Inler Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 hitman69 δοκιμασα τις ρυθμισεις σου και τρωνε πραγματι πολλα fps10-15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Να πω οτι χρησιμοποιω δικο μου SFX αλλα και εχω περασει 2 mods απο το nexus. Τα HD Reworked Project αλλα και την Immersive Cam για να φερνω την καμερα μετρα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ULTRA settings στα πάντα! + HD REWORKED mod (εκτός από nvidia hair-gameworks ή όπως το λένε που είναι off/low + SBAO /chromatic ab= off / vignetting off) αλλα οκ δε παίζω σε αυτά τα settings,γιατί πιάνω χαμηλά fps για όποιον την ψάχνει για γραφικά+απόδοση ας κοιτάξει εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Dude οπωσδήποτε βάλε HBAO και ρίξε κάτι άλλο για fps άμα έχεις θέμα, μπορεί το SSAO να είναι ελάχιστα καλύτερο σε απόσταση και απόδοση αλλα χάνει τρελα στα κοντινά και όταν κίνησε everything fuckin flickers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το HBAO είναι must. Ρίξε τα υπόλοιπα Ultra σε High για να κερδίσεις fps και δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν και δε παίζω με όλα ultra , HBAO+ δε βάζω επειδή δεν έχω nvidia κάρτα.. Αλλά υπάρχει διαφορά ultra σε high(όχι πως καίγομαι και τρελά να παίζω στα ultra) υπάρχει και οπτικά και σε fps,τα δοκίμαζα εκεί σε αυτό τον λόφο που έβγαλα την προηγούμενη φώτο,με το απέναντι βουνό και την πεδιάδα που είχε ενδιάμεσα μας τα settings μου blur/motion off το water quality το έχω high,τώρα που έκανα scroll down το γύρισα καταλάθος σε ultra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Η μονη διαφορα είναι ότι με ATI είναι ελάχιστα πιο ακριβό σε fps, δοκίμασε και με το που καταλάβεις τι εννοώ με το flicker θα απορείς πως έπαιζες πριν χωρίς HBAO Επίσης το grass σε ultra δεν έχει διαφορα στα fps όπως και το shadows βάλτο high που επίσης δεν έχει διαφορα Επίσης άμα θες να μετρήσεις fps πάνε στο WO εκεί που πρώτη φορα πολέμησες wraith, είναι το καλύτερο μέρος που έχω βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 μας κουφάνεις ρει εσύ !!! να βάλω shadows high να μου φάει μνήμη από την κάρτα; Απαπαπα,άστο κει κάτω χαμηλά,λες ντιτέηλς μορ εφπιες! Ε πως δεν έχει ρει;Τα χορτάρια-θάμνους τα πυκνώνει και το δάσος φουντώνει! Μαζί με το visibility range που τα κάνει render στο χιλιόμετρο και πέρα.. Νομίζω με δουλεύετε! Με βρήκατε μικρό και αρχίσατε να με βάζετε να κάνω πειράματα.. Θα κάτσω να πειράζω τα settings στο σημείο που είμαι,με τα fps να φαίνονται.. Τόσο λάθος να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο γιατι δεν ανεβαινει η photo χωρις συμπιεση απο το site..... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2017 από hitman69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά μιλάω dude δεν μπορώ να ξέρω στο δικό σου setup, τα shadows medium-high δεν έχουν οπτική διαφορα, το grass density (είναι μονο για grass όλα τα υπόλοιπα τα κάνει το foliage που έχει και το μεγαλύτερο impact) έχει ελαχιστη διαφορα και σχεδόν ανύπαρκτο fps impact. Γενικά τα μοναδικά settings με σοβαρό fps loss είναι το foliage και hairworks. Το HBAO πάντως is must γιατί όταν κίνησε το SSAO σου βγάζει τα ματια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 test area έγινε το παιχνίδι..με εσας τους τρελούς που έμπλεξα i5 2500k 16gb 1600mhz r9 280x 3gb http://steamcommunity.com/id/xtrmsnpr/screenshots/?appid=292030 nvidia hair=off all low, post effects OFF &HD reworked mod on all medium, post effects OFF &HD reworked mod on all high, post effects OFF &HD reworked mod on all ultra, post effects OFF &HD reworked mod on all ultra, post effects ON(hbao+) &HD reworked mod on το HBAO+ μου έτρωγε τα FPS είναι η αλήθεια, αλλά μιας και παίζω με χαμηλή ποιότητα στις σκιές/και την βλάστηση, δε θα το δουλέψω,θα μείνω πιστός στο SSAo..Μιας και οι φωτισμοί που χρειάζομαι μου αρκούν κοντά μου (όταν καταφέρω να φτιάξω το σουπερ pc δε θα με νοιάζουν αυτά,και θα τα βάζω όλα τέρμα,και θα σταματήσω να διαβάζω τί κάνει το κάθε setting,γιατί δε θα με ενδιαφέρει ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Η διαφορα SSAO & HBAO που αναφέρω είναι μονο όταν κίνησε και τρεμοπαίζουν οι σκιές στα χόρτα, προσωπικά το βρίσκω απαλευτο, τώρα άμα δεν σε ενοχλεί εσένα καλός more fps for you! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Η διαφορα SSAO & HBAO που αναφέρω είναι μονο όταν κίνησε και τρεμοπαίζουν οι σκιές στα χόρτα, προσωπικά το βρίσκω απαλευτο, τώρα άμα δεν σε ενοχλεί εσένα καλός more fps for you! moar fps moar happiness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Όλα High, χωρίς τρίχες, όλα τα post-processing on (εκτός από τις δύο βλακείες ρυθμίσεις (vignette & aberration), το sharpen στο Low, hbao+ φυσικά on, shadow & grass density medium. Vsync off (on στο control panel), unlimited frames, max-prerendered frames 1 στο CP. Τέλος κλειδώνουμε στο rtss τα fps ο καθένας όπου έχουμε τα ελάχιστα (αν ήμαστε από 40 και πάνω τότε σκίζουμε) και απολαμβάνουμε το έπος. P.S Τα παραπάνω αφορούν εμάς τους φτωχούς. Όποιος έχει από 970/980 και πάνω δεν ασχολείται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Όλα High, χωρίς τρίχες, όλα τα post-processing on (εκτός από τις δύο βλακείες ρυθμίσεις (vignette & aberration), το sharpen στο Low, hbao+ φυσικά on, shadow & grass density medium. Vsync off (on στο control panel), unlimited frames, max-prerendered frames 1 στο CP. Τέλος κλειδώνουμε στο rtss τα fps ο καθένας όπου έχουμε τα ελάχιστα (αν ήμαστε από 40 και πάνω τότε σκίζουμε) και απολαμβάνουμε το έπος. P.S Τα παραπάνω αφορούν εμάς τους φτωχούς. Όποιος έχει από 970/980 και πάνω δεν ασχολείται. Όλα ultra/on και είμαστε άρχοντες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα