Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μερικοι μου φαινεται απλα ψαχνεστε ή δεν εχετε καμμια επαφη με το ολο θεμα....

Μάλλον επειδή έχουν παίξει πολλές μούφες σε games το τελευταίο δίχρονο...επόμενο pre-order Cyberpunk ;)

Πάντως ελπίζω να μπορείς να έχεις follower αν όχι main όπως Ciri/Triss αλλα κανέναν άλλον witcher και επίσης να βάλαν τα real time finishers όπως είπαν...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως άλλα θυμάμαι. Το 2 ήταν άψογο από τη μέρα του launch. Το 1 από την άλλη είχε αρκετά τεχνικά προβλήματα με crashes, bugs και frame rate και η Enhanced Edition ήταν που το έκανε ουσιαστικά playable.

Κι εγώ πιστεύω πως το 3 θα έχει ελάχιστα προβλήματα - πέρα από κάποια αναπόφευκτα θέματα σχετικά την open world φύση του - αλλά ας μην τα θεοποιούμε όλα.

Μην ξεχνάμε πως τα Witcher 1 και 2 ήταν το πρώτο και το δεύτερο τους παιχνίδι αντίστοιχα.

Αυτό ακριβώς! Δεν είχαν και τόσο μεγάλη εμπειρία και φτιάξαν παιχνίδια που ήταν καλύτερα προγραμματισμένα από παιχνίδια εταιριών κολοσσών.

Who cares..Win FTW.

Πάντως εγώ θα το παίξω σε linux μια και τα winblows τα έχω μόνο για game και θα ήθελα να στείλω στο κάδο αν βγούν και άλλα game για linux. 

Who cares for winblows?

• Like 1

εγώ σίγουρα θα το αγοράσω πρώτα για windows και μετά ,πιθανόν σε κάποια έκπτωση, και για linux!

ας μην γελιόμαστε...

τα windows έχουν πολύ καλύτερη υποστηρίξει από εταιρίες και από drivers...

ειδικά το κομμάτι των drivers είναι πολύ πίσω ακόμα

κάτι φυσικα που δεν είναι δύσκολο να αλλάξει!

αρκεί να υπάρξει υποστηρίξη τοσο από εταιρίες όσο και από gamers για αυτο και άλλωστε θα το αγοράσω και για linux αλλά πιο μετα!

προς το παρών το the whither αναμένεται να είναι πανβαρο και δεν εχω και από τα πιο δυνατα σύστημα...και με το linux δεν θα έχω ούτε την άριστη απόδοση...

μακάρι βέβαια να βγω ψεύτης καθώς και εγώ περιμένω την μέρα που θα πετάξω τα windows αλλά ακόμα έχουμε δρόμο...

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators

Μόλις είδα το gameplay από την XBONE παρουσίαση.

Virtual boner again. :P

http://www.spike.com/netstorage/e3/live.html

(στην 1 ώρα 53 λεπτά περίπου)

Edit: Ξέχασα να σου πω Skull. Gore. :P

• Like 2

Πωπω τί gameplay είναι αυτό!!! Πέρα από τα γραφικά που τα σπάνε κλασικά, αναβαθμίσαν τις κινήσεις του gerald πέρα από τις υπόλοιπες αλλαγές που είδαμε..Ντάξει...αναμένεται ώριμη πλοκή, φοβερή ατμόσφαιρα/soundtracks, ωραίο gameplay, τέλεια γραφικά και καπάκι το open world map...Τί άλλο να ζητήσει κανείς από ένα παιχνίδι τέτοιου είδους...Ακόμα και μέτρια γραφικά να είχε, έχει ότι ακριβώς χρειάζεται ένα game για να είναι απολαυστικό σε κάθε πτυχή του.

Ειλικρινά, μόλις βγει θα κλείσω τα πατζούρια, θα απενεργοποιήσω το κινητό, θα κλειδώσω την πόρτα και θα μείνω νηστικός παίζοντας για 5 ημέρες συνεχόμενα μόνο και μόνο αρχικά για να εξερευνήσω τις περιοχές :P :P

• Like 3

Για άλλη μια φορά θα το γράψω ότι τα γραφικά που είδα στις xbox παρουσιάσεις δεν με ενθουσίασαν με τίποτα. Μακάρι στο pc να δούμε κάτι καλύτερο.

Εγώ δηλώνω άκρως εντυπωσιασμένος από αυτό που βλέπω.

PS: Στο amazon δεν μπορείς πλέον να κάνεις preorder την PC collectors edition.

Τους τελείωσε....

• Like 4

Εγώ δηλώνω άκρως εντυπωσιασμένος από αυτό που βλέπω.

PS: Στο amazon δεν μπορείς πλέον να κάνεις preorder την PC collectors edition.

Τους τελείωσε....

Ακριβως τα γραφικα ειναι θαυμασια για ενα τεραστιο σε εκταση open world rpg και σε τελικη αναλυση το gameplay θα επρεπε να ειναι η ανησυχια για καποιον που περιμενει αυτο το παιχνιδι και οχι τα γραφικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...