Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/7/2018 στις 11:04 ΠΜ, giorgosmcmc είπε

Εχω γραψει αρκετές ωρες σε αυτό το game και εχω βγαλει το εξής συμπέρασμα, ενω το παιχνιδι στην αρχη σε βαζει σε ένα ωραιο κινηματογραφικό κλίμα στη συνέχεια και σε μικρο χρονικο διάστημα μετατρεπεται σε ενα  βαρετό talking simulator με εντελως ασχημα γραφικα και γεματο stuttering (Novigrad), οι διάλογοι πληθαινουν και αν δε ξερεις και αγγλικα οπως εγω ειναι ακομα χειρότερο, τραγικο να μην εχει ελληνικους subs με τοσο βαρετους διαλογους (οχι οτι θα αλλαζε κατι αλλα για να λέμε) η δραση μειωνεται, τα γραφικά και τα textures γινονται ολο και πιο αθλια, οτι καλη εντυπωση σου δίνει στην αρχη σου την αλλαζει στη πορεία, 1/10 απο μενα και το 1 είναι επειδη στην αρχη ειναι ψαρωτικα ομορφο και μαγευτικο, ασχετως οτι στη πορεία γινεται το χειροτερο παιχνίδι που υπαρχει και απορω πως γινεται να έχει τοσους φανς. Χαλια μαυρα.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν συμφωνώ.
Πράγματι έχει δύσκολα αγγλικά και ναι, ένα παιχνίδι που στηρίζεται τόσο πολύ στους διαλόγους θα έπρεπε να έχει πολλές γλώσσες στους υπότιτλους.
Ναι στην αρχή υπάρχει διαφορετικό κλίμα, απ' ότι μετά. Προσωπικά όμως δεν με πείραξε αυτό. Δεν ήταν για εμένα χειρότερο το μετά, ήταν απλά διαφορετικό.

Έχεις άδικο όμως μιλώντας για βαρετούς διαλόγους. Για πολλά μπορεί κάποιος να κατηγορήσει το Witcher 3, αλλά το καλύτερο όλων είναι τα Side Quests. Τα περισσότερα έχουν βάθος και ωραίο σενάριο.

Τα γραφικά του Witcher 3 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Το Artwork είναι αυτό που το κάνει να φαίνεται όμορφο, κατά τ' άλλα είναι πολύ μέτριο. Καλά γραφικά έχει το God of War, το Uncharted, το Tomb Raider. Κάποιος θα πει είναι Open World. Ναι ok, απλά δεν είναι καλά τα γραφικά. Καλά θα ήταν αν ήταν κοντά στου God of War. Δεν εξετάζω το τεχνικό κομμάτι και πόσο δύσκολο είναι επιτευχθεί κάτι. Το κρίνω απλοϊκά βλέποντας το.

Εμένα είναι στα 3 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει σε όλη μου τη ζωή για να μην πω το καλύτερο. :)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτό που με "ενόχλησε" στο witcher 3 ειναι το υπερβολικό hand holding και το ποσο εύκολο ειναι σε σχέση με το 2ο

witcher 3 σε death march ειναι πιο εύκολο από witcher 2 σε νορμάλ

οχι ότι με ενοχλεί, απλα καθιστά πολλούς μηχανισμους προαιρετικους (πχ μπορείς να προσπερασεις όλο το alchemy tree) και δεν χρειάζεται ποτε προετοιμασία πριν τις μαχες. Βασικά ακομα και το bestiary ειναι περιττό, όταν όλα τα τέρατα ψοφανε από igni

και τα boss fights ειναι λιγο αδιάφορα εκτος του imlerith σε deathmarch που ειναι και πιο δύσκολο και σινεματικ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλωντας παντως για Witcher 3 να αναφερω οτι απο οτι εμαθα κυκλοφορησε προσφατα και νεο graphic novel αφιερωμενο σε αυτο το οποιο μαλιστα εχει μεταφραστει και σχετικα προσφατα απο Anubis.

Σιγουρα θα τιμηθει απο μενα προσωπικα Βασικα εριξα ηδη παραγγελια :P

Εδω το αφιερωμα σε αυτο https://www.gameslife.gr/the-witcher-curse-of-crows-72755

και εδω για αγορα http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1914

το φερνει και το Public βλεπω και στα Αγγλικα αλλα ειναι ακριβοτερο

http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=witcher&sn.ff.sm_category_1=κόμικς

Παντως οπως εχω ξαναπει και πιο παλια τα μονα 2 πραγματα που με χαλασαν προσωπικα στο Witcher 3(μιας και ειχα παιξει πριν απο αυτο το 2,αρα την μαχη πχ ή το περπατημα τα ειχα μαθει πανω κατω),ειναι το ολο σκηνικο με το Wild Hunt που ηθελα να δω περισσοτερα αν σκεφτουμε οτι το ιδιο το παιχνιδι εχει το ονομα του απο αυτο και λιγο παραπανω την Ciri

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως πρώτη φορά τερμάτησα το Wild Hunt στο PS4 πριν λίγους μήνες, και δεν έπαιξα τα expansion παρόλο που είχα αγοράσει την GOTY, για να το παίξω και στο PC, κι αυτό γιατί τεχνικά το βρήκα πολύ κακό στο PS4 με τα drops που είχα.

Οπότε ξαναγόρασα τώρα στα Sales την Goty και στο PC για δεύτερο playthrough του Wild Hunt αυτή τη φορά με λίγο περισσότερο προσοχή σε σημεία που δεν έδωσα προηγουμένως. Να παίξω και τα expansions επιτέλους. Στα 60 fps με full details είναι απλά πανέμορφο.

Επεξ/σία από petran91
  • Like 1

1 ώρα πριν, Heatspreader είπε

Τα γραφικά του Witcher 3 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Το Artwork είναι αυτό που το κάνει να φαίνεται όμορφο, κατά τ' άλλα είναι πολύ μέτριο. Καλά γραφικά έχει το God of War, το Uncharted, το Tomb Raider. Κάποιος θα πει είναι Open World. Ναι ok, απλά δεν είναι καλά τα γραφικά.

Νομίζω κάπου μπερδεύτηκες, το game βγήκε το 2015, ναι ίσως να μην έχει graphs του The Order αλλα δύσκολα "μέτρια" graphs. Ακόμα και σήμερα τα graphs του είναι παραπάνω από μια χαρά, εκτος φυσικά άμα παίζεις σε low settings που τότε το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι του game. :D Στην τελική πες μας άλλο open-world με καλύτερα graphs που βγήκε ίδια εποχή ή πιο πριν. ;) Ειλικρινά απορώ ώρες ώρες, no offence bud. ;)

maxresdefault.jpg

• Like 2

44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μιλωντας παντως για Witcher 3 να αναφερω οτι απο οτι εμαθα κυκλοφορησε προσφατα και νεο graphic novel αφιερωμενο σε αυτο το οποιο μαλιστα εχει μεταφραστει και σχετικα προσφατα απο Anubis.

Σιγουρα θα τιμηθει απο μενα προσωπικα Βασικα εριξα ηδη παραγγελια :P

Εδω το αφιερωμα σε αυτο https://www.gameslife.gr/the-witcher-curse-of-crows-72755

και εδω για αγορα http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1914

το φερνει και το Public βλεπω και στα Αγγλικα αλλα ειναι ακριβοτερο

http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=witcher&sn.ff.sm_category_1=κόμικς

Παντως οπως εχω ξαναπει και πιο παλια τα μονα 2 πραγματα που με χαλασαν προσωπικα στο Witcher 3(μιας και ειχα παιξει πριν απο αυτο το 2,αρα την μαχη πχ ή το περπατημα τα ειχα μαθει πανω κατω),ειναι το ολο σκηνικο με το Wild Hunt που ηθελα να δω περισσοτερα αν σκεφτουμε οτι το ιδιο το παιχνιδι εχει το ονομα του απο αυτο και λιγο παραπανω την Ciri

Χρονικά ξέρουμε που τοποθετείτε σε σχέση με το παιχνίδι ?

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Χρονικά ξέρουμε που τοποθετείτε σε σχέση με το παιχνίδι ?

Για να σου δειχνει τις δυο κοπελες μαζι με τον Geralt,σιγουρα μετα το 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Νομίζω κάπου μπερδεύτηκες, το game βγήκε το 2015, ναι ίσως να μην έχει graphs του The Order αλλα δύσκολα "μέτρια" graphs. Ακόμα και σήμερα τα graphs του είναι παραπάνω από μια χαρά, εκτος φυσικά άμα παίζεις σε low settings που τότε το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι του game. :D Στην τελική πες μας άλλο open-world με καλύτερα graphs που βγήκε ίδια εποχή ή πιο πριν. ;) Ειλικρινά απορώ ώρες ώρες, no offence bud. ;)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

maxresdefault.jpg

Άστα δεν βλέπεται το παιχνίδι...

Κανενα παιχνίδι δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτάσει το μέγεθος και την ατμόσφαιρα/art direction του the Witcher . Όσο για το blood and wine είναι μακραν ο ομορφότερος “χάρτης “/τοποθεσία σε video game . Οι άνθρωποι κυριολεκτικά ζωγράφισαν 

1A49BA5F-C528-40BC-9108-99E665CC2A01.jpeg

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 5
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Heatspreader είπε

Τα γραφικά του Witcher 3 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Το Artwork είναι αυτό που το κάνει να φαίνεται όμορφο, κατά τ' άλλα είναι πολύ μέτριο. Καλά γραφικά έχει το God of War, το Uncharted, το Tomb Raider. Κάποιος θα πει είναι Open World. Ναι ok, απλά δεν είναι καλά τα γραφικά. Καλά θα ήταν αν ήταν κοντά στου God of War. Δεν εξετάζω το τεχνικό κομμάτι και πόσο δύσκολο είναι επιτευχθεί κάτι. Το κρίνω απλοϊκά βλέποντας το.

Εμένα είναι στα 3 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει σε όλη μου τη ζωή για να μην πω το καλύτερο. :)

Ενω το πας καλα,γιατι δεν αναφερεις ποιο ειναι το πιο γνωστο open world παιχνιδι με φοβερα γραφικα αυτη την στιγμη για να γινεις πιο συγκεκριμενος?Και φυσικα εννοω το Horizon zero dawn :P

• Like 1
  • Sad 1

8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ενω το πας καλα,γιατι δεν αναφερεις ποιο ειναι το πιο γνωστο open world παιχνιδι με φοβερα γραφικα αυτη την στιγμη για να γινεις πιο συγκεκριμενος?Και φυσικα εννοω το Horizon zero dawn :P

και τα δυο ειναι φανταστικά. Πραγματικά από τα λίγα παιχνίδια που θα ξανα έπαιζα από την αρχή.(Witcher 3, HZD)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Witcher ΙΙΙ all around ειναι το καλυτερο παιχνιδι σε γραφικα γιατι εχει εξωτερικους αλλα και εσωτερικους χωρους. 

Το αδικει η μακρινη καμερα στο χαρακτηρα. Επσης θα ηθελα καλυτερο motion capturing.

Επεξ/σία από ROG-X

18 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Το αδικει η μακρινη καμερα στο χαρακτηρα. Επσης θα ηθελα καλυτερο motion capturing.

Υπάρχει mod για την camera σε περίπτωση που δεν το ήξερες ;) Επίσης το game εις το πλείστον δεν έχει motion capture πέρα από κάποια cutscenes, οι τυπάδες είναι μάγοι σε αυτό το θέμα ;) Για πια σημεία μιλάς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Υπάρχει mod για την camera σε περίπτωση που δεν το ήξερες ;) Επίσης το game εις το πλείστον δεν έχει motion capture πέρα από κάποια cutscenes, οι τυπάδες είναι μάγοι σε αυτό το θέμα ;) Για πια σημεία μιλάς?

Με πειραγμενη την καμερα το παιζω.

witcher3_2017_03_01_13_03_10_190.jpg

witcher3_2017_02_23_12_09_25_864.jpgwitcher3_2017_02_23_17_35_01_004.jpgwitcher3_2017_02_23_17_36_53_581.jpg

Οσο για το δευτερο αναφερομαι στην φυσικοτητα που κινουνται. Ειναι ενας τομεας που ηθελε το κατι παραπανω. 

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...