Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Spoiler tags για όσους (heresy!) δεν έχουν παίξει ακόμα το game, please. ;)

Κάτι που δεν είναι Spoiler αλλά θα βοηθήσει όσους θα το παίξουν, είναι τα failed quests. Επειδή θέλω να κάνω όσα πιο πολλά quest μπορώ ανοίγω όλα τα σημεία του χάρτη. Είναι κάποια σημεία που σου δίνουν επιτόπου Quest και μπορεί να είναι π.χ 10-15 levels πάνω απο το δικό σου. Αυτά αν αρχίσεις και τρέχεις για να γλυτώσεις, θα γίνουν fail. Δεν το είχα καταλάβει όταν το έπαθα την πρώτη φορά, και ο τρόπος για να μην γίνει είναι μόνο με το να κάνεις load προηγούμενο save όταν αυτό συμβεί.

Spoiler

Το quest που έκανα fail ήταν ένα ξωτικό που το κάψανε ζωντανό απο ότι κατάλαβα κάτι bandits μεσα στο σπίτι του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Χρησιμοποιώ το scroll lock για κάτι άλλο αλλά για κάποιο λόγο ενώ δεν υπάρχει στα key binding settings μόλις το πατάω τραβάει το silver sword. Υπάρχει τρόπος να κάνω το scroll lock να μην κάνει τίποτα;

Το humblebundle έχει προσφορά για 3 μέρες ακόμη το παιχνίδι (χωρίς τα dlc) στα € 8.99.
https://www.humblebundle.com/store/the-witcher-3-wild-hunt

Από ότι διάβασα, αν το αγοράσεις, το παιχνίδι θα εμφανιστεί στα παιχνίδια που ήδη έχεις στο gog, οπότε αν έχεις αγορασμένα από το gog και το 1 και 2, θα είναι καλό γιατί θα τα έχεις όλα στην ίδια πλατφόρμα.

Η πρώτη ερώτηση, έχει αγοράσει κάποιος από humblebundle; Είναι αξιόπιστο;
Σαν site το έχω συναντήσει αρκετές φορές, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του.

Κάποιος που δεν έχει αγοράσει το παιχνίδι, τί συμφέρει να κάνει; Η τιμή των € 8.99 είναι πολύ καλή οπότε να προχωρήσει και ψαχτεί αργότερα και για τα dlc;
Ή βγαίνει γενικώς σε πολύ καλή τιμή η GotY edition (steam? gog?) η οποία αξίζει περισσότερο;

9 minutes ago, manost said:

Το humblebundle έχει προσφορά για 3 μέρες ακόμη το παιχνίδι (χωρίς τα dlc) στα € 8.99.
https://www.humblebundle.com/store/the-witcher-3-wild-hunt

Από ότι διάβασα, αν το αγοράσεις, το παιχνίδι θα εμφανιστεί στα παιχνίδια που ήδη έχεις στο gog, οπότε αν έχεις αγορασμένα από το gog και το 1 και 2, θα είναι καλό γιατί θα τα έχεις όλα στην ίδια πλατφόρμα.

Η πρώτη ερώτηση, έχει αγοράσει κάποιος από humblebundle; Είναι αξιόπιστο;
Σαν site το έχω συναντήσει αρκετές φορές, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του.

Κάποιος που δεν έχει αγοράσει το παιχνίδι, τί συμφέρει να κάνει; Η τιμή των € 8.99 είναι πολύ καλή οπότε να προχωρήσει και ψαχτεί αργότερα και για τα dlc;
Ή βγαίνει γενικώς σε πολύ καλή τιμή η GotY edition (steam? gog?) η οποία αξίζει περισσότερο;

Βλέπω ότι είναι προσφορά και η GOTY. https://www.humblebundle.com/store/the-witcher-3-wild-hunt-game-of-the-year-edition

Εννοείται ότι είναι αξιόπιστο.

• Thanks 1

22 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Βλέπω ότι είναι προσφορά και η GOTY. https://www.humblebundle.com/store/the-witcher-3-wild-hunt-game-of-the-year-edition

Εννοείται ότι είναι αξιόπιστο.

Δεν το είχα δει αυτό.

Οπότε πηγαίνει για αγορά GotY.

Ευχαριστώ.

• Like 1

Δεν υπαρχει καμια απολυτως προσφορα παιδια στο Witcher.

Ειναι τιμη η οποια παιζει εδω και ποσο καιρο(παιζει τουλαχιστον εδω και 9μηνες περιπου με 1χρονο ξερω γω) καθε φορα που το παιχνιδι μπαινει σε εκπτωση.

Και εννοειται οτι η GOTY αξιζει περισσοτερο.

4 minutes ago, Fulgore said:

Ειναι τιμη η οποια παιζει εδω και ποσο καιρο(παιζει τουλαχιστον εδω και 9μηνες περιπου με 1χρονο ξερω γω) καθε φορα που το παιχνιδι μπαινει σε εκπτωση.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Η αρχική τιμή του Witcher 3 GOTY είναι 50 ευρώ, και με 70% έκπτωση πάει στα 15, το οποίο είναι και ιστορικό χαμηλό. Το ότι έχει μπει ξανά στην ίδια τιμή δεν ξέρω πως δεν το κάνει προσφορά. Εγώ πάντως δεν το είχα δει και νομίζω έχει καιρό να πάει σε αυτήν την τιμή. Ξέρει κανεις αν το πάρω, θα πρέπει να το εγκαταστήσω απτην αρχή για να πάρει τα expansions? Η απλά θα βάλει τα DLC στο Game που έχω ήδη ?

1 λεπτό πριν, Luciddream είπε

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Η αρχική τιμή του Witcher 3 GOTY είναι 50 ευρώ, και με 70% έκπτωση πάει στα 15, το οποίο είναι και ιστορικό χαμηλό. Το ότι έχει μπει ξανά στην ίδια τιμή δεν ξέρω πως δεν το κάνει προσφορά. Εγώ πάντως δεν το είχα δει και νομίζω έχει καιρό να πάει σε αυτήν την τιμή. Ξέρει κανεις αν το πάρω, θα πρέπει να το εγκαταστήσω απτην αρχή για να πάρει τα expansions? Η απλά θα βάλει τα DLC στο Game που έχω ήδη ?

Eφοσον εχεις το base παιχνιδι γιατι δεν παιρνεις μονο το expansion pack ; Τα expansions μονο θα κατεβουν 

1 ώρα πριν, Luciddream είπε

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Η αρχική τιμή του Witcher 3 GOTY είναι 50 ευρώ, και με 70% έκπτωση πάει στα 15, το οποίο είναι και ιστορικό χαμηλό. Το ότι έχει μπει ξανά στην ίδια τιμή δεν ξέρω πως δεν το κάνει προσφορά. 

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ιστορικα χαμηλο.

Αυτο που εγραψα ειναι οτι ειναι μια τιμη η οποια ισχυει εδω και 1.5σχεδον χρονο οταν πρωτο εμφανιστηκε και μπαινει καθε λιγους μηνες σε εκπτωση.

Υπο αυτη την εννοια εγραψα οτι δεν υπαρχει προσφορα. Στο οτι συνεχεια βλεπουμε το παιχνιδι σε εκπτωση σε αυτη την τιμη,ειτε σε Sales απο Gog/Steam,ειτε οπως τωρα καλη ωρα με το humble.

Κοινως για τα ματια του κοσμου ειναι η αρχικη τιμη των 50ευρω.

11 minutes ago, noFEARgr said:

Eφοσον εχεις το base παιχνιδι γιατι δεν παιρνεις μονο το expansion pack ; Τα expansions μονο θα κατεβουν 

Δεν έχω δει σε τι τιμή είναι τώρα, λογικά θα είναι πιο ακριβά απτο GOTY.

2 minutes ago, Fulgore said:

Υπο αυτη την εννοια εγραψα οτι δεν υπαρχει προσφορα. Στο οτι συνεχεια βλεπουμε το παιχνιδι σε εκπτωση σε αυτη την τιμη,ειτε σε Sales απο Gog/Steam,ειτε οπως τωρα καλη ωρα με το humble.

Κοινως για τα ματια του κοσμου ειναι η αρχικη τιμη των 50ευρω.

Ναι απλά είχε να μπεί αρκετούς μήνες σε αυτήν την τιμή, νομίζω. Γιατί είναι 2-3 Games που περιμένω να πέσουν. Anyway το ίδιο λέμε όλοι no need to argue more 😛

Ε τωρα τον Μαιο/Ιουνιο ειναι τα επομενα sales. Γεναρη ή Φλεβαρη ηταν τα τελευταια αν δεν κανω λαθος(σε steam).

οσο για το Expansion pass με τα dlc,10ευρω το εχει το humble

https://www.humblebundle.com/store/the-witcher-3-wild-hunt-expansion-pass?hmb_source=search_bar

• Like 1

19 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Δεν έχω δει σε τι τιμή είναι τώρα, λογικά θα είναι πιο ακριβά απτο GOTY.

Ναι απλά είχε να μπεί αρκετούς μήνες σε αυτήν την τιμή, νομίζω. Γιατί είναι 2-3 Games που περιμένω να πέσουν. Anyway το ίδιο λέμε όλοι no need to argue more 😛

Σε κάθε sale υπάρχει στα 15 όπως και τα άλλα δύο στα 2 και 3 ευρώ, σε weekend sales κλπ 

42 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ξέρω ότι εννοείται πως αξίζει η GotY edition.

Απλά δεν είχα προσέξει ότι και η GotY edition είναι σε προσφορά, και γι' αυτό ρώτησα αν αξίζει κάποιος να περιμένει, ή να πάρει τώρα τo main game στα € 8.99 και να πάρει αργότερα σε προσφορά μόνο τα dlc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...