Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω προτεινω να κανεις ολα τα sidequest,εκτος απο gwent,fistfights και horse races. Δηλαδη να κανεις οσα εμπλουτιζουν το lore του παιχνιδιου. Απο κει και περα,ολα τα Witcher contracts αξιζουν,γιατι ουσιαστικα εκει νιωθεις το "επαγγελμα" του Witcher. 

Μην ασχοληθεις με crafting οπλων και πανοπλιων ουτε treasure hunts αν βαριεσαι,οπως και απο ερωτηματικα κανε οποιο βρεθει στον δρομο σου,μην φας χρονο να τα ψαχνεις.

Κανε τα παραπανω που σου πα και θα δεις σχεδον ολο το παιχνιδι,ενω θα χεις κοψει αρκετο χρονο απο εξτρα προαιρετικο περιεχομενο

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Abudi είπε

Δεν είναι ούτε main ούτε side quests αυτά που έχω αφήσει στο velen. Είναι Witcher contracts κλπ. Και ανησυχώ μήπως γίνουν μη διαθέσιμα αν συνεχίσω το  story

Παραμένουν διαθέσιμα ακόμα και να τερματίσεις το game.

• Thanks 1

Μάλλον αυτό θα κάνω τελικα. Main story και side quests αγαλι αγαλι και οταν τελειωσει,  ας τελειώσει. 

Αφου το crafting και alchemy και gwent δεν ειναι απαραιτητα μου φτάνει. 

βαλε το no time for qwent,fast travel from anywhere,All Quest Objectives On Map.Επισης ενεργοποιησε κονσολα και βαλε ShowAllFT(1)  για να βλεπεις στον χαρτη ολα τα fast travels.μαζι με το fast travel from anywhere γλυτωνεις απειρο χρονο περπατηματος

• Like 2

16 ώρες πριν, aekoupoli είπε

βαλε το no time for qwent,fast travel from anywhere,All Quest Objectives On Map.Επισης ενεργοποιησε κονσολα και βαλε ShowAllFT(1)  για να βλεπεις στον χαρτη ολα τα fast travels.μαζι με το fast travel from anywhere γλυτωνεις απειρο χρονο περπατηματος

Μακριά από το fast travel from anywhere. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα με μερικά quest trigers. Το All Quest Objectives On Map είνια must ομως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mike299 είπε

Μακριά από το fast travel from anywhere. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα με μερικά quest trigers. Το All Quest Objectives On Map είνια must ομως

Καλά εννοείται δεν κάνεις fast travel ενω είσαι σε κάποιο quest.Εγώ που το χρησιμοποιώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα,και στην τελική αν ξεχάστεις και το κάνεις σε κάποιο quest τι παιχνίδι σου έχει από μονο του 2-3 Checkpoint πιο πριν 

Επεξ/σία από aekoupoli

Στις 16/1/2020 στις 9:56 ΠΜ, Shibbu είπε

98% στο καλύτερο game της 10ετίας!

Προς το παρών κάνω ένα διάλειμμα με λίγο RDR2 και σύντομα πάμε και για 100% στο Νew game + στο Death March!

Witcher.png.0a1c5540ae45f51eb8addde7155175c5.png

98% μου λες, διάλειμμα με RDR2 μου λες, 2ο playthrough μετα το witcher. Κάποιος να καλέσει ασθενοφόρο!

16 ώρες πριν, Manos112 είπε

98% μου λες, διάλειμμα με RDR2 μου λες, 2ο playthrough μετα το witcher. Κάποιος να καλέσει ασθενοφόρο!

Ναι έχεις ένα δίκιο!

Αναμένεται μεγάλο κάψιμο!

"Διάλειμμα" με RDR2 διότι το έχω στο XBOX, είναι αλλιώς καναπέ! 😁

• Like 1

Ελπίζω να υπάρχουν χάπια για την περίπτωσή μου γιατί δεν αντέχω τα ηλεκτροσόκ.

Έβαλα να δω τη σειρά Witcher του Netflix και, παρόλο που ο Κάβιλ είναι ΤΕΛΕΙΟΣ, δε μου άρεσε. Κατέληξα να ξαναπιάσω όλα τα βιβλία από την αρχή και τα διαβάζω ακούγοντας το soundtrack του Witcher 3 (μαζί με τα unreleased tracks) με επιλογές από το 2. Όταν με πιάνει η συγκίνηση βάζω το release trailer να παίζει και σπάει η καρδιά μου.

Ελάτε να κλάψουμε μαζί.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 5700xt ultra γραφικα 144 hz οθονη, παιζω σχεδον 100fps. Αλλα ωρες ωρες παρατηρω microstuttering κυριως σε γρηγορες εναλλαγες στη καμερα η με το αλογο. Απο οτι ειδα στα fps πεφτουν απιτομα στα 80 κ ξαναανεβαινουν κ απο κει δημιουργηται. Δοκιμασα με fps limit μεσα απο το παιχνιδι στα 60. Πιο smooth, αλλα παλι μερικες φορες (πιο σπανια) εκανε stuttering αν επεφτε στα 58. 

Τι να κανω για να ειναι εντελως smooth χωρις κανmicro stuttering? Radeon antilag? Radeon chill? Κατι αλλο;

Επεξ/σία από Ronnie1985

2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Με 5700xt ultra γραφικα 144 hz οθονη, παιζω σχεδον 100fps. Αλλα ωρες ωρες παρατηρω microstuttering κυριως σε γρηγορες εναλλαγες στη καμερα η με το αλογο. Απο οτι ειδα στα fps πεφτουν απιτομα στα 80 κ ξαναανεβαινουν κ απο κει δημιουργηται. Δοκιμασα με fps limit μεσα απο το παιχνιδι στα 60. Πιο smooth, αλλα παλι μερικες φορες (πιο σπανια) εκανε stuttering αν επεφτε στα 58. 

Τι να κανω για να ειναι εντελως smooth χωρις κανmicro stuttering? Radeon antilag? Radeon chill? Κατι αλλο;

Τι cpu έχεις? Για cpu μου ακούγεται το θέμα σου (να φανταστώ σε 1080p). Stutter δεν είχα ποτέ στο witcher, ούτε 1 φορά στις δεκάδες ώρες που το παίζω πλέον, το θεωρώ εξαιρετικό σε αυτό τον τομέα. Δεν πιστεύω να το έχεις σε μηχανικό δίσκο? Πάντως για να λες οτι στο κάνει και με vsync on, ίσως θα έπρεπε να ρίξεις τα settings στο high. Απο εκεί και πέρα, αν όλο το hardware είναι ok, θα μπορούσε να συμβαίνει επειδή κάποιο service των windows ή άλλου προγράμματος κάνει κάτι (εκεί τρέχα γύρευε βέβαια).

7 ώρες πριν, Stamer είπε

Τι cpu έχεις? Για cpu μου ακούγεται το θέμα σου (να φανταστώ σε 1080p). Stutter δεν είχα ποτέ στο witcher, ούτε 1 φορά στις δεκάδες ώρες που το παίζω πλέον, το θεωρώ εξαιρετικό σε αυτό τον τομέα. Δεν πιστεύω να το έχεις σε μηχανικό δίσκο? Πάντως για να λες οτι στο κάνει και με vsync on, ίσως θα έπρεπε να ρίξεις τα settings στο high. Απο εκεί και πέρα, αν όλο το hardware είναι ok, θα μπορούσε να συμβαίνει επειδή κάποιο service των windows ή άλλου προγράμματος κάνει κάτι (εκεί τρέχα γύρευε βέβαια).

Vsync off. Εβαλα μονο Fps limit μεσα απο το παιχνιδι εβαλα 60. 

Η εκδοση ειναι του steam. Αναλυση 2560x1080 στα 144hz κ freesync 50-144 συμφωνα με την LG. Δε μπορω να καταλαβω εφοσον ειμαι συνεχεια μεσα σε αυτο το ευρος 50-144 γιατι παρατηρω stuttering. 

Το υπολοιπι συστημα ειναι 2600x με asus prime x470 latest bios, corsair vengeance pro 3200 με docp profile ενεργο, corsair rm750x, τα windows 10 σε m2 δισκο, κ τα games φυσικα στον ssd 860 evo. 

Επισης ολα αυτα επειτα απο φρεσκια εγκατασταση windows κ με τελευταιους chipset και gpu drivers.

Τι directx εχει το witcher? Πχ στο shadow of the tomb raider με directx12 ολα ειναι smooth τελειως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...