Alastor192 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα ιδια λεγαν με το που ανακοινωθηκε οτι το W3 θα ταν open world,οτι δηλαδη δεν θα χει καλο στορυ και τελικα διαψευστηκαν. Το οτι η Bethesda εχει αποτυχει να πει μια καλη ιστορια σε RPG τυπου Elder Scrolls,δεν σημαινει οτι ειναι αδυνατο.Σιγουρα μπορει να γινει οταν οι devs εχουν στοχο να γινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 197 ωρες για main game και expansions....τωρα τι? Θελω και αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 NG+, modded,(αν δεν είχες βάλει στο 1ο playthrough) και βουρ για Level 100... η μόνη επιλογή για το σύνδρομο στέρησης από Witcher 3...lol... --και, Καλή Χρονιά-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παιδια που μπορω να φτιαξω την Ofieri armor? Οπου δοκιμασα μου λεει craftman level too low... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εγώ το Ofieri το είχα πάρει από quest χωρίς crafting. Εδώ έχει ένα ωραίο οδηγό. http://www.gosunoob.com/witcher-3/ofieri-armor-locations/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτησω εφτασα στο quest The King is Dead - Long Live The King σε ποιο σημειο του παιχνιδιου βρισκομαι περιπου οσον αφορα την κεντρικη ιστορια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Περίπου στην μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 58 ωρες μεχρι τωρα.. 14lvl.. Οι 300 ωρες που εγραψε καποιος οτι του πηρε αρχισαν να μου φαινονται λιγες στην περιπτωση μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 300 ώρες είναι λίγο τραβηγμένο, εκτός και αν καθαρίσεις όλους τους χάρτες από όλα τα ερωτηματικά, και κάνεις πολλα reload σε κάθε μάχη γιατι πεθαίνεις συνέχεια. 200-250 ωρες είναι ένα νορμαλ ποσο για μένα, για ένα ολοκληρωμένο playthrough. Υπολόγιζε οτι στο τέλος είσαι γύρω στα 52-55 level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 https://howlongtobeat.com/game.php?id=10270 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 εμένα 150 περίπου λέει το steam με τα expansions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 250+ χωρίς FT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 330 ώρες. Έχω τελειώσει το main story και το Hearts of Stone αυτή τη στιγμή παίζω το Blood and Wine. Έχω βρει όλα τα ερωτηματικά και έχω ψάξει όλο το χάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εμενα νομιζω κανα 60ωρο μου πηγε για ολα. Βεβαια χωρις ολα τα ερωτηματικα αλλα ολα τα quest και ειχα φτασει 54 lvl αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 60 ωρες για ολα? Main game και expansions? Και εφτασες 54 lvl? Δεν παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα