Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ιδια λεγαν με το που ανακοινωθηκε οτι το W3 θα ταν open world,οτι δηλαδη δεν θα χει καλο στορυ και τελικα διαψευστηκαν.

Το οτι η Bethesda εχει αποτυχει να πει μια καλη ιστορια σε RPG τυπου Elder Scrolls,δεν σημαινει οτι ειναι αδυνατο.Σιγουρα μπορει να γινει οταν οι devs εχουν στοχο να γινει.

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

NG+, modded,(αν δεν είχες βάλει στο 1ο playthrough) και βουρ για Level 100... η μόνη επιλογή για το σύνδρομο στέρησης από Witcher 3...lol...

--και, Καλή Χρονιά--

Δημοσ.

Να ρωτησω εφτασα στο quest The King is Dead - Long Live The King σε ποιο σημειο του παιχνιδιου βρισκομαι περιπου οσον αφορα την κεντρικη ιστορια;

Δημοσ.

58 ωρες μεχρι τωρα.. 14lvl..

Οι 300 ωρες που εγραψε καποιος οτι του πηρε αρχισαν να μου φαινονται λιγες στην περιπτωση μου..

Δημοσ.
300 ώρες είναι λίγο τραβηγμένο, εκτός και αν καθαρίσεις όλους τους χάρτες από όλα τα ερωτηματικά, και κάνεις πολλα reload σε κάθε μάχη γιατι πεθαίνεις συνέχεια.

200-250 ωρες είναι ένα νορμαλ ποσο για μένα, για ένα ολοκληρωμένο playthrough.

Υπολόγιζε οτι στο τέλος είσαι γύρω στα 52-55 level.

Δημοσ.

330 ώρες. Έχω τελειώσει το main story και το Hearts of Stone αυτή τη στιγμή παίζω το Blood and Wine. Έχω βρει όλα τα ερωτηματικά και έχω ψάξει όλο το χάρτη.

Δημοσ.

Εμενα νομιζω κανα 60ωρο μου πηγε για ολα.

Βεβαια χωρις ολα τα ερωτηματικα αλλα ολα τα quest και ειχα φτασει 54 lvl αν θυμαμαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...