Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε αφού το πήρες μην το καθυστερείς άλλο.

Αξίζει και με το παραπάνω. Και αν λατρεύεις το Skyrim κάτι που λέει ότι θα λατρέψεις και αυτό ;)

• Like 2
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ε αφού το πήρες μην το καθυστερείς άλλο.

Αξίζει και με το παραπάνω. Και αν λατρεύεις το Skyrim κάτι που λέει ότι θα λατρέψεις και αυτό ;)

Το βασικό μου "εμπόδιο" είναι γένους θηλυκού και μεταξύ 2 και 2,5 ετών... :P

• Like 3
Δημοσ.

Εμ επιλογές! (XD είναι κι αυτός ένας απ'τους λόγους για τους οποίους επιλέγω να μην κάνω παιδιά)

Απ'την άλλη, σύντομα μπορείς να την εκπαιδεύσεις και να γίνει μια μικρή gamer :)

Καλή τύχη στο να βρεις λίγο χρόνο!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Εμ επιλογές! (XD είναι κι αυτός ένας απ'τους λόγους για τους οποίους επιλέγω να μην κάνω παιδιά)

Απ'την άλλη, σύντομα μπορείς να την εκπαιδεύσεις και να γίνει μια μικρή gamer :)

Καλή τύχη στο να βρεις λίγο χρόνο!

Oh yes! Ήδη ένα από τα βιβλία της είναι Spider-Man για μικρά παιδιά. Είπα να ξεκινήσω από comics και στη συνέχεια ταινίες και gaming. Master plan and all that!

Και ευχαριστώ! Τα βράδια λογικά. Θα μου πάρει μόνο μια δεκαετία να το τελειώσω... Oh well! :D

• Like 2
Δημοσ.

Και φαντάσου αυτό είναι το μικρότερο 😛 

Ο τύπος πήγε και έμαθε πολωνικά για να διαβάσει τα βιβλία στην μητρική γλώσσα , του βγάζω το καπέλο .

Αν και διαφωνώ με κάποια πραγματα που είπε , οι 4 ώρες πέρασαν νεράκι , έχει τρομερό λέγειν ,respect

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Και φαντάσου αυτό είναι το μικρότερο 😛

Δεν έχω πάθει τόσο από την καραντίνα να αντέξω 12+ ώρες διατριβή για το Witcher... :P:D

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν έχω πάθει τόσο από την καραντίνα να αντέξω 12+ ώρες διατριβή για το Witcher... :P:D

Μπορείς να το γράψεις και σε βιογραφικό πάντως. Ότι έχεις παρακολουθήσει 12ωρο κύκλο διαλέξεων πάνω στην πολωνική μυθιστοριογραφία.

Δημοσ.

Επειδή έχω λαλήσει με το πολύ Warzone αυτές τις βδομάδες είπα να ξεκινήσω το Witcher 3 που το έχω τόσα χρόνια και είχα παίξει ελάχιστα. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε, το είχα απο GoG με την αγορά της παλιάς μου κάρτας, επειδή θέλω να παίξω σε completionist mode, τι παίζει με τα DLC εκεί? Να περιμένω για προσφορές απο GoG ή μήπως συμφέρει να τα πάρω απο Steam ξανά μόλις βγεί καμια προσφορά? Το GoG τα έχει και περίεργα πρέπει να τα ψάχνεις ένα ένα.

Επίσης έχουν νόημα τα DLC πριν τερματίσω το main game, ή να περιμένω πρώτα να δω αν θα το τελειώσω πριν βαρεθώ όπως κάνω με τα περισσότερα παιχνίδια? 😛

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Επειδή έχω λαλήσει με το πολύ Warzone αυτές τις βδομάδες είπα να ξεκινήσω το Witcher 3 που το έχω τόσα χρόνια και είχα παίξει ελάχιστα. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε, το είχα απο GoG με την αγορά της παλιάς μου κάρτας, επειδή θέλω να παίξω σε completionist mode, τι παίζει με τα DLC εκεί? Να περιμένω για προσφορές απο GoG ή μήπως συμφέρει να τα πάρω απο Steam ξανά μόλις βγεί καμια προσφορά? Το GoG τα έχει και περίεργα πρέπει να τα ψάχνεις ένα ένα.

Επίσης έχουν νόημα τα DLC πριν τερματίσω το main game, ή να περιμένω πρώτα να δω αν θα το τελειώσω πριν βαρεθώ όπως κάνω με τα περισσότερα παιχνίδια? 😛

To GOTY που περιέχει και τα δύο DLC παίζει σχεδόν συνέχεια σε πολύ χαμηλή τιμή, δεν έχει νόημα να αγοράσεις τα DLC χώρια. Τα DLC δες τα σαν συνέχεια του main game, αν τα έχεις από την αρχή σου μεγαλώνουν τον χάρτη αλλά είναι απαγορευτικά από άποψη level requirement για να πας από κει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Τα dlc ειναι αριστα σε καποια σημεια καλυτερα και απο το main παιχνιδι . Αλλα καλυτερα ειναι να παιχτουν μετα το τελος του κυριως. Επομενως ξεκινας και με το που το τελειωσεις αν σαρεσει ( αν δεν σαρεσει μην ξαναγραψεις στο forum :P ) αγοραζεις και τα 2 expansions packs. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 2
Δημοσ.
10 minutes ago, Speculoos said:

To GOTY που περιέχει και τα δύο DLC παίζει σχεδόν συνέχεια σε πολύ χαμηλή τιμή, δεν έχει νόημα να αγοράσεις τα DLC χώρια. Τα DLC δες τα σαν συνέχεια του main game, αν τα έχεις από την αρχή σου μεγαλώνουν τον χάρτη αλλά είναι απαγορευτικά από άποψη level requirement για να πας από κει.

Ναι το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο παίζει, το κακό είναι ότι το έχω στο GoG το main game... οπότε δεν ξέρω αν μεταφέρονται τα saves μετά με κάποιο τρόπο. Θα το ψάξω βέβαια. thanks both

11 minutes ago, noFEARgr said:

Τα dlc ειναι αριστα σε καποια σημεια καλυτερα και απο το main παιχνιδι . Αλλα καλυτερα ειναι να παιχτουν μετα το τελος του κυριως. Επομενως ξεκινας και με το που το τελειωσεις αν σαρεσει ( αν δεν σαρεσει μην ξαναγραψεις στο forum :P ) αγοραζεις και τα 2 expansions packs. 

Η αλήθεια είναι ότι αν και είχα παίξει το Witcher 2 όταν είχε βγει, και ενώ δοκίμασα στην αρχή να παίξω και το Witcher 3, δεν με τράβηξε καθόλου σαν Game. Τώρα που είδα και την σειρά και κατάλαβα κάποια πράγματα για το story, το βλέπω με τελείως άλλο μάτι. Και ήθελα ένα RPG με βάθος, περιμένω καιτο Original Sin 2 να ξαναμπεί σε προσφορά, οπότε μέχρι τότε θα λιώσω στο Witcher ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδάρα.

Ξεμπερδεξα με Βαρωνο και ξεψαχ ίσα τα πάντα ότι σκοτωνόταν χωρίς να με σκοτώσει στο Velen πήγα στο Novigrad και ξεμπερδεξα με Whoreson και την αποστολή με το θεατρικό.

Εκεί κάπου το σταμάτησα διαβάζοντας ότι από αυτό το σημείο και πέρα έχει αποστολές που έτσι και τις κάνεις με διαφορετική σειρά ή διαφορετικές επιλογές , χάνονται side quests και κάτι τέτοιο.

Λάθος που έκανα είναι ότι ανέβαλα τις main αποστολές στο Novigrad γιατί ασχολουμουν με περιπλάνηση , quests, treasures κλπ με αποτέλεσμα να είμαι πάνω από 5 level σε αρκετές και να παίρνω πολύ λιγότερο xp. 

Το έμαθα όταν ήταν ήδη αργά. Αν το ξαναπιάσω (σύντομα) θα ήθελα να το παίξω μονορουφι ως τον τερματισμό. Αλλά που να με αφήσουν απερίσκεπτο σπίτι.

ΥΓ.

Το Novigrad είναι λαβύρινθος σωστός και σηκώνει ατελείωτες περιπλανήσεις. 

ΥΓ.2

Εκνευριστικό στο έσχατο σημείο το gwent αρχικά, μετεξελίχθηκε σε ένα λατρεμένο παιχνίδι με κάρτες. 

Για να φτιάξετε καλή τράπουλα πρέπει να παίζετε με όλους όσοι δίνουν επιλογή για Gwent ώστε να πάρετε τις κάρτες τους και να τις αγοράζετε όπου βρείτε.

Το αγαπημένο μου Deck προς στιγμήν είναι το Μαύρο με τον βασιλική ιδιότητα της ανάγνωσης 3 καρτών από τον αντίπαλο. Άπειρες ανατροπές με combo  revive/κατασκοπους. Συν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Το γαλάζιο σετ με την βασιλική ιδιότητα της λιακάδας επίσης.

Θα μου άρεσε ως επιτραπέζιο.

Επεξ/σία από Krepalidis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...