Speculoos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 http://store.steampowered.com/sale/the-witcher/ Στα 20 μου βγάζει εμένα ότι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγω με το που παταω το λινκ,25 βγαζει. Για βαλε ενα screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Έχεις δίκιο γιατί παίζουν διαφορετικές τιμές ανάλογα τα regions. Eυρώπη 25€ UK, 17.49£ ~ 20€ US, 25$ ~ 23€ Μου έβγαλε by default UK για αυτό μπερδεύτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το τσιμπησα. Καλό κάψιμο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλό κάψιμο! Δε θα το ξεκινησω συντομα ξανα,αλλα ηθελα να υπαρχει steam.Εξαλλου το συγκεκριμενο game αξιζει και 2 φορες να το παρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δε θα το ξεκινησω συντομα ξανα,αλλα ηθελα να υπαρχει steam.Εξαλλου το συγκεκριμενο game αξιζει και 2 φορες να το παρεις Εν αναμονη απο μενα να πεσει κατω απο τα 20 επειδη το εχω ηδη στο gog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αφου το εχετε στο GoG γιατι να το έχετε και στο steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αφου το εχετε στο GoG γιατι να το έχετε και στο steam? Προσωπικα το θελω για να μην εχω ολοκληρο client κυριως για ενα παιχνιδι(αφου και το Witcher 2 στο steam το εχω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το αυτο.Κλασσικα κολληματα δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ πάλι το έχω από GOG (το μοναδικό pre-order μου εδώ και χρονια) αλλα αγόρασα και την GOTY retail πριν κάτι μήνες. Το πρώτο ήταν για support το δεύτερο για μένα γιατί έχω όλες τις retail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Βασικα για μενα εκαναν βλακεια που ο κωδικος μεσα στο παιχνιδι δεν γινοταν να μπει σε steam κατι που φτιαξανε με τα dlc. Επισης μαρεσει να στηριζω τις εταιρειες που βγαζουν αξιολογες κουτατες εκδοσεις και η αρχικη του Witcher 3+τα dlc με τις καρτες δεν αποτελει εξαιρεση. Παρολα αυτα η goty edition ειναι σκετη απογοητευση για κουτατη απο πλευρας περιεχομενου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ισχύει ειδικά άμα σκεφτείς ότι η απλή έκδοση του W2 ήταν σε box με διαφορα καλούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μα και του Witcher 3 η εκδοση μια χαρα καλουδια εχει(αν δεν μπερδευτηκες με το παραπανω). Οκ προφανως και δεν τους πολυ νοιαζει η εν λογω εκδοση γιατι μολις πεσει η τιμη του στο steam σε επιπεδα witcher 2 ολοι θα την παρουν αλλα περιμενα κατι παραπανω απο διαφημιστικο του gwent. https://www.youtube.com/watch?v=FHJNm21Fusw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ισχύει ειδικά άμα σκεφτείς ότι η απλή έκδοση του W2 ήταν σε box με διαφορα καλούδια. καλα το κουτι του W2 ηταν οτι πιο κορυφαιο εχω ανοιξει σε game.Χαλαρα θα μπορουσε να ταν limited/collectors και να μην ελεγε κανεις τιποτα. Μακαρι στο Cyberpunk να μην τους φαει το trend της απλοικης εκδοσης που ακολουθουν οι αλλες εταιρειες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι(απο το 9:08 και μετα,και ταιριαζει πολυ και η αντιδραση του τυπα) https://www.youtube.com/watch?v=bsUDKqPLo2I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα