wazzaa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Έχω δεί το ποστ σου λίγο ετεροχρονισμένα όμως κάλιο αργά παρά ποτέ...... ....το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει να μπεις στο νόημα. Ουαου..... Σε 3 ώρες και 10 λεπτά απλά θα μπω στο νόημα? Άμαν... Ευχαριστώ πολύ. Με την πρώτη ευκαιρία θα του ρήξω μια ματιά. Δεν είναι καθόλλου ετεροχρονισμένα....
Πέτρος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Κι εγώ μέσα στη beta... Και θα είμαι σπίι για πάνω από 6-7 ώρες ξανά σε 15 μέρες! :cry:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Nitpick: Θα ήθελα στο νερό να κάνει κυματάκια και όχι άπειρα ripples που ενώνονται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Έλα ρε 'συ..Από κονσόλα είναι το footage..Μέχρι και το frame-rate είναι άθλιο..
Alithinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Τα καλύτερα έρχονται(PC Version). μακάρι να χουμε προλάβει να αναβαθμίσουμε και μέχρι τότε. χιχι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Συνεχίζουν τα ρούχα/πανοπλίες να είναι πολύ καθαρά και μου φαίνεται λίγο...
p07apo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Όσο περισσότερο βλέπω τόσο περισσότερο κ@υλ*&%ω με αυτό. Σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι του 2015 και ένα από τα καλύτερα ,αν όχι το καλύτερο, της δεκαετίας. 2
LongTom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Επιτέλους ένα RPG που δεν κολλάει ο PC στα πεζοδρόμια και στα τοιχάκια... Αυτό το σάλτο και το σκαρφάλωμα θα σώσει πολλές ώρες περπατήματος. Επίσης ήταν η σύνδεση μου ή κολλούσε το παιχνίδι;Κάποιες φορές είχε κάτι σαν shutter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα