enable_your_mind Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, golden33 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Επειδή ο χρόνος είναι και λίγο περιορισμένο μάλλον θα δω τα stories σε 1 και 2 από youtube και θα ξεκινήσω από το 3. Με τις εκδόσεις τι γίνετε? Ποια πρέπει να πάρω για να έχει όλα τα dlc? Θα παρεις την GOTY edition που εχει και τα 2 μεγαλα DLC. 1
golden33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Θα παρεις την GOTY edition που εχει και τα 2 μεγαλα DLC. Άψογος. Μία τελευταία ερώτηση, σόρρυ που σας ζάλισα. Ποια mod προτείνετε για την πρώτη φορά? Σίγουρα θα βάλω τα HD textures. Ποια άλλα θεωρείτε ότι είναι deal braker και πρέπει να μπουν?
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Θα πρότεινα να μην το ξεκινήσει κάποιος τώρα όταν σε 2-3 μήνες θα βγει η next-gen έκδοση. 5
golden33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα πρότεινα να μην το ξεκινήσει κάποιος τώρα όταν σε 2-3 μήνες θα βγει η next-gen έκδοση. Θα θέλει ξανά εγκατάσταση από την αρχή ή θα βγει με τη μορφή update? Γιατί με το χρόνο που έχω σε 2-3 μήνες ακόμα θα παίζω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, golden33 είπε Θα θέλει ξανά εγκατάσταση από την αρχή ή θα βγει με τη μορφή update? Γιατί με το χρόνο που έχω σε 2-3 μήνες ακόμα θα παίζω. “The next-generation edition of The Witcher 3: Wild Hunt will be available as a standalone purchase on PC, Xbox Series X, and PlayStation 5, and as a free update for current owners of the game on PC, Xbox One, or PlayStation 4.” The Witcher 3: Wild Hunt was originally released for PC and consoles back in 2015'' Λογικά θα μπει ως patch, τι να σου πω αν έχεις τόσο περιορισμένο χρόνο ξεκίνα το.
Speculoos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 @golden33, Έχε υπόψη ότι το 3 είναι 100+ ώρες οπότε αν έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο ξεκίνα από αυτό. Πριν μερικά χρόνια ήμουν στην ίδια κατάσταση με σένα, τελικά αυτό που έκανα ήταν να διαβάσω την περίληψη του 1 στο reddit και να δω ένα βίντεο στο YT και ξεκίνησα με το 2, όταν το τέλειωσα έπιασα το 3. Συνολικά αυτά τα δύο παιχνίδια (στο W2 choices matter a lot, ειδικά το δεύτερο κεφάλαιο είναι σα να παίζεις άλλο παιχνίδι) πρέπει να μου πήραν κοντά στα 2 χρόνια αλλά ήταν μία από τις καλύτερες gaming εμπειρίες που έχω ζήσει. 4
golden33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω γιατί με μία ταπεινή rx580 θα το παίξω. Θα δω διαφορά με το Next-gen?
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πιθανόν να ενσωματώσουν κάποια mods που υπάρχουν ήδη, δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα έχει η next-gen έκδοση. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Psycho_Warhead
3DJIN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 δεν αξιζει να παιξεις με την 580,περιμενε να βγει η next gen εκδοση και να αλλαξεις και καρτα.Ο κοσμος του παιχνιδιου ειναι μαγευτικος και η ατμοσφαιρα του μονο με το skyrim μπορει να συγκριθει.
noFEARgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Το hd rework project θα ενσωματωθει με το παιχνιδι , πιθανον με βελτιωσεις/διορθωσεις. Περα απο αυτο ξερουμε οτι θα εχει ray tracing τωρα σε τι βαθμο δεν γνωριζουμε. Φανταζομαι shadows , reflections και ισως ambient occlusion ; Global illumination το αποκλειω πιστευω γιατι θα αλλαξει ριζικα η ατμοσφαιρα.
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, 3DJIN είπε δεν αξιζει να παιξεις με την 580,περιμενε να βγει η next gen εκδοση και να αλλαξεις και καρτα.Ο κοσμος του παιχνιδιου ειναι μαγευτικος και η ατμοσφαιρα του μονο με το skyrim μπορει να συγκριθει. Θα του δωσεις εσυ κανα 500αρικο να παρει καρτα?Γιατι για οτιδηποτε καλυτερο απο την 580 αυτη τη στιγμη,τοσα θελει Ξεκινα το παιχνιδι και βαλε οτι mod σου φαινεται σενα χρησιμο.Εγω vanilla το παιξα και μια χαρα το ευχαριστηθηκα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Dantε 1
golden33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε δεν αξιζει να παιξεις με την 580,περιμενε να βγει η next gen εκδοση και να αλλαξεις και καρτα.Ο κοσμος του παιχνιδιου ειναι μαγευτικος και η ατμοσφαιρα του μονο με το skyrim μπορει να συγκριθει. Εννοείς ότι δεν θα σηκώνει η κάρτα το hd rework? Γιατί βλέπω στα recommended του παιχνιδιού την Radeon R9 290 έχει η οποία είναι κατώτερη από την 580. Καλά για καινούρια κάρτα με αυτές τις τιμές δεν τοι συζητάμε καν. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από golden33
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Dantε είπε Ξεκινα το παιχνιδι και βαλε οτι mod σου φαινεται σενα χρησιμο.Εγω vanilla το παιξα και μια χαρα το ευχαριστηθηκα. Επειδή λογικά δεν θα παίζουν τα υπάρχον mods με την νέα έκδοση θα συμφωνήσω. Καλύτερα η υπάρχον έκδοση με βασικά mods, δεν θα πρότεινα vanilla σήμερα. Τουλάχιστον κάποια πολύ βασικά όπως αυτό με τον map και quest markers. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Το hd rework project θα ενσωματωθει με το παιχνιδι , πιθανον με βελτιωσεις/διορθωσεις. Περα απο αυτο ξερουμε οτι θα εχει ray tracing τωρα σε τι βαθμο δεν γνωριζουμε. Φανταζομαι shadows , reflections και ισως ambient occlusion ; Global illumination το αποκλειω πιστευω γιατι θα αλλαξει ριζικα η ατμοσφαιρα. Είναι confirmed αυτό ; Λένε ότι ο modder συζητάει από τον Μάιο με την εταιρεία για κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω δει επιβεβαίωση κάπου. Για το RT μην ελπίζετε σε πολλά, κάνα RT shadows του πώλου ίσα για να λένε ότι έβαλαν κάτι και call it a day. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι confirmed αυτό ; Λένε ότι ο modder συζητάει από τον Μάιο με την εταιρεία για κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω δει επιβεβαίωση κάπου. Για το RT μην ελπίζετε σε πολλά, κάνα RT shadows του πώλου ίσα για να λένε ότι έβαλαν κάτι και call it a day. Γιατί και confirm να γίνει θα το πιστέψεις?! Κάτσε ακόμα release date δεν έχει. Σίγουρα θα έχει Netflix content, yey! 😑 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα