Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Παιδιά ξέρει κανείς πώς πάμε σε αυτό το ερωτηματικό;

20200521124812_1.jpg.4b92c6d9032e3cc934e4515417165948.jpg

20200521124829_1.jpg.9ffb6fff6274cd3af3d98bd95dbc2588.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι σπήλαιο και νομίζω μπαίνεις σε αυτό έτσι κι αλλιώς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού...

Spoiler

... στο πλαίσιο ενός main quest Wandering in the Dark, με την Keira..  η έξοδος είναι κοντά στην βάρκα. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sozz είπε

μπορεις να μου πεις ποιο/ποια?

Όχι γιατί είναι προσωπικό το θέμα, τι αρέσει σε μένα δεν αρέσει σε άλλον. Έχουμε κάνει post πολλά mods, διάλεξε. Προσωπικά ξεκινάω από nexus top files.

Στις 24/11/2018 στις 2:51 ΜΜ, >-Nosakos<- είπε

Και γω τα έχω βάλει και είναι πολύ καλά.

Η λίστα μου:

Graphics:

• modHDReworkedProject: Βελτιώνει τα textures παντού. Πολύ καλό! -fps
  • modImmersiveCam: Σου δίνει τον έλεγχο της κάμερας. (+headtracking, etc..)
  • Next Generation LOD: Βελτιώνει το lod. Είναι beta και δεν λειτουργεί για όλες τις περιοχές, οπότε το έβγαλα. -fps
  • modNitpicker: Βελτιώνει θέματα πάνω σε armors η σε άλλα ελαττωματικά textures. 
  • NoDirtyLensEffect: Αφαιρεί από την κάμερα το φίλτρο που την δείχνει σαν να έχει χώματα.
  • Scabbards: Προσθέτει scabbards σε όλους.
  • Hairworks On Evertyhting but Geralt: Απενεργοποιεί το hairworks στα μαλλιά του Geralt. Τεράστιο performance boost αν έχεις hairworks on.
  • Realistic Weather: Προσθέτει δυναμικό καιρό βελτιώνονται πολύ το immersion.
  • Beautiful Grass: Βελτιώνει κατα πολύ το foliage και το κάνει πιο πυκνό. Προσοχή είναι πολύ βαρύ σε fps.

Gameplay:

• Brutal Blood: Κάνει το παιχνίδι πιο gory/bloody και προσθέτει gore στα πιο μεγάλα τέρατα.
  • ColorMapMarkers and MapQuestObjectives: Βελτιώνει το map. Πολύ χρήσιμο!
  • EnhancedTargeting for UPatch: Βελτιώνει το targeting. Πολύ καλό.
  • FriendlyHud/Meditation/Stash:  Προσθέτει στο hud/meditation configurations. Προσθέτει stash στον roach.
  • modJumpSprint and modGallop: Σου επιτρέπει να τρέξεις σε ρηχό νερό και να τρέχεις με το άλογο μέσα σε πόλεις.
  • Pirouettes: Αλλάζει το roll σε πιο lore-friendly pirouettes.
  • CombatAnimations: Προσθέτει νέα attack animations.
  • Instant Sign Casting for Controller: Σου επιτρέπει να εκτελείς τα signs μέσω shortcuts. Π.χ. με RL+x aard, RL+y quen, κτλ.. Ισως το καλύτερο mod.
  • Preparation: Αλλάζει εντελώς πως δουλεύει το alchemy. 

Επίσης δοκίμασα τα W3EE και GhostMode.

W3EE: Εκπληκτικό mod, αλλάζει όλο το gameplay και μάλιστα έχει ενσωματωμένα πολλά απο τα πάνω mods.. αλλά ρε γαμώτο είναι τρομακτικά δύσκολο. Αλλάζει τα πάντα απο μάχη, επιτρέποντας να στοχεύεις όπου θέλεις και προσθέτει κουμπιά για short/medium/long επιθέσεις,  μέχρι και την οικονομία του παιχνιδιού, όπου σε μετατρέπει σε κακομοίρη φτωχό witcher. Τέλος αφαιρεί τα levels και αναπροσαρμόζει τα πάντα ανάλογα την δυσκολία του εκάστοτε τέρατος. Ουσιαστικά αμα γουστάρεις  μπορείς "lvl1" να πας skelliga και να κάνεις τα πάντα εκεί... άμα καταφέρεις να περάσεις την πρώτη μάχη με τα ghouls με το mod αυτό 😂. Βγήκε και η 4.0 με ένα κάρο ακόμα βελτιώσεις. 

Ghost: Αφού τα βρήκα σκούρα με το απο πάνω mod, έβαλα το ghost και βρήκα την υγειά μου. Και αυτό αυξάνει την δυσκολία του παιχνιδιού αλλά όχι σε σαδομαζοχιστικό επίπεδο. Σκοπος του είναι να βελτιώσει το πρόβλημα που μετά το lvl12 η δυσκολία του παιχνιδιού πέφτει κατακόρυφα. Προσθέτει stamina στις κινήσεις σου ώστε να μην τις σπαμάρεις επάπειρον χωρις επιπτώσεις. Αλλάζει τα quests exps ώστε  να μην γίνεσαι εύκολα overleveled άμα θες να τα κάνεις όλα. Aλλάζει και αυτό το alchemy και την οικονομία ώστε να μην γίνεσαι απίστευτα πλούσιος. Γενικώς είναι πολύ καλό και δουλεύει με όλα τα παραπάνω mods.. αρκεί να γνωρίζεις πως δουλεύει ο script merger. 

Επίσης δες την λίστα του {TDi}Dj2k..infc απο πάνω.

Για reshade έβαλα απλά του k-putt. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο reshade που να διατηρεί το original ύφος τόσο καλά. 

Στις 17/11/2018 στις 5:27 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Thanks 1

• Moderators
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι γιατί είναι προσωπικό το θέμα, τι αρέσει σε μένα δεν αρέσει σε άλλον. Έχουμε κάνει post πολλά mods, διάλεξε.

Σαν λίστα για ψώνια είναι, πού να διαλέξεις. :P :D

Επισκέπτης

Ρε guys περπατάω στο Novigrad και σε κάποιες φάσεις οι πολίτες τρέχουν ουρλιάζοντας όταν με βλέπουν. Τι παίζει;

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Ρε guys περπατάω στο Novigrad και σε κάποιες φάσεις οι πολίτες τρέχουν ουρλιάζοντας όταν με βλέπουν. Τι παίζει;

Κάπου απλά έχει εχθρούς ;) Λογικά σε κάνα στενό κάποιο κλεφτρόνι με ένα πόδι στο τάφο :D

Επισκέπτης
11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κάπου απλά έχει εχθρούς ;) Λογικά σε κάνα στενό κάποιο κλεφτρόνι με ένα πόδι στο τάφο :D

Πράγματι εμφανίστηκαν κάτι bandits από κάτι στενά τους οποίους έκανα του αλατιού. Αλλά μου έχει συμβεί και άλλες φορές να τρέχουν οι πολίτες χωρίς να υπάρχουν κλέφτες τριγύρω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2020 στις 2:53 ΜΜ, sir ImPeCaBlE είπε

Παίζω εδώ και 2+ μήνες και μόλις μπήκα Toussaint και έχω ακόμα 90 undiscovered locations στα Skellige. Νιώθω λίγο άσχημα που το πήρα 15€.

Τέλος και το blood and wine. Κλασσικό witcher

πέθαναν όλοι στο τέλος

:lol:.

Πολύ κατάθλιψη αυτοί οι πολωνοί. 300+ quests και τα happy endings μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Πάντως το παιχνίδι είναι εκνευριστικά κοντά στο τέλειο. Και με τα mods πλησιάζει ακόμα περισσότερο. Αλλά για να το φτάσει μάλλον θέλει remake. Που δε θα το δούμε ποτέ γιατί όλοι θα περιμένουν η CDPR να το δώσει τσάμπα.

Anyway τελειώνω την εξερεύνηση στα Skellige (<3) και πάω για νέο playthrough με Enhanced Edition ή Ghost mode.

Επεξ/σία από sir ImPeCaBlE
  • Like 2

Καλησπέρα παιδιά.

Ήρθε μάλλον και εμένα η ώρα μου να παίξω την παιχνιδάρα μετά από τόσα χρόνια.

Απλά επειδή η οικογένεια έχει μεγαλώσει και είναι δύσκολα τα πράγματα από πλευράς χρόνου και χώρου για gaming, σκέφτηκα να αγοράσω ένα Switch Lite για handheld mode gaming και μαντέψτε ποια θα είναι η πρώτη αγορά παιχνιδιού..

Γενικά ακούω καλά πράγματα για το performance του Witcher 3 στο Switch Lite.

Έχει κάποιος εμπειριά στο παραπάνω? Τι λέτε? Go for it?

• Moderators
1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Τέλος και το blood and wine. Κλασσικό witcher

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πέθαναν όλοι στο τέλος

:lol:.

Πολύ κατάθλιψη αυτοί οι πολωνοί. 300+ quests και τα happy endings μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Spoiler

Αν πας σε bad ending... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...