Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Collision είναι το συγκεκριμένο νομίζω, γενικά έχει θεματάκια και θα έχει και κάμποσα αφού βγει, θα βγάλουν κάμποσα patches μιας και πρόκειται για RPG και όχι απλά για ένα linear FPS.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι καινούργιο video.

however, this is direct HD footage from the build that was presented.

Στο dailymotion έχει πολύ καλύτερη ποιότητα απο το αντίστοιχο στο youtube.Τα γραφικά φαίνονται εκπληκτικά.

• Like 1

Εμενα μου αρέσει που δεν ειναι γραμμικό το game και πας όπου θελεις.Detect collision λέγεται αλλα ειναι κατι που διορθώνεται.Το είχε το teso στο beta αλλα το ανέφεραν οι παίκτες και διορθώθηκε με το release.

• Like 2

Εμενα μου αρέσει που δεν ειναι γραμμικό το game και πας όπου θελεις.Detect collision λέγεται αλλα ειναι κατι που διορθώνεται.Το είχε το teso στο beta αλλα το ανέφεραν οι παίκτες και διορθώθηκε με το release.

Μακάρι γιατί χαλάει αρκετά την εικόνα του παιχνιδιού (οπτικά εννοώ). Στο witcher 2 υπάρχει ή το έχουν διορθώσει?

Έχουμε όλοι συναίσθηση πως είδαμε σίγουρα beta και πιθανότατα alpha έκδοση του παιχνιδιού, έτσι? Και ότι μένουν άλλοι 8 μήνες περίπου μέχρι την κυκλοφορία?

• Like 2

Έχουμε όλοι συναίσθηση πως είδαμε σίγουρα beta και πιθανότατα alpha έκδοση του παιχνιδιού, έτσι? Και ότι μένουν άλλοι 8 μήνες περίπου μέχρι την κυκλοφορία?

Alpha? Δεν νομίζω να είναι ακόμα στην alpha... Ιδιαίτερα αυτά που έδειξαν από beta έκδοση πρέπει να είναι. Ελπίζω μόνο το γεγονός ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται ταυτόχρονα και στις 3 πλατφόρμες να μην επηρρεάσει καθόλου το optimazition και τα bugs της PC εκδοσης.

Ας γίνω ρεαλιστής:

Μην περιμένετε τρομερές διαφορές από αυτό που βλέπετε. Η CDPR πλέον tweak-άρει το παιχνίδι στην παρούσα φάση (ήδη έχει ανακοινώσει ότι η βασική ανάπτυξη έχει τελειώσει μιας και μπορούν σε playthrough να τελειώσουν το main storyline). Μην περιμένετε καλύτερα animations γιατί αυτή η φάση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Μην περιμένετε να μην υπάρχει clipping μέσα από πανοπλίες.

Αν ισχύει το πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος του The Witcher 3, είναι λογικό η CDPR να επικεντρώνεται σε περισσότερο ουσιώδη πράγματα (όπως το να δουλεύουν όλα όπως πρέπει) κι όχι σε μικρολεπτομέρειες.

• Like 4

Στο 2 το clipping άμα εξαιρέσεις το μαλλί ήταν δυσεύρετο και όχι πάνω στο Geralt αλλα σε NPCs, ούτε εγώ δεν κόλλησα στο μαλλί που είμαι άρρωστος με το θέμα clipping, ας βάλουν και tressfx μαζί με το fur και μετά να πουλήσουμε το σπίτι μας για να παίξουμε :D

• Like 2

Είναι ίδια τιμή. Πριν εξαντληθεί στο Amazon ήταν στις 120 λίρες. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε τη βραδιά του launch που την είχανε βάλει 90 και το άλλο πρωί το είχαν αλλάξει. Οι αμαζόνιοι περιμένουν στοκ, αλλά όπως το βλέπω δεν κερδίζεις κάτι να την παραγγείλεις από εκεί.

Καλημερα!δεν ειχα παίξει ποτε παιχνιδι της σειράς και λογο προσφορών του gog αποφάσισα να τα αγοράσω.Μπορει κάποιος να μου προτείνει mods για να παίξω το πρώτο της σειράς με οσο το δυνατών καλυτερα γραφικά;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτό θές:

http://forums.cdprojektred.com/threads/25833-TW1-WIP-The-Rise-of-the-White-Wolf

Μία από τις σημαντικότερες για μένα αλλαγές είναι που άλλαξαν το πρόσωπο του Geralt που έμοιαζε στον Τρύφωνα Σαμαρά, με αυτό του Witcher 2, που δεν μοιάζει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...