Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο γιατί παίζουν διαφορετικές τιμές ανάλογα τα regions.

Eυρώπη 25€

post-87571-0-76907400-1490777922_thumb.png

UK, 17.49£ ~ 20€

post-87571-0-43802100-1490777940_thumb.png

US, 25$ ~ 23€

post-87571-0-07353700-1490777974_thumb.png

Μου έβγαλε by default UK για αυτό μπερδεύτηκα

Δημοσ.

Καλό κάψιμο! ^_^

Δε θα το ξεκινησω συντομα ξανα,αλλα ηθελα να υπαρχει steam.Εξαλλου το συγκεκριμενο game αξιζει και 2 φορες να το παρεις  :P

• Like 2
Δημοσ.

Δε θα το ξεκινησω συντομα ξανα,αλλα ηθελα να υπαρχει steam.Εξαλλου το συγκεκριμενο game αξιζει και 2 φορες να το παρεις  :P

Εν αναμονη απο μενα να πεσει κατω απο τα 20 επειδη το εχω ηδη στο gog :P

Δημοσ.

Αφου το εχετε στο GoG γιατι να το έχετε και στο steam?

Προσωπικα το θελω για να μην εχω ολοκληρο client κυριως για ενα παιχνιδι(αφου και το Witcher 2 στο steam το εχω)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι το έχω από GOG (το μοναδικό pre-order μου εδώ και χρονια) αλλα αγόρασα και την GOTY retail πριν κάτι μήνες. Το πρώτο ήταν για support το δεύτερο για μένα γιατί έχω όλες τις retail.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα για μενα εκαναν βλακεια που ο κωδικος μεσα στο παιχνιδι δεν γινοταν να μπει σε steam κατι που φτιαξανε με τα dlc.

Επισης μαρεσει να στηριζω τις εταιρειες που βγαζουν αξιολογες κουτατες εκδοσεις και η αρχικη του Witcher 3+τα dlc με τις καρτες δεν αποτελει εξαιρεση. Παρολα αυτα η goty edition ειναι σκετη απογοητευση για κουτατη απο πλευρας περιεχομενου.

• Like 1
Δημοσ.

Μα και του Witcher 3 η εκδοση μια χαρα καλουδια εχει(αν δεν μπερδευτηκες με το παραπανω). Οκ προφανως και δεν τους πολυ νοιαζει η εν λογω εκδοση γιατι μολις πεσει η τιμη του στο steam σε επιπεδα witcher 2 ολοι θα την παρουν αλλα περιμενα κατι παραπανω απο διαφημιστικο του gwent.

https://www.youtube.com/watch?v=FHJNm21Fusw

Δημοσ.

Ισχύει ειδικά άμα σκεφτείς ότι η απλή έκδοση του W2 ήταν σε box με διαφορα καλούδια.

καλα το κουτι του W2 ηταν οτι πιο κορυφαιο εχω ανοιξει σε game.Χαλαρα θα μπορουσε να ταν limited/collectors και να μην ελεγε κανεις τιποτα. 

Μακαρι στο Cyberpunk να μην τους φαει το trend της απλοικης εκδοσης που ακολουθουν οι αλλες εταιρειες

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...