Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση: Ξεκινάω το παιχνίδι και το προχωράω όταν με το καλό γίνει σε δέκα ημέρες το next gen update ότι θα έχω κάνει μέχρι τότε αναβάθμιση χαρακτήρα, looting,skills, κλπ  θα μηδενιστούν και θα πρέπει να ξεκινήσω απο την αρχή;  

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει χαρακτηριστικά NG+, λογικά δεν θα μεταφερεται τίποτα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος έχει ακούσει κάτι σε κάνα video ότι θα είναι viable.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Ερώτηση: Ξεκινάω το παιχνίδι και το προχωράω όταν με το καλό γίνει σε δέκα ημέρες το next gen update ότι θα έχω κάνει μέχρι τότε αναβάθμιση χαρακτήρα, looting,skills, κλπ  θα μηδενιστούν και θα πρέπει να ξεκινήσω απο την αρχή;  

Χωρίς να μπορώ να σου δώσω απάντηση θα έλεγα να περιμένεις. Λίγες μέρες έχουν μείνει. Βέβαια ίσως χρειαστούν και κάποια patch για τα προβλήματα που ίσως βγουν.

Εγώ που έχω στο GOG και τις δύο εκδόσεις, την Game of the Year και την βασική μαζί με τα Dlc να υποθέσω ότι θα αλλάξουν και οι δύο;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα τιλταρω αν δεν κρατάς τα ήδη υπάρχοντα saves σου πάντως. Έχω ένα save μετά το main story που έχω κάνει όλα τα side quests/contracts και έχω βρει όλα τα Witcher armors + skill trees/alchemy/question marks και το έχω έτοιμο για να αρχίσω τα expansions μόλις τελειώσω το backlog.

Επίσης τα ultra settings όπως υπάρχουν τώρα θα πρέπει να παραμείνουν σε κάποια μορφή και μετά το upgrade για όσους δεν έχουν τις κάρτες να τρέξουν πιο βαριά παιχνίδια

Δημοσ.
8 ώρες πριν, just getting started είπε

Επίσης τα ultra settings όπως υπάρχουν τώρα θα πρέπει να παραμείνουν σε κάποια μορφή και μετά το upgrade για όσους δεν έχουν τις κάρτες να τρέξουν πιο βαριά παιχνίδια

Είπαν δεν θα αλλάξει κάτι, απλά θα προσθέσουν ένα extreme preset ας πούμε, δηλαδή αυτά που πριν έπρεπε να μπεις στο ini για να αλλάξεις grass density/distance, foliage distance, etc.

Ελπίζω να βάλουν σωστό ΑΑ, αυτό χρειαζόταν επείγοντος το game, είχε τρελό shimmering μέρα το foliage, γέφυρες, chainmail, etc. Και το AF φυσικά που έπρεπε να πας από CP για να το βάλεις στο x16.

• Thanks 1
Δημοσ.

Legit δεν ήξερα τόσα χρόνια όχι δεν ήταν σε x16, πάω να το βάλω τώρα να δω αν έχει διαφορά xD

Πάλι καλά αν όλα τα settings είναι ένα σκαλί πάνω απλά.

Προσωπικά προτιμώ το shimmering του Witcher 3 από την θωλουρα που έχουν αρκετοί τίτλοι τα τελευταία 4 χρόνια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, just getting started είπε

Legit δεν ήξερα τόσα χρόνια όχι δεν ήταν σε x16, πάω να το βάλω τώρα να δω αν έχει διαφορά xD

Πάλι καλά αν όλα τα settings είναι ένα σκαλί πάνω απλά.

Προσωπικά προτιμώ το shimmering του Witcher 3 από την θωλουρα που έχουν αρκετοί τίτλοι τα τελευταία 4 χρόνια.

Μιλάς για το TAA ναι, το Witcher χρησιμοποιεί δικό του ΑΑ, το θέμα είναι ότι το shimmering φεύγει μονο με upscale και κοστίζει πολλά, ενώ η θολούρα με ένα απλό φίλτρο από reshade.

Προσωπικά από φτηνά προτιμώ SMAA που έχει τι λιγότερη θολούρα, αν και το TAA/TXAA σε μερικούς τίτλους είναι παρα πολύ καλο, στο RDR2 για παράδειγμα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Όντως, πού πήγαν οι μέρες που απλά διάλεγες στα options τι είδους ΑΑ θέλεις;

Το smaa αν και δεν ήταν τόσο καλό στο να αφαιρεί aliasing ήταν το πιο καθαρό imo, αλλά ακόμα και fxaa θα έβαζα σε μερικούς τίτλους. Anyway, sorry για το off topic

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους ελεγαν για τα mods , απο official στοματα , ποια θα δουλευουν μετα το patch( τουλαχιστον τα πιο δημοφηλη , ειναι αδυνατο να καθησουν να ψαξουν οτι εχει βγει ) 

https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/mods-and-the-witcher-3-next-gen-update.11110486/

https://cdn-l-thewitcher.cdprojektred.com/witcher3/the-witcher-3-next-gen-update-mod-compatibility.pdf

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Για οσους ελεγαν για τα mods , απο official στοματα , ποια θα δουλευουν μετα το patch( τουλαχιστον τα πιο δημοφηλη , ειναι αδυνατο να καθησουν να ψαξουν οτι εχει βγει ) 

Σπάει αρκετά δυστυχώς, αλλα από το να έσπαγε τα πάντα καλύτερα.

Ευτυχώς το BIΑ έχει συνεχόμενο support οποτε θα γίνει γρήγορα update.

Όταν γίνει το Dismemberment/Brutal Blood update θα το ρίξω ένα βλέφαρο να δω πως τρέχει.

ps. Όσα RT settings και να βάλουν εγώ το clipping στα σπαθιά καθώς πας με το άλογο πάλι θα το βλέπω. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση για να μην περιμένω τζάμπα τo next gen update, εμείς που δεν έχουμε high end συστήματα θα μπορέσουμε να σκαλίσουμε τις ρυθμίσεις για να δούμε τα βελτιωμένα γραφικά της επόμενης γενιάς ή θα αναγκαστούμε να κάνουμε πολλές υποχωρήσεις ώστε η ποιότητα να πέσει χαμηλότερα και απο τις παλιάς γενιάς τα γραφικά ;

Tο σύστημα μου ειναι Ryzen 5 2400g, 16GB RAM, ASUS GTX 1050ti 4GB

Επεξ/σία από zvarthangalos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...