chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Με το Witcher 2 πάντως στο XBOX360 καταφέραν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό που είδα πάντως από στην Ε3 στο xbox είναι επιεικώς απαράδεκτο από άποψη γραφικών. Ειλικρινά δεν περιμένα τόσο μέτρια γραφικά σε κονσόλες επόμενης γενιάς. Για μένα οι κονσόλες έχουν πλέον πάψει να έχουν την ίδια μορφή που είχαν πριν λίγα χρόνια καθώς πλέον είναι στην ουσία pc με μέτριο προς κακό hardware. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από chek2fire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Κάτσε να δούμε φίλε tobajara μην έχουμε εμείς την φάτσα όπως στο Watch Dogs που έχουνε άτομα 1500 Ε Pc και δεν μπορούσανε να το παίξουνε στα γραφικά τον κονσόλων.... Τουλάχιστον στην αρχή..... E μιλάμε για CD Project αυτή τη φορά και όχι ubi που βγάζει το παιχνίδι σε ότι πλατφόρμα υπάρχει στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 check2fire, πρίν λίγο καιρό είχαν κάνει engine presentation που έτρεχε σε PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Και ήταν σε μία GTX 780 ti αν θυμάμαι καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 O κολέκτορας στο amazon.co.uk ήδη έχει γίνει sold out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Γιατί τόσο κόλλημα με τα graphs δεν καταλαβαίνω, τα ίδια graphs με W2 να είχε σε open-world με 60 fps είναι υπεραρκετό και χωρίς να χρειάζεται 500 euro για να παίξεις, τα graphs τα ξεχνάς μετά από 10 λεπτά, αυτό που σου μένει είναι το gameplay και το story. Δεν θέλω να δω graphs, θέλω να δω σωστά physics, destructable enviroment, no clipping, animation blending και αλλα...μην κολλάτε. Προσωπικά για μένα μονο δυο εταιρίες δίνουν καλά graphs και άψογο gameplay, CDPR και Naughty Dog, μοναδικές εταιρίες που κάνω τα games τους pre-order tbh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 no clipping Δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Άντε καλά, wound system plz?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Και ήταν σε μία GTX 780 ti αν θυμάμαι καλά.. αυτο δεν σημαινει πως και με μια GTX 780 ή GTX 770 δεν θα μπορεις να το παιξεις, σιγουρα οχι με ολα μα ολα τερμα αλλα ποιος νοιαζεται, εγώ δεν ζητώ τις τέρμα αλλα τις αξιοπρεπεις ρυθμισεις. Αυτό που είδα πάντως από στην Ε3 στο xbox είναι επιεικώς απαράδεκτο από άποψη γραφικών. Ειλικρινά δεν περιμένα τόσο μέτρια γραφικά σε κονσόλες επόμενης γενιάς. Kατά την γνώμη μου πέτυχαν εξαιρετικο αποτέλεσμα στο xbox one. Oπότε σκέψου πως θα ειναι στο pc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Να δούμε τα requirements όμως....Αν ακούω ότι το δοκιμάζουνε σε 780 ti τότε αυτό με τρομάζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 αυτο δεν σημαινει πως και με μια GTX 780 ή GTX 770 δεν θα μπορεις να το παιξεις, σιγουρα οχι με ολα μα ολα τερμα αλλα ποιος νοιαζεται, εγώ δεν ζητώ τις τέρμα αλλα τις αξιοπρεπεις ρυθμισεις. Ούτως η άλλως θα μπορείς να το παίξεις και με μια gtx770 πολύ απλά γιατί το demo που είχαν βγάλει τότε στο pc ήταν και unoptimised. Απαιτούσε pc με μεγάλο raw power δηλ. Γι αυτό και ρίξαν την 780ti. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Για την 780 Ti είχαν πει(Φήμη βέβαια) ότι έχει 35FPS Average με όλα maxed out plus 8xMSAA.Αν ισχύει και έχει και PhysX(Fur Tech), τότε μιλάμε για πολύ καλό optimization. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 http://www.ign.com/videos/2014/06/10/the-witcher-3-gameplay-demo-ign-live-e3-2014 δειτε λιγο τη πολη, μου εφυγε το σαγονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Για την 780 Ti είχαν πει(Φήμη βέβαια) ότι έχει 35FPS Average με όλα maxed out plus 8xMSAA.Αν ισχύει και έχει και PhysX(Fur Tech), τότε μιλάμε για πολύ καλό optimization. Και χωρίς τη γούνα πάλι πολύ καλά θα είναι αν ισχύει αυτό.Το θυμάμαι κι εγώ που το είχαν "ανακοινώσει" παλιότερα και είχε τσινήσει κόσμος.Κατά τη γνώμη μου πάντως τέτοιες επιδόσεις με 8msaa είναι τζάμι.Είναι ανελέητα βαρύ το 8ρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Να υποθέσω με ubersampling μέσα έτσι?! Πάντως το fur tech παίζει να ρίχνει 20 fps κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα