SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Παίρνεις την GOTY με 14 euro και τέλος. Ναι έχω δεί ποσο έχει αλλα θα το πάρω στο steam που το wild hunt έχει 29 euro και η GOTY 50 euro , για αυτο ρωτάω αν μπορώ να παίξω αρχικά μονο το wild hunt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SPANK είπε Ναι έχω δεί ποσο έχει αλλα θα το πάρω στο steam που το wild hunt έχει 29 euro και η GOTY 50 euro , για αυτο ρωτάω αν μπορώ να παίξω αρχικά μονο το wild hunt Oh right, προσωπικά θα προτιμούσα GOG. Βασικά dude όταν τελειώσεις το game θα θες μοάρ 99% και τα expansions είναι άψογα. ’σε που άμα πάρεις την standard θα κατεβάσεις άπειρα updates. Αλλα ναι δεν υπάρχει θέμα να τα πάρεις μετά. Αυτή την στιγμή παίζει να σε ζηλεύουν όλοι που έχουν post στο thread Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Oh right, προσωπικά θα προτιμούσα GOG. Βασικά dude όταν τελειώσεις το game θα θες μοάρ 99% και τα expansions είναι άψογα. ’σε που άμα πάρεις την standard θα κατεβάσεις άπειρα updates. Αλλα ναι δεν υπάρχει θέμα να τα πάρεις μετά. Αυτή την στιγμή παίζει να σε ζηλεύουν όλοι που έχουν post στο thread Ωραία αφου δεν υπάρχει θέμα θα πάρω μαλλον την κανονική για αρχή για να δώ τουλάχιστον αν με τραβάει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 To blood and wine βγηκε game of year του 2016 αν θυμαμαι καλα.Το expansio! Αν σου αρεσει εστω και ελαχιστα δηλαδη το witcher,τοτε εννοειται πως τα expansion μετρανε ατελειωτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Το Blood and wine εχει οντως απιστευτο περιεχομενο για dlc,αλλα προσωπικα η κεντρικη ιστορια του δεν μου αρεσε τοσο οσο του hearts of stone. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το Blood and wine εχει οντως απιστευτο περιεχομενο για dlc,αλλα προσωπικα η κεντρικη ιστορια του δεν μου αρεσε τοσο οσο του hearts of stone. Οντως το σεναριο το hos ηταν πιο καλο,αλλα το b&w ειχε τρελο χαρτη ,τοπια κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Για μένα περίμενε να βγει σε προσφορά το goty κάθε δυο μήνες την βλέπω σε προσγορα στα 15-18 ευρώ το παιχνίδι δεν αξίζει για κάτι λιγότερο και στα τόσα λεφτά στην προσφορά για όλα όσα θα σου προσφέρει είναι κλέψιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Λογικα το summer sale του steam απεχει κανα μηνα. μαλλον 25 ιουνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Εχουμε τον αλλο μηνα Steam Sales αρα σιγουρα θα παιξει σε εκπτωση το Witcher οπως καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 The Witcher 3 looks gorgeous in 4K with Reshade Ray Tracing/Path Tracing 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Τελικά θα περιμένω κάποιο sale να τα πάρω όλα στο steam εκτός και αν παίξει στο wild hunt κάποια προσφορά κάτω από 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, SPANK είπε Τελικά θα περιμένω κάποιο sale να τα πάρω όλα στο steam εκτός και αν παίξει στο wild hunt κάποια προσφορά κάτω από 30 Σε κλειδαδικο παντως για gog βλεπω την game of the year edition στα 12,5 ευρω αν σε ενδιαφερει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σε κλειδαδικο παντως για gog βλεπω την game of the year edition στα 12,5 ευρω αν σε ενδιαφερει ... Ναι τα έχω δει ότι στο god έχει πολύ φθηνά αλλά θα το αγοράσω στο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Τελικά πήρα το απλό το wild hunt να χαλαρώσω λίγο μιας και δεν έχω κατι αλλο να παίξω αυτον τον καιρό , ξέρω οτι ειναι ακριβό για το wild hunt αλλα όπως ειπα δεν καίγομαι οταν το τερματίσω και αν μου αρέσει θα πάρω και τα expansions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλό κάψιμο, αλλά ρε συ σε λίγο ξεκινάνε τα καλοκαιρινά steam sales, δεν μπορούσες να κάνεις λίγο υπομονή με λιγότερα λεφτά να πάρεις και τα expansion? Στην τελική αν δεν είχες κάτι άλλο να παίξεις (αμφιβάλλω) μπορούσες να ξεκινήσεις από τα προηγούμενα που είναι επίσης πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα