Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα εγώ κάτι τέτοιο?! Είπα σταματήστε να "προτείνεται" και δεν απευθυνόμουν προσωπικά σε σένα απλά ήσουν η αφορμή μιας και έχει ειπωθεί αρκετές φορες. Το τι κανεις εσύ δικαίωμα σου εννοείτε αλλα το σχόλια τύπου "Ίσως κάτι παραπάνω να ξέρουν, δεν νομίζεις;" είναι τελείως άστοχα. Για πες μου ένα λόγο που δεν υπάρχουν στο game το zoom και multiple pointers? Λες να θέλουν οι devs να μας κουράσουν η απλά δεν προλάβανε να implement αυτά τα standard features?! Δηλαδή εγώ κάθε φορα που θέλω να δω τον χάρτη θα κάνω διαδρομές μέχρι να βρω αυτό που θέλω, η κάθε φορα θα ανοίγω το journal και θα πατάω ένα ένα τα quests ώστε να δω που είναι το καθένα ώστε μην σακατευθώ στο backtracking?! Come on dude....anyways moving on ;)

https://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_game_of_the_year_edition

Απεθύνθηκες ΚΑΙ σε εμένα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου, ούτε παρεξηγήθηκα ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής και εν πάση περιπτώσει δεν έχω πρόβλημα μαζί σου. Το θέμα είναι όπως σωστά συμφωνείς και εσύ ο καθένας να λέει τη γνώμη του και να τη σέβονται όλοι άσχετα αν συμφωνούν ή όχι (μέσα σε κάποια πλαίσια πάντα βέβαια). Όσον αφορά το σχόλιό μου για τους devs: Συμφωνώ μαζί σου κατ' αρχάς ότι αυτά τα δύο mods χρειάζονται (και εγώ τα έχω βάλει). Σέβομαι όμως την επιλογή τους να μην τα βάλουν ούτε εξ' αρχής, ούτε και μετά που θα μπορούσαν μέσω dlc (μαζί με τόσα άλλα που μας έχουν δώσει free για να μην ξεχνιόμαστε) παρ' όλο που είχαν σχετικό feedback. Διαφωνώ και εγώ μην νομίζεις, απλά σέβομαι την επιλογή τους, γιατί τέτοια ήταν και όχι αδυναμία προφανώς. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για άλλα πράγματα όπως τον περιορισμό του βάρους που μπορείς να κουβαλήσεις, που για μένα είναι εξαιρετικά σπαστικός, για αυτούς όμως είναι αναπόσπαστο κομμάτι του gameplay που ενδεχομένως να στοχεύει και στην αληθοφάνεια. Να το προτείνω και αυτό σε κάποιον που ξεκινά τώρα το παιχνίδι, επειδή σε αντιθεση με τους devs εγώ θεωρώ περιττό τον περιορισμό αυτόν;

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Vanilla από μένα για την πρώτη φορά. Είναι παιχνίδι που στην παρούσα τελική έκδοση του, δεν του λείπει τίποτα.

Εξαιρετικό παιχνίδι, δεν λέω, αλλά δεν έχω υπομονή να παίξω παιχνίδι 200 ωρών. Είμαι και λίγο σχολαστικός, θέλω να μην χάνω cutscenes, θέλω να παίξω όσα περισσότερα side quest μπορώ, οπότε κάποιες διευκολύνσεις δεν με χαλάνε.

Εξάλλου, όσο ολοκληρωμένο και αν λες ότι είναι, ένα mod π.χ. για περισσότερο αίμα, ή για διαφορετική κάμερα, δεν είναι ότι χαλάνε από το immersion του παιχνιδιού, όπως π.χ. κάνει το mod για fast travel που χάνεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις με το αλογάκι σου και να απολαύσεις τα υπέροχα σκηνικά του παιχνιδιού.

Απεθύνθηκες ΚΑΙ σε εμένα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου, ούτε παρεξηγήθηκα ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής και εν πάση περιπτώσει δεν έχω πρόβλημα μαζί σου. Το θέμα είναι όπως σωστά συμφωνείς και εσύ ο καθένας να λέει τη γνώμη του και να τη σέβονται όλοι άσχετα αν συμφωνούν ή όχι (μέσα σε κάποια πλαίσια πάντα βέβαια). Όσον αφορά το σχόλιό μου για τους devs: Συμφωνώ μαζί σου κατ' αρχάς ότι αυτά τα δύο mods χρειάζονται (και εγώ τα έχω βάλει). Σέβομαι όμως την επιλογή τους να μην τα βάλουν ούτε εξ' αρχής, ούτε και μετά που θα μπορούσαν μέσω dlc (μαζί με τόσα άλλα που μας έχουν δώσει free για να μην ξεχνιόμαστε) παρ' όλο που είχαν σχετικό feedback. Διαφωνώ και εγώ μην νομίζεις, απλά σέβομαι την επιλογή τους, γιατί τέτοια ήταν και όχι αδυναμία προφανώς. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για άλλα πράγματα όπως τον περιορισμό του βάρους που μπορείς να κουβαλήσεις, που για μένα είναι εξαιρετικά σπαστικός, για αυτούς όμως είναι αναπόσπαστο κομμάτι του gameplay που ενδεχομένως να στοχεύει και στην αληθοφάνεια. Να το προτείνω και αυτό σε κάποιον που ξεκινά τώρα το παιχνίδι, επειδή σε αντιθεση με τους devs εγώ θεωρώ περιττό τον περιορισμό αυτόν;

Δεν διαβάζεις καλά :D είπα ότι εσύ ήσουν η αφορμή ;) Βασικά κόψανε παρα πολλά features άμα δεις την αρχική λίστα πριν βγει το game, τώρα γιατί το κάναν, μάλλον γιατί δεν χωρούσαν όλα :D Πάντως Skellige χωρίς το zoom είναι απίστευτα κουραστικό. Παρόλα αυτά για μένα το πιο σημαντικό είναι το gore που άμα δεν γίνει finisher/dismember θα αφήσει wound και αφαιρεί το γελοίο death animation φάση Skyrim. και αυτά είναι λίγα από το πολλά mods που διορθώνουν κυρια πράγματα όπως τα trophies που vanilla έχουν μονο 5 διαφορετικά buffs. Anyways προσωπικά στο δεύτερο playthrough πέρασα πολύ καλύτερα από το πρώτο.

• Like 1

Το εγκατέστησα εκ νέου και είπα να παίξω στο δύσκολο επίπεδο. Με τίποτα! 

Έχοντας το gamepad με ποια κουμπιά κλειδώνεις, πότε κάνεις parry-riposte κτλπ;

Αλήθεια έχω μπερδευτεί πως παίζεται >.<

Δεν διαβάζεις καλά :D είπα ότι εσύ ήσουν η αφορμή ;) Βασικά κόψανε παρα πολλά features άμα δεις την αρχική λίστα πριν βγει το game, τώρα γιατί το κάναν, μάλλον γιατί δεν χωρούσαν όλα :D Πάντως Skellige χωρίς το zoom είναι απίστευτα κουραστικό. Παρόλα αυτά για μένα το πιο σημαντικό είναι το gore που άμα δεν γίνει finisher/dismember θα αφήσει wound και αφαιρεί το γελοίο death animation φάση Skyrim. και αυτά είναι λίγα από το πολλά mods που διορθώνουν κυρια πράγματα όπως τα trophies που vanilla έχουν μονο 5 διαφορετικά buffs. Anyways προσωπικά στο δεύτερο playthrough πέρασα πολύ καλύτερα από το πρώτο.

Αυτό το mod που λες για το gore ποιο είναι;

Γι αυτους που βαζετε να φαινονται τα quests στο map, χάνετε την ουσία.

Τα side quests στο παιχνίδι από ενα σημείο και μετά δεν ειναι για να τρέξεις να τα κανεις όλα.

Ειναι για να παίζεις που και που μετά από καιρό και όλο να σκοντάφτεις σε κάτι καινούριο που δεν έκανες μήνες πριν που τερματισες το παιχνιδι

Τότε νιώθεις πραγματικά το scale και το μεράκι που έβαλαν οι devs

• Like 1

Όλα τα quests έχουν markers. Απλά, αντι να τα επιλέγεις ένα-ένα και να εμφανίζονται μόνα τους, τα έχεις όλα επάνω στο χάρτη.

Εγώ πάντως αν ήμουν Geralt, έναν χάρτη θα είχα, και σε αυτόν θα είχα μαρκάρει το κάθε quest, τη στιγμή που το μάθαινα, όπως κάνει το mod.

• Like 3

Γι αυτους που βαζετε να φαινονται τα quests στο map, χάνετε την ουσία.

Τα side quests στο παιχνίδι από ενα σημείο και μετά δεν ειναι για να τρέξεις να τα κανεις όλα.

Ειναι για να παίζεις που και που μετά από καιρό και όλο να σκοντάφτεις σε κάτι καινούριο που δεν έκανες μήνες πριν που τερματισες το παιχνιδι

Τότε νιώθεις πραγματικά το scale και το μεράκι που έβαλαν οι devs

Μιλάμε για τα active quests, δεν έχει να κάνει με τα "!".

Και εγω νομιζω οτι οταν βαλεις πολλα στο χαρτη,θα χανεις το νοημα του καθενος και απλα κοιτας να τα ξεπεταξεις.

Παλι καλα,δεν εχει fetch quest η γενικα βαρετα(περα απο καποια λιγα) οποτε δεν τους αξιζει να τα κανεις ετσι.

• Like 1

Και εγώ συμφωνώ με τον panther, δεν υπάρχει λόγος να δυσκολεύεις τον εαυτό σου με ανούσια back tracking.

Το μόνο βασικά που Μου έλειψε πολύ στο παιχνίδι ήταν κάποια σημείωση ή ακόμα καλύτερα sort ποια quest έχεις ολοκληρώσει τελευταία για να μπορώ να διαβάζω τα σχόλια στο τέλος που ήταν πολύ καλά μερικές φορές. Το scrolling μετά από μερικες σελίδες του journal για να βρεις το quest που Μόλις τελείωσα ήταν ταλαιπωρία

• Like 3

μερικες σελίδες του journal για να βρεις το quest που Μόλις τελείωσα ήταν ταλαιπωρία

Το θέμα είναι όταν δεν θυμάσαι ακριβώς το όνομα του quest :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...