liakinen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να βάλεις Fps Limit μέσα από το Riva Tuner και όχι από τα Settings του παιχνιδιού. Στις Nvidia το πρόβλημα μπορούσε να λυθεί - βελτιωθεί αλλάζοντας τιμές στην επιλογή Maximum Pre-rendered Frames στο Control Panel. Σε AMD δεν ξέρω αν υπάρχει και πως λειτουργεί η συγκεκριμένη επιλογή. Μην κάνεις σύγκριση με άλλα παιχνίδια ας έχουν και το ίδιο API. Το stuttering στα παιχνίδια είναι κυρίως πρόβλημα μηχανής γραφικών "κώδικα". Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από liakinen
Stamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Vsync off. Εβαλα μονο Fps limit μεσα απο το παιχνιδι εβαλα 60. Η εκδοση ειναι του steam. Αναλυση 2560x1080 στα 144hz κ freesync 50-144 συμφωνα με την LG. Δε μπορω να καταλαβω εφοσον ειμαι συνεχεια μεσα σε αυτο το ευρος 50-144 γιατι παρατηρω stuttering. Το υπολοιπι συστημα ειναι 2600x με asus prime x470 latest bios, corsair vengeance pro 3200 με docp profile ενεργο, corsair rm750x, τα windows 10 σε m2 δισκο, κ τα games φυσικα στον ssd 860 evo. Επισης ολα αυτα επειτα απο φρεσκια εγκατασταση windows κ με τελευταιους chipset και gpu drivers. Τι directx εχει το witcher? Πχ στο shadow of the tomb raider με directx12 ολα ειναι smooth τελειως. Κοίτα... το ερώτημά σου στην ουσία βασίζεται στο freesync κυρίως (και ίσως σωστό ερώτημα). Καταρχήν, αν βγάλουμε από την εξίσωση το freesync... 5700xt / ultra / 2560x1080 / 2600, λογικά ναι, θα έδινε stutters σε 144Hz monitor χωρίς vsync. Όσο αφορά το freesync, δεν έχω προσωπική εμπειρία γιατί αυτοί που έχουν (και τα reviews) λένε οτι δεν παίζει πάντα σωστά με nvidia. Είναι και ο λόγος που προσωπικά δεν έχω και κάποια στιγμή θα κοιτάξω ίσως για gsync. Αλλά γενικά περιμένω να δω τι θα εξελίξεις θα υπάρξουν σε αυτό τον τομέα. Πάντως, έχεις δοκιμάσει να ρίξεις τα settings κάπως να δεις τι γίνεται? Έχουν πολλά settings τα παιχνίδια. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και άρχισε να αφαιρείς στρατηγικά (motion blur βγάλε το). Ξέχασα να σε ρωτήσω... έχεις και το HD textures mod πάνω? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Stamer
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Stamer είπε Κοίτα... το ερώτημά σου στην ουσία βασίζεται στο freesync κυρίως (και ίσως σωστό ερώτημα). Καταρχήν, αν βγάλουμε από την εξίσωση το freesync... 5700xt / ultra / 2560x1080 / 2600, λογικά ναι, θα έδινε stutters σε 144Hz monitor χωρίς vsync. Όσο αφορά το freesync, δεν έχω προσωπική εμπειρία γιατί αυτοί που έχουν (και τα reviews) λένε οτι δεν παίζει πάντα σωστά με nvidia. Είναι και ο λόγος που προσωπικά δεν έχω και κάποια στιγμή θα κοιτάξω ίσως για gsync. Αλλά γενικά περιμένω να δω τι θα εξελίξεις θα υπάρξουν σε αυτό τον τομέα. Πάντως, έχεις δοκιμάσει να ρίξεις τα settings κάπως να δεις τι γίνεται? Έχουν πολλά settings τα παιχνίδια. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και άρχισε να αφαιρείς στρατηγικά (motion blur βγάλε το). Ξέχασα να σε ρωτήσω... έχεις και το HD textures mod πάνω? Hd textures? Δε νομιζω απλα κατεβασα το witcher απο το steam. Δεν εχω αλλαξει κατι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Ronnie1985
optimus prime Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Koιτα ποσο χαμηλα θα πεσουν τα fps σου μεσα στο παιχνιδι με τις ρυθμισεις που σου αρεσουν και βαλε στο riva tuner limit ενα με δυο fps πιο χαμηλα απο αυτα(τα μινιμουμ παντα).
Ronnie1985 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, optimus prime είπε Koιτα ποσο χαμηλα θα πεσουν τα fps σου μεσα στο παιχνιδι με τις ρυθμισεις που σου αρεσουν και βαλε στο riva tuner limit ενα με δυο fps πιο χαμηλα απο αυτα(τα μινιμουμ παντα). Αν καταλαβα καλα το παιχνιδι αυτο εχει fps drops κ οφειλεται στο optimization του εξου κ τα stuttering που διακρινω; Θα δοκιμασω με chill radeon για να μην εγκαθιστω τριτα προγραμματα για τη δουλεια αυτη κ θα ριξω λιγο το hairworks antialising μηπως γινει πιο smooth το παιχνιδι.
Stamer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Αν καταλαβα καλα το παιχνιδι αυτο εχει fps drops κ οφειλεται στο optimization του εξου κ τα stuttering που διακρινω; Θα δοκιμασω με chill radeon για να μην εγκαθιστω τριτα προγραμματα για τη δουλεια αυτη κ θα ριξω λιγο το hairworks antialising μηπως γινει πιο smooth το παιχνιδι. Εγώ πάντως είπα το αντίθετο από αυτό, οτι το παιχνίδι δεν μου κάνει stutter και δεν έχω βρει θέμα με το optimization (μάλιστα, stutters δεν είχα ούτε με την 980ti! Απλά είχα χαμηλότερα settings βέβαια). Με ένα γρήγορο search που έκανα, βλέπω οτι: 1. Όντως οι περισσότεροι δεν έχουν θέμα stuttering 2. Υπάρχουν πολλά threads σε forums για 5700xt με fps drops/stutter Οπότε αν θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά να δεις τι έκαναν άλλοι κ.λ.π. Είναι η 3η φορά που θα το πω (δεν πειράζει) αλλά ρίξε κάποια settings, έτσι να δούμε πως θα πάει ρε αδερφέ!
seithan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Αφαιρέσε τα Gameworks. Προφανώς πέφτεις κάτω από τα 50 που είναι το όριο στο freesync σου. Επίσης ψάξε και εγκάταστησε τα HD textures από Nexus. Αξίζουν.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, seithan είπε Αφαιρέσε τα Gameworks. Προφανώς πέφτεις κάτω από τα 50 που είναι το όριο στο freesync σου. Επίσης ψάξε και εγκάταστησε τα HD textures από Nexus. Αξίζουν. this is ze shit The Witcher 3 HD Reworked Project
Abudi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Παίδες είμαι στο σημείο που κάνω craft τις superior witcher armor κλπ και το χρήμα τελειώνει. Αυτά που έχω στο stash (κρατάω βέβαια 1 από το καθένα) τα πουλάω ή τα κάνω dismantle για materials; Τί συμφέρει;
optimus prime Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Eγω τα πουλαγα ολα για να μαζεψω χρημα..
Ronnie1985 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, seithan είπε Αφαιρέσε τα Gameworks. Προφανώς πέφτεις κάτω από τα 50 που είναι το όριο στο freesync σου. Επίσης ψάξε και εγκάταστησε τα HD textures από Nexus. Αξίζουν. Εννοεις τα nvidia hairworks? Επισης επειδη δε τα γνωριζω καλα τι προσφερουν τα hd textures? Το witcher το εχω μεσω steam. Γινεται η εγκατασταση τους;
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Εννοεις τα nvidia hairworks? Επισης επειδη δε τα γνωριζω καλα τι προσφερουν τα hd textures? Το witcher το εχω μεσω steam. Γινεται η εγκατασταση τους; προσφέρουν HD textures 😛 έχει οδηγίες στο link
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 26/1/2020 στις 10:29 ΜΜ, Abudi είπε Παίδες είμαι στο σημείο που κάνω craft τις superior witcher armor κλπ και το χρήμα τελειώνει. Αυτά που έχω στο stash (κρατάω βέβαια 1 από το καθένα) τα πουλάω ή τα κάνω dismantle για materials; Τί συμφέρει; Εγώ κάνω καμιά βόλτα σε δάση και βάλτους, σκοτώνω πράμα και πουλάω τα μάτια, κέρατα, μυαλά και ότι άλλο μαζεύεις από τα τέρατα, όταν δεν έχω πολύ χρήμα..
Abudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εγώ κάνω καμιά βόλτα σε δάση και βάλτους, σκοτώνω πράμα και πουλάω τα μάτια, κέρατα, μυαλά και ότι άλλο μαζεύεις από τα τέρατα, όταν δεν έχω πολύ χρήμα.. Σε ποιόν τα πουλάς; Από αυτά έχω τόνους, αλλά νομίζω χρειάζονται στο crafting
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Abudi είπε Σε ποιόν τα πουλάς; Από αυτά έχω τόνους, αλλά νομίζω χρειάζονται στο crafting Σε διάφορους εμπόρους σε πόλεις ή στην εξοχή. Εγώ συνήθως κρατάω μία ποσότητα από το καθένα, π.χ. 5, και τα υπόλοιπα πούλημα. Και να ψάχνεις και τις γιάφκιες από διάφορες συμμορίες που είναι στα δάση. Σκοτώνεις τα κλεφτρόνια, παίρνεις τα σπαθιά και ότι άλλο έχουν στο camp και τα πουλάς και αυτά. Έχει τύχει να βρω μερικά πολύ ακριβά πράγματα σε camps από κλέφτες.. Υ.Γ. Να πάρεις αυτό το ability που μπορείς να κάνεις άμυνα με το σπαθί στα βέλη. Γιατί στα camps πάντα θα είναι μία κότα που σου ρίχνει με τόξο ενώ εσύ πολεμάς με τους άλλους.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα