Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΟΚ, αλλά το έχω το DLC παίδες.

Aντι για gourmet έχω ένα που λέγετε Balanced diet. Άνευ πλάκας... Δεν ξέρω τι κάνει, αμα ανέβω λέβελ θα τ ενεργοποίησω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά όχι. Αντί για gourmet πρέπει να έχεις το huntsman. Κοίτα και το εικονίδιο του πως είναι με φαγητά. Είναι bug... To link που παρέθεσα λέει "EDIT: Ok so I activated the ability that reads: 'Huntsman: doubles the effect of the currently equipped trophy', and..lo and behold..it works? I now have 20 minute food :| I guess i have that 'strings' bug that I saw someone mention, but no clue how to fix it."post-60587-0-97034300-1488919453_thumb.png

• Like 1

Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω ασχοληθεί με rpg games αλλά αυτό μου αρέσει και λέω να το αγοράσω σε ps4, αν κάποιος δεν ξέρει καλά αγγλικά θα έχει πρόβλημα να το παίξει, εννοώ στους διαλόγους που έχει να επιλέξεις, θα έχει θέμα;

Να ρωτήσω, επειδή δεν έχω ασχοληθεί με rpg games αλλά αυτό μου αρέσει και λέω να το αγοράσω σε ps4, αν κάποιος δεν ξέρει καλά αγγλικά θα έχει πρόβλημα να το παίξει, εννοώ στους διαλόγους που έχει να επιλέξεις, θα έχει θέμα;

Αν καποιος δεν ξερεις ψιλο καλα αγγλικα εχει θεμα γενικα με τα περισσοτερα rpg αν εχουν πολλους διαλογους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ά ναι έχω huntsman εκεί!

Άρα τι μπορώ να κάνω;

Επέλεξε το. Λογικά το bug είναι μόνο στο όνομα.

Α και μία συμβουλή:

post-60587-0-16158400-1489074086_thumb.png

:P

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1

Εξαρταται τι εννοεις με το "θα εχει θεμα". Σε πολλες περιπτωσεις οι επιλογες των διαλογων επηρρεαζουν την ροη του εκαστοτε quest και κατ' επεκταση της ιστοριας του παιχνιδιου. Παρ' ολο που εχει πολλους διαλογους το παιχνιδι δεν θεωρω πως θα δημιουργουσε μεγαλο προβλημα σε καποιον που δεν ξερει καλα αγγλικα. 

δεν ξερω τι εννοεις καλα αγγλικά αλλά στο Witcher 3 δεν χρειάζεται να ξέρεις άριστα αγγλικά, δεν θα παιξεις κανα Torment ή Pillars που και εκει δεν ειναι απαραιτητα τα αριστα αγγλικα για να ευχαριστηθεις απλώς δεν θα πιανεις και τα πάντα.

αν και στο Witcher 3 καταλαβαινεις γενικα το νοημα δεν θα εχεις θέμα, και οπως ειπα το παιχνιδι δεν εχει απαιτητικα αγγλικα, λογοτεχνικου επιπεδου σαν καποια crpg.

Eπισης αν παιζεις χρονια rpg ολα και κατι θα εχεις μάθει απο το λεξιλογιο που συνηθως χρησιμοποιούν.

Ναι θα έχεις θέμα. Το Witcher 3 είναι παιχνίδι βασισμένο στην ιστορία του και στη σχέση των άπειρων χαρακτήρων του και τις επιλογές του κεντρικού ήρωα μεταξύ τους. Κυριολεκτικά είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού αυτό. 

Εξαρτάται, το game φημίζεται για την ωραία ιστορία ,ενδιαφέρον χαρακτήρες καθώς και τις επιλογές που έχει . Ολα αυτά όμως προϋποθέτουν οτι αντιλαμβάνεσαι ως ένα επίπεδο τα  αγγλικά (π.χ. πιάνεις το νόημα σε ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους ). Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά πολύ και βασίζεσαι μόνο στον σκοπό (πχ. σκότωσε αυτόν, φέρε μου τάδε υλικά κτλ.) του κάθε quest ή θέλεις να αφοσιωθείς στο gameplay τότε είσαι οκ.

Ζύγισε τα και άμα είσαι καπου στην μέση θα σου πρότεινα να το πάρεις!  

δεν ξερω τι εννοεις καλα αγγλικά αλλά στο Witcher 3 δεν χρειάζεται να ξέρεις άριστα αγγλικά, δεν θα παιξεις κανα Torment ή Pillars που και εκει δεν ειναι απαραιτητα τα αριστα αγγλικα για να ευχαριστηθεις απλώς δεν θα πιανεις και τα πάντα.

αν και στο Witcher 3 καταλαβαινεις γενικα το νοημα δεν θα εχεις θέμα, και οπως ειπα το παιχνιδι δεν εχει απαιτητικα αγγλικα, λογοτεχνικου επιπεδου σαν καποια crpg.

Eπισης αν παιζεις χρονια rpg ολα και κατι θα εχεις μάθει απο το λεξιλογιο που συνηθως χρησιμοποιούν.

Ναι θα έχεις θέμα. Το Witcher 3 είναι παιχνίδι βασισμένο στην ιστορία του και στη σχέση των άπειρων χαρακτήρων του και τις επιλογές του κεντρικού ήρωα μεταξύ τους. Κυριολεκτικά είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού αυτό. 

Εξαρτάται, το game φημίζεται για την ωραία ιστορία ,ενδιαφέρον χαρακτήρες καθώς και τις επιλογές που έχει . Ολα αυτά όμως προϋποθέτουν οτι αντιλαμβάνεσαι ως ένα επίπεδο τα  αγγλικά (π.χ. πιάνεις το νόημα σε ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους ). Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά πολύ και βασίζεσαι μόνο στον σκοπό (πχ. σκότωσε αυτόν, φέρε μου τάδε υλικά κτλ.) του κάθε quest ή θέλεις να αφοσιωθείς στο gameplay τότε είσαι οκ.

Ζύγισε τα και άμα είσαι καπου στην μέση θα σου πρότεινα να το πάρεις!  

Πραγματικα,καλυτερα να μην ρωτουσε ο ανθρωπος  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 14

Ξεκίνα το και ξεκίνα και φροντιστήριο στα Αγγλικά :) για την πάρτη του αξίζει να κάνεις θυσίες.

Πέρα από την πλάκα θα βγάλεις νόημα με μέτρια γνώση της γλώσσας. Ε στην ανάγκη έχε και το κινητό κοντά με ένα λεξικό. Σε μερικές άγνωστες λέξεις θα σου είναι χρήσιμη βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...