chrisde Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) oops... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα σημειο που ποναγε το Witcher III ηταν το TEXTURE & GEOMETRY LOD, με αυτο το αρχειο το αποτελεσμα ειναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ. Ειδικα εαν εισαι σε 40αρα 4Κ, η διαφορα ειναι χαοτικη, το πριν με το μετα. https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3193?tab=description Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από ROG-X 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 E3 2014 quality το LoD με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 "Changes meshes from minecraft to meshes from E3 2014" 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Υπάρχει κάποιος που έχει διαβάσει το ίδιο βιβλίο σε αγγλικά και σε ελληνικά να μου πει άμα παλεύετε η μετάφραση?! Thanx και sorry για το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 ειχα ρωτησει παλια για το ιδιο πραμα, και μου πανε οτι η μεταφραση ειναι καλη. προσωπικα προτιμω να διαβαζω τα βιβλια στην αυθεντικη τους γλωσσα αν ειναι η αγγλικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Τα διάβασα μόνο στα ελληνικά και τελείωσα την περασμένη εβδομάδα. Είναι καλή, καλύτερη από τη μετάφραση του Game of thrones ας πούμε, αν τις συγκρίνω. Κάποια ονόματα (π.χ. Μίσχος, Ζαργάνας) τα μεταφράζει, κάποια (π.χ. Γιάσκερ, Πουότκα) όχι. Στα τέρατα χρειάζεται λίγο προσπάθεια να τα συνδέσεις οπτικά με τη μετάφραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά απ'οτι φαίνεται, θα έχουμε τον "Superman", για Geralt:)) https://www.youtube.com/watch?v=sID9DTUFMvE https://schoolofrock.gr/wp-content/uploads/2018/09/Henry-Cavill-Geralt-of-Rivia-Netflix-The-Witcher-adaptation.jpg https://nerdbot.com/wp-content/uploads/2018/09/120633e6-e10a-439d-a527-7fc9bbe37ab2_800_420.jpeg Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από InfinitySurfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 δεν ξέρω αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι για αυτόν τον ρόλο ο Henry Cavill. Μακάρι να βγω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ θα προτιμούσα τον Anson Mount, https://www.imdb.com/name/nm0609845/?ref_=tt_ov_st_sm ή τον Josh Holloway, https://www.imdb.com/name/nm0391326/?ref_=tt_ov_st_sm αλλά οκ... ας δούμε το πως θα τον ερμηνεύσει ο Henry, και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 εγώ ποιο πολύ το λέω λόγο παρουσιαστικού όχι τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Infinity και εγώ θα προτιμούσα ακριβώς τους ιδιους που λες αλλα υπάρχει ήδη thread και όλα αυτά έχουν ήδη ειπωθεί, join us there 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω μονο 3 ωρες στο παιχνιδι και πραγματικα δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι ποτε θα γυρισω σπιτι να παιξω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Virus200 είπε Εχω μονο 3 ωρες στο παιχνιδι και πραγματικα δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι ποτε θα γυρισω σπιτι να παιξω Είναι φοβερό. Για να μην πω το καλύτερο παιχνίδι και φανώ υπερβολικός, θα πω στα 5 καλύτερα που έχω παίξει. Η επιτυχία του είναι πως ένας παίχτης όπως εγώ που δεν ακουμπάω RPG, με έκανε να κολλήσω. Είχε το RPG στοιχείο όσο χρειαζόταν για εμένα. Μαγικό παιχνίδι. Κρίμα που όσοι δεν είναι Gamers, δεν θα ζήσουν το Witcher 3. Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο καλό, θα το είχα πάρει day 1 και θα έπαιζα πολύ λιγότερο για να το απολαύσω περισσότερο. Τουλάχιστον θα προσπαθούσα. Έπος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Είναι φοβερό. Για να μην πω το καλύτερο παιχνίδι και φανώ υπερβολικός, θα πω στα 5 καλύτερα που έχω παίξει. Η επιτυχία του είναι πως ένας παίχτης όπως εγώ που δεν ακουμπάω RPG, με έκανε να κολλήσω. Είχε το RPG στοιχείο όσο χρειαζόταν για εμένα. Μαγικό παιχνίδι. Κρίμα που όσοι δεν είναι Gamers, δεν θα ζήσουν το Witcher 3. Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο καλό, θα το είχα πάρει day 1 και θα έπαιζα πολύ λιγότερο για να το απολαύσω περισσότερο. Τουλάχιστον θα προσπαθούσα. Έπος. Έχω πει να το πάω όσο πι9 αργά μπορώ και ας μου βγει 200ωρες.η αλήθεια είναι μόνο οι διάλογοιμε ψιλό κουράζουν γιατί είναι μεγάλοι και αφού διαβάσω τους υπότιτλους τους κάνω skip. Απλά δεν ξέρω τι κα κάνω στο θέμα του να κάνω πρώτα όλα τα main story quests και με τα τα side η να τα κάνω όλα μαζί. Πάντως πραγματικά είναι ότι έψαχνα να με κρατήσει διότι είμαι σε μια φάση που έχω κουραστεί από όλα τα multiplayer και ήθελα να βρω κάποιο single player να με κρατήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα