριτικό για το ΑΑ please, βασικά το σοβαρό θέμα που είχε ήταν το shimmering στο chaimail και στα δέντρα, που ήταν ιδιαιτερα εμφανέστατο όταν πίσω από τα δέντρα ήταν ο ουρανός. Μακάρι το TTAU να λύνει το πρόβλημα όπως είπες. :)

Shiiiiiit δεν με πρόλαβες, έχω ήδη βάλει το παλιό :D

Με το που βγήκα από novigrad και πήγα λίγο velen στο 7 cats inn (αν θυμάμαι καλά πώς λεγόταν) έπιανα average 45 με drops στα high 30s και έπεσε κατευθείαν rollback. Άρα ultra πριν με ultra τώρα δεν είναι ακριβώς ίδια. Αν και το μόνα που πρόσεξα διαφορετικά είναι η σκιές που castαρουν τα bonfires (αυτά με τα κάγκελα στους δρόμους στο novigrad) και τα SSR reflections τα οποία όμως είτε high είτε low δεν είχαν αντίκτυπο στο performance

Θα ανέβαζα συγκριτικό αλλά δεν είχα τσεκαρει τις ρυθμίσεις του adrenaline και έκανα record σε 10mbps bitrate. Μπορώ να πω πως δεν βλέπεται, αν ανέβει και yt ζήτημα να φαίνεται το fps counter :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, just getting started είπε

Shiiiiiit δεν με πρόλαβες, έχω ήδη βάλει το παλιό :D

Δεν πειράζει, τώρα θα δεις και το shimmering που λέω στα δέντρα που είχε το παλιό με το default ΑΑ. Το οποιο ακόμα και με 2.25x DSR φαίνεται, μειώνεται σίγουρα, αλλα είναι ακόμα εκεί.

Προφανώς έχουν κάνει αλλαγές οι οποιες είναι universal ασχέτως τα graphical settings, μεγάλη μαλακια για άτομα που είχαν βρει το τέλειο framerate για το rig τους, αλλα CDPR είναι αυτή πια. 😑

Anyways, αφού είναι free και υπάρχει rollback who cares. :)

ps. Μην ξεχάσεις να βάλεις AF στο x16 από CP στην παλιά έκδοση. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...