Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, Tmark είπε ένα Switch Lite Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν πας σε bad ending... True, την είδα λίγο Blade προς το τέλος. Ήθελα οπωσδήποτε να "φύγει" ο Dettlaff asap και στα @@ μου για τη βασίλισσα και τη wannabe οπότε no regrets (ή load) . Ξενέρωσα μόνο γιατί μου φαίνεται ότι έχασε λίγο από την "ανεμελιά" της η πόλη. In other news, λίγο βαρετά τα poi στη θάλασσα των Skellige. Το πιο ενδιαφέρον που βρήκα προς το παρόν είναι ότι υπάρχουν φάλαινες που κουνιούνται με 1fps. Έχω άλλα 39. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 It's time! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, Tmark είπε It's time! Συγχαρητήρια μόλις απέκτησες και την έκδοση για PC δωρεάν. https://www.gog.com/news/own_the_witcher_3_wild_hunt_on_pc_or_console_claim_a_free_copy_with_gog_galaxy_20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Τι διαφορά έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Τι διαφορά έχουν; Καμία, απλά στο χαρίζουν και στο GOG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Τι διαφορά έχουν; DRM FREE στο GOG. Επισης αν καποιος εχει το παιχνιδι στο xbox θα το παρει κανονικα και στον υπολογιστη στο GOG. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Αλλά απ' ότι βλέπω πρέπει να το κάνεις install από την αρχή και δεν ξέρω αν θα έχει και το save από το steam version.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Arkin είπε DRM FREE στο GOG. Γιατί στα άλλα δεν είναι DRM-FREE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε Γιατί στα άλλα δεν είναι DRM-FREE? Ναι σωστος δεν πρεπει να εχει καμια προστασια ακομα και στο steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι σωστος δεν πρεπει να εχει καμια προστασια ακομα και στο steam. Sorry, αλλά το ίδιο το Stream δεν είναι DRM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε Sorry, αλλά το ίδιο το Stream δεν είναι DRM; Βγηκαμε λιγο offtopic αλλα ναι εφοσον εχουμε το παιχνιδι στο steam με την συγκεκριμενη κινηση του GOG το περνουμε και εκει και παιζουμε το παιχνιδι οπου θελουμε χωρις καν να εχουμε το steam εγκατεστημενο. Δεν εχει DENUVO αλλα η steam εκδοση οπως και η EPIC χωρις τα store δεν μπορουμε να το παιξουμε. Ενω στο GOG κατεβαινει αυτονομο το ISO το βαζουμε στον σκληρο και το κανουμε install οπου θελουμε. Οποτε ειναι παρα πολυ κινηση απο το GOG για οσους εχουν το Witcher 3 σε steam/epic η ακομα και σε κονσολες γιατι αυτοματα θα το παρετε και σε υπολογιστη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Spoiler Μόλις τώρα, Arkin είπε Βγηκαμε λιγο offtopic αλλα ναι εφοσον εχουμε το παιχνιδι στο steam με την συγκεκριμενη κινηση του GOG το περνουμε και εκει και παιζουμε το παιχνιδι οπου θελουμε χωρις καν να εχουμε το steam εγκατεστημενο. Δεν εχει DENUVO αλλα η steam εκδοση οπως και η EPIC χωρις τα store δεν μπορουμε να το παιξουμε. Ενω στο GOG κατεβαινει αυτονομο το ISO το βαζουμε στον σκληρο και το κανουμε install οπου θελουμε. Οποτε ειναι παρα πολυ κινηση απο το GOG για οσους εχουν το Witcher 3 σε steam/epic η ακομα και σε κονσολες γιατι αυτοματα θα το παρετε και σε υπολογιστη. Ναι αυτό λέω. Η έκδοση του GoG (αυτήν έχω και εγώ..) είναι πραγματικά DRM Free οι άλλες δεν είναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ναι αυτό λέω. Η έκδοση του GoG (αυτήν έχω και εγώ..) είναι πραγματικά DRM Free οι άλλες δεν είναι.. Για αυτο το ανεφερα στην αρχη αλλα σκαλωσα με το quote του Πανου ενω δεν εχει denuvo δεν ειναι DRM FREE. Επισης προσοχη. Για οσους εχετε την GOTY κανετε link μονο αυτο το profile με το GOG και θα παρετε την GOTY. Αν εχετε το main+τα expansions απο οτι γραφουν δινουν την απλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Επισης προσοχη. Για οσους εχετε την GOTY κανετε link μονο αυτο το profile με το GOG και θα παρετε την GOTY. Αν εχετε το main+τα expansions απο οτι γραφουν δινουν την απλη. Εμένα πάντως μου βρήκε την GoTY στο EGS και μου την έδωσε κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα