Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την 780 Ti είχαν πει(Φήμη βέβαια) ότι έχει 35FPS Average με όλα maxed out plus 8xMSAA.Αν ισχύει και έχει και PhysX(Fur Tech), τότε μιλάμε για πολύ καλό optimization.

35 min με 45 fps με ΟΛΑ τέρμα σε 1080p+8xΜSAA. Δεν το λες και άσχημα.

για τις κονσολες έλεγε ολα low με 30fps σε 900p για ps4 και 720p για xbox one με γραφικά ανάλογα με τα very high του Witcher 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Rumor: The Witcher 3 Running At 900p on PS4 & 720p on Xbox One, GTX780Ti Pushes 35-45fps At Max Settings

http://www.dsogaming.com/news/rumor-...-max-settings/

και αυτο με ολα τερμα, physx τερμα, ισως ubersampling (αν έχει) και 8xMSAA.

35 min ξέχνα τα, θα γίνονται 20 σε intense σκηνές εύκολα..Όπως το κόβω, smooth παντού σ' αυτά τα settings θα είσαι μόνο με SLI.

Αν θυμάμαι καλά το ubersamplin ήταν ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω από 8xMSAA και δεν μπορούσες να τα έχεις και τα δύο μαζί στο προηγούμενο witcher

Ubersampling = SSAA, το ίδιο πράγμα με διαφορετική ονομασία.

Αν παίζει απο 35-45 στα full τότε δεν με βλέπω να το παίζω στα Ultra εγώ με αυτή την κάρτα γραφικών. Ούτε στα High δεν με βλέπω....

Αν υποθέσουμε οτι εχει low, medium, high,very high και ultra ρυθμίσεις εγώ θα ειμαι πολύ ικανοποιημένος αν θα το παιζω με high ή με high και κάποια very high με 40-60fps σε 1080p. Θα δούμε.

Aκόμη και την έκδοση του one μια χαρά την βρίσκω απο αυτο που είδα.

Αν παίζει απο 35-45 στα full τότε δεν με βλέπω να το παίζω στα Ultra εγώ με αυτή την κάρτα γραφικών. Ούτε στα High δεν με βλέπω....

με 8xMSAA όμως + τα fur tech και ολα τα άλλα.

Rumor: The Witcher 3 Running At 900p on PS4 & 720p on Xbox One, GTX780Ti Pushes 35-45fps At Max Settings

http://www.dsogaming.com/news/rumor-...-max-settings/

και αυτο με ολα τερμα, physx τερμα, ισως ubersampling (αν έχει) και 8xMSAA.

Και αυτο με ολα τερμα χωρις να εχει γινει πληρες optimization ακομα. Οταν βγει θα υπαρχουν πιο δυνατες καρτες και με το καλυτερο optimization δεν αποκλειεται να πιανει 45 fps average και 60 max στην 780 ti. Αν και με 35-45 ειναι playble.

Ρε παίδες τι είναι αυτό το Fur Tech??? Τόσο καλό και τόσα FPS ρίχνει?
Το βλέπω που το λέτε συνεχώς. Το κοίταξα στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα τίποτα που να εξηγεί. Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος ή αν έχει Link να μου στείλει.

Ευχαριστώ.

• Moderators

Ρε παίδες τι είναι αυτό το Fur Tech??? Τόσο καλό και τόσα FPS ρίχνει?

Το βλέπω που το λέτε συνεχώς. Το κοίταξα στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα τίποτα που να εξηγεί. Μπορεί να μου εξηγησει κάποιος ή αν έχει Link να μου στείλει.

Ευχαριστώ.

• Like 1

W T F?????

Δεν το σηκώνει με τίποτα το Pc.... Για αναβάθμιση με κόβω :P
Απίστευτα ομορφο και σωστό.
Στην αρχή ο λύκος φαίνεται λίγο άσχημος αλλά οκ. Αφού είδα πως μπορεί να γίνει φαίνεται χάλια :P

By the way. Έπρεπε να το φανταστώ..... Fur tech.... Τεχνολογία γούνας :P Fur... Τώρα το κατάλαβα.....

Ευχαριστώ πολύ ghostrider.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...