Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δεν χρειαζεσαι proficiencry για να παιξεις παιχνιδια γενικα,αλλα καλο ειναι να υπαρχει μια γενικη γνωση για να μπορεις να καταλαβεις και τι ακριβως λενε στις κουβεντες/διαλογους. Καποιος ο οποιος γενικα μεχρι τωρα στα παιχνιδια δεν ειχε καποιο σοβαρο προβλημα κατανοησης,δεν θα εχει ουτε με το Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Βασικά τέτοιου είδους games έχουν ακόμα πιο "δύσκολα" αγγλικά γιατί χρησιμοποιούν λέξεις που δεν τις μιλάει πια ο κόσμος και με τόσο συνθετη ιστορία άνετα χάνεις την μπάλα imo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για άλλη μια φορά αγαπημένο μου forum.. i stand in front of you,και έρχομαι με ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα σε κάνει να απογειώσεις το παιχνίδι! W3HC - Witcher 3 Hunter's Config https://youtu.be/vrJ330NGjCU (δε το δοκίμασα,οπότε όποιος θέλει να αυξήσει τα FPS του feel free και να μας ποστάρει τις εντυπώσεις του) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Για άλλη μια φορά αγαπημένο μου forum.. i stand in front of you,και έρχομαι με ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα σε κάνει να απογειώσεις το παιχνίδι! W3HC - Witcher 3 Hunter's Config https://youtu.be/vrJ330NGjCU (δε το δοκίμασα,οπότε όποιος θέλει να αυξήσει τα FPS του feel free και να μας ποστάρει τις εντυπώσεις του) Σταματησα να βλεπω στο ''almost playable''οταν τα fps ηταν καρφωμενα στα 18 με τετοιο οπτικο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εντάξει, επειδή έχω περάσει απο αυτή τη φάση που πρέπει να τρέξεις κάποιο παιχνίδι ακόμη και αν δεν έχεις το απαιτούμενο hardware, δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Αν θες, και τα 18 frames playable ειναι. Βέβαια αν πάτησεις μια φορά τα σταθερά 60 δεν πας πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ε το εργαλείο δεν είναι μόνο για να ρίξεις τα γραφικά.. Είναι και για να το τουμπανιάσεις το παιχνίδι.. Τα sliders δε πάνε μόνο κάτω,αλλά πάνε και πάνω! απλώς στο βίντεο αυτό το είδα,και το έβαλα και σα παράδειγμα τί κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Tελικά για το παιξιμο στο NG+ δεν θα χρησιμοποιήσω κανενα mod τύπου STLM 3 ή παρομοιο, δεν μου άρεσαν και πολύ τα χρωματα τους και κάτι υπερβολικά DOF στο βάθος, για μένα μια χαρά δειχνει το παιχνιδι οπως είναι στην αυθεντική του μορφή 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Για άλλη μια φορά αγαπημένο μου forum.. i stand in front of you,και έρχομαι με ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα σε κάνει να απογειώσεις το παιχνίδι! W3HC - Witcher 3 Hunter's Config https://youtu.be/vrJ330NGjCU (δε το δοκίμασα,οπότε όποιος θέλει να αυξήσει τα FPS του feel free και να μας ποστάρει τις εντυπώσεις του) Ρε αυτό είναι τέλειο! Πάλι καλά που μαλώσατε και το πήρε το μάτι μου. Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ρε αυτό είναι τέλειο! Πάλι καλά που μαλώσατε και το πήρε το μάτι μου. Μπράβο! μα ποιος μάλωσε; κανείς απότι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Και εμενα μου αρεσει περισσοτερο η βανιλια παρα τα Mods...βεβαια δεν εχω πετυχει καμια που να μου αρεσει περισσοτερο αλλα δεν εχω ψαξει κιολας να ειμαι ειλικρινης γιατι στα δικα μου ματια δεν ειδα κατι ενοχλητικο στην βανιλια(για να ψαχτω) οπως ητανε ας πουμε στο Resident evil 7 με την θολουρα που εκει εβαλα ενα sweet fx που το διορθωνε αυτο. Οσο για τα low γραφικα πραγματικα εβλεπα το βιντεακι και στεναχωριομουν για οποιον αναγκαστει να παιξει αυτο το παιχνιδι ετσι.Προσωπικα ηδη το εχω αφησει το παιχνιδι στην μεση γιατι δεν παιζω με σταθερο 60αρι και δεν θελω να κανω κ αλλους περιορισμους στα γραφικα και ειδικα οταν ακουσα για την αφιξη της 1080ti κανω υπομονη μηπως καταφερω να κανω την υπερβαση στην καρτα και το παιξω το παιχνιδι οπως του αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Για άλλη μια φορά αγαπημένο μου forum.. i stand in front of you,και έρχομαι με ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα σε κάνει να απογειώσεις το παιχνίδι! W3HC - Witcher 3 Hunter's Config https://youtu.be/vrJ330NGjCU (δε το δοκίμασα,οπότε όποιος θέλει να αυξήσει τα FPS του feel free και να μας ποστάρει τις εντυπώσεις του) επιτελους βρεθηκε ο τροπος που θα γινει port στο Switch /s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ για STLM και συναφή presets, δοκιμάστε όμως και k-putt's που απλά βελτιώνει τη βανίλια, χωρίς να την αλλοιώνει. Και εννοείται βάλτε ΟΛΟΙ το HD Reworked Project. Δεν επηρεάζει την απόδοση και κάνει τρελή διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το Witcher 3 Hunter's Config αν το maxαρουμε βελτιωνει τιποτα ή οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το Witcher 3 Hunter's Config αν το maxαρουμε βελτιωνει τιποτα ή οχι; δοκιμάζεις και βλέπεις! αλλά οποιαδήποτε αλλαγή κάνε ένα backup(σου δίνει την επιλογή) μην τα κάνεις brick όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Πάντως η αλήθεια είναι ότι η original παλέτα είναι πολύ φυσική σε look και συνεπώς χάνεσαι λίγο σε αυτό που βλέπεις. Εγώ θα προτιμούσα να φτιάξω λίγο την παλέτα για μεγαλύτερη ευκολία παιξίματος μιας και ουκ ολίγες φορές δεν έβλεπα καν που πήγαινα και τι έβλεπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα