Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα τι ψάχνεις να βρείς με το παππούδι ειδικά άμα είναι και μορφωμένο τέλος τα ξέρει όλα! :D Φαντάσου να το έπαιρνε καμια εταιρία σαν την Ubisoft/EA, εκεί να δεις :P

εντάξει και γω είμαι μορφωμένο και τα ξέρω όλα,αλλά ορισμένες φορές συμφωνώ μαζί σας :P

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειδικά για την περίπτωση Σαπόφσκι ειναι ολοφάνερο...αφου ειναι Πολωνός, και δεν έχει τόσο μεγάλη πρόσβαση παγκόσμια, όπως έχει ένα παιχνίδι.

Κάποιο παιχνίδι, ακόμα και αν ειναι συγκεκριμένου είδους (π.χ RPG), ειναι πολύ πιθανόν να το παίξει και ένας μέσος casual gamer, ακόμα και πιτσιρικάδες, αν το gameplay ειναι καλό.

Ενω με τα βιβλια αυτου του στυλ, εχουν συγκεκριμένο κοινο που τα παρακολουθεί.

Δεν θα ασχοληθεί ο casual αναγνώστης με εξειδικευμένο fantasy, sci-fi.

Ειδικά για την περίπτωση Σαπόφσκι ειναι ολοφάνερο...αφου ειναι Πολωνός, και δεν έχει τόσο μεγάλη πρόσβαση παγκόσμια, όπως έχει ένα παιχνίδι.
Κάποιο παιχνίδι, ακόμα και αν ειναι συγκεκριμένου είδους (π.χ RPG), ειναι πολύ πιθανόν να το παίξει και ένας μέσος casual gamer, ακόμα και πιτσιρικάδες, αν το gameplay ειναι καλό.

θέλω να μας δώσεις στατικά ώστε να μας το τεκμηριώσεις αυτό που λες...Γιατί είναι μια απλή γενίκευση.

ο πατέρας μου πάντως που διάβασε και του άρεσε το " τελευταία ευχή" δεν έχει καμία σχέση με το witcher και το gaming community

• Like 1

Ο μικρός μου ξάδερφος αν και gamer δεν το έχει με τα RPG. Ε, με το hype γύρω από το Witcher τα βιβλία τα έχει ξεζουμίσει. Για τον casual αναγνώστη θα συμφωνήσω, δύσκολα θα πάει σε fantasy. Και πάλι όμως χωρίς στοιχεία δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι.

θέλω να μας δώσεις στατικά ώστε να μας το τεκμηριώσεις αυτό που λες...Γιατί είναι μια απλή γενίκευση.

ο πατέρας μου πάντως που διάβασε και του άρεσε το " τελευταία ευχή" δεν έχει καμία σχέση με το witcher και το gaming community

Ο πατέρας σου το διάβασε γιατί το βρήκε διαθέσιμο στο σπίτι ή το αγόρασε μόνος του; Στην δεύτερη περίπτωση απλά προσκηνώ...

Βάλτον να παίξει και το game :-D

• Like 1

Ξεκίνησα new game+ χωρίς να πιάσω καν τα DLC στο πρώτο πέρασμα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά ήθελα την εξής εμπειρία τώρα που τέλειωσα το main story. 

1. Ηθελα να υπάρχει συνέχεια της ιστορίας από τα προηγούμενα Witcher σε ότι αφορά τη δύναμη του Geralt και της δύναμης των αντιπάλων. Σαν new game+ θεωρώ ότι το level μου και ο εξοπλισμός μου είναι τέτοιος που συνδέει τα προηγούμενα παιχνίδια με το τρίτο και τώρα δεν ξεκινάω σαν βλάκας level 1. 

2. Μιας και ήμουν απόλυτα πιστός στην Triss στα προηγούμενα παιχνίδια θα συνεχίσω να είμαι πιστός μαζί της σε αυτό το run καθώς την πρώτη φορά υπέκυψα στην Yenefer. Επίσης διάλεξα ορισμένες ίδιες επιλογές που είχα κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια για να δω τι θα παίξει. 

3. Μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. 

4. Αυτή τη φορά θα είμαι "πραγματικός" Witcher. Δηλαδή θα κοιτάω κατά κύριο λόγο τη δουλειά μου, το κέρδος μου, θα είμαι οξύθυμος (όπως έχει φήμη ο Geralt) και δεν θα χαρίσω κάστανα σε κανένα τέρας. 

Αυτά τα ολίγα. Ηδη από την αρχή μου αρέσει περισσότερο η όλη δουλειά. Υπάρχει σωστή ροή και συνέχεια. Δεν θεωρώ ότι είμαι "αδύναμος" όταν βλέπω πολύ δυνατούς αντιπάλους, απλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που έχει παντού πόλεμο. Επίσης σαν κατά κύριο λόγο potion built θεωρώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία τώρα το συγκεκριμένο από ότι στο πρώτο run που έκανα που τα signs και η physical επίθεση είχαν σίγουρα προβάδισμα. 

• Like 3

Πως το ξέρεις αυτό?!

Μην ξεχναμε οτι games θεωρουνται και τα παιχνιδια κινητων/tablet περαν των κονσολων και των pc(ή και φορητων τυπου nintendo)ε εκει πλεον ναι το κοινο θα βγει μεγαλυτερο γιατι εχει προσβαση περισσοτερος κοσμος σε σχεση με παλια.

Υπαρχει βεβαια και το ηλεκτρονικο βιβλιο αλλα φυσικα η ανθηση του gaming γενικα τα τελευταια χρονια ειναι αισθητα μεγαλυτερη και φυσικα και δεν υπαρχουν επισημα νουμερα για αυτο.

Ο πατέρας σου το διάβασε γιατί το βρήκε διαθέσιμο στο σπίτι ή το αγόρασε μόνος του; Στην δεύτερη περίπτωση απλά προσκηνώ...

Βάλτον να παίξει και το game :-D

του το έδωσα..όπως και του είχα πάρει δώρο το metro 2033 & 34  αυτά δεν του άρεσαν

• Like 1

Ηρεμήστε λίγο με τις τεκμηριώσεις στο ποστ του καθενός.Δε ζητάμε αποζημίωση σε δικαστήριο. Να σου τεκμηριώσει τι ακριβώς;Ότι μια βιομηχανία που έχει γιγαντωθεί τόσο ώστε να ξεπερνά κατά πολύ σε έσοδα και τον κινηματογράφο είναι πιο πολυπληθής από μία ειδική κατηγορία αναγνωστών, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς αποτελούν πλέον μειοψηφία;

• Like 3

Εντάξει....σίγουρα χωρίς στατιστικά δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι... 

απλά μιλάμε για την αίσθηση που έχουμε απο το αντικείμενο, και τον πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

Στο τι θεωρούμε πιο προσβάσιμο στον πολύ κόσμο.

Σιγουρα αν το ψάξει κανεις, μπορει να βρει και τα στατιστικά, για να ειναι εγκυρος...αλλα ποιος κάθεται να το ψάξει τώρα.

Θa πρέπει ή να είναι η δουλεία σου, ή να είσαι jobless..lol:))

Το θέμα είναι να μην ενημερώνουμε το κόσμο με λανθασμένες πληροφορίες όταν με ένα μικρό surfing στο net μπορείς να μάθεις, δεν είναι τυχαίο "link or never happened", εδώ δίνεις links με τα sources και δεν σε πιστεύουν μερικοί όπως για παράδειγμα στο άλλο thread που δεν πίστευαν ότι οι γυναίκες είναι σε αριθμό ίσες αν όχι περισσότερες.

• Like 1

Ωραία, αφού η απλή λογική δε φτάνει, ψάξτε να βρείτε στατιστικές μελέτες που δείχνουν τους τζίρους του gaming και του science fiction.'H τους gamers και τους αντίστοιχους αναγνώστες σε αριθμούς. Και όταν είναι φωνάχτε με. Αλλιώς ας πούμε τίποτα πιο ουσιώδες και συγγνώμη για το derail. 

• Like 2

Χωρίς να κάποιο κάποιο edit όπως λέγαμε, φαίνεται ότι διορθώθηκε το θέμα με το HUD σε UltraWide ανάλυση.

post-115429-0-53099500-1493118788_thumb.png

Είμαι στο σημείο όπου τα Vampire έχουν επιτεθεί στην πόλη.

Το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο, αλλά ο χειρισμός του τόσο κακός που μου ήρθε να σπάσω το Forza χειριστήριο. Πρώτη φορά ξέφυγα τόσο με παιχνίδι.

Ωραία, αφού η απλή λογική δε φτάνει, ψάξτε να βρείτε στατιστικές μελέτες που δείχνουν τους τζίρους του gaming και του science fiction.'H τους gamers και τους αντίστοιχους αναγνώστες σε αριθμούς. Και όταν είναι φωνάχτε με. Αλλιώς ας πούμε τίποτα πιο ουσιώδες και συγγνώμη για το derail. 

εμείς γιατί να ψάξουμε βρε συ bigi; :P

δε κάνουμε εμείς τους ντελάληδες και να μεταδίδουμε ότι πληροφορία είναι στο κεφάλι μας καρφωμένη ότι ισχύει.. Εμείς είμαστε οι αποδέκτες των όσων γράφονται..όσοι τα λένε πρέπει να τα τεκμηριώνουν..

Αν ήταν έτσι, όλοι ερευνητές και επιστήμονες θα ήμασταν και θα παρουσιάζαμε αποτελέσματα χωρίς αποδείξεις..και όταν θα μας ρωτούσαν που είναι η τεκμηρίωση θα λέγαμε, ααα καθίστε και ψάξτε σεις και όταν είναι φωνάξτε μας..

ΛΑΦΙΝΚ ΜΑΗ ΑΣΣ ΑΟΥΤ!

Άλλο άποψη,άλλο πληροφορία έτσι για να μη μπερδευτούμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...