Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα σκάσεις αν δεν φέρεις αντίρρηση σε κάτι ε; :P

Εξαρτάται. Εγώ απο πάντα ήμουν υπέρ των κουτατων. Με κουτατα μεγάλωσα ετσι προτιμάω να αγοράζω. Απο εκει πέρα ομως πολλοί προτιμούν το digital. Αν λοιπον το παμε καθαρα απο τιμη το digital ειναι πιο φθηνό έστω και για 2€.

Τα κλειδαδικα δεν θα επρεπε να ειναι στους πιθανους τροπους αγορας. Αν ειναι ετσι μπορει καποιος να το παρει και free με αλλο τροπο "αγορας". Αλλα ας μην επεκταθουμε παραπανω

EDIT: οταν εγραψα τσαμπα εννοουσα αυτο που ειπε και ο NoFear. Οτι η τιμη ειναι πολυ καλη (γενικα) για ενα τετοιο παιχνιδι

Δεν ειναι θεμα αντιρρησης αλλα παραλογου που γραφεται.Για τα κλειδαδικα προφανως δεν εχεις δικιο γιατι ολος ο κοσμος που αγοραζει απο αυτα(τουλαχιστον απο μερικα που τα θεωρουν και εμπιστα)και δεν εχουν παθει κατι.Επισης το free που περιγραφεις δεν εχει καμια σχεση για τον πολυ απλο λογο οτι απο τον Θειο δεν μπορεις να παιξεις online.

Τωρα στο ζουμι της υποθεσης οσον αφορα αυτο που αναφερθηκε.Απο την στιγμη που το κουτατο παιχνιδι κοστιζει πανω κατω οσο σε ψηφιακο(γιατι και στο κουτατο αν θες εχει μεσα τον κωδικο για να το κατεβασεις)δεν ειναι προσφορα η τιμη του σε ψηφιακη μορφη απλα τα πραγματα. Το λογικο θα ηταν επειδη μιλαμε για ψηφιακη μορφη(που γενικα ειναι φθηνοτερη απο πλευρας κοστους παραγωγης σε σχεση με κουτατο)να μιλαγαμε για πανω απο 5-10ευρω διαφορα για να αξιζει ψηφιακα.

Ενα τετοιο παραδειγμα ειναι και με το Doom.50% εκπτωση και καλα για το παιχνιδι στα 30ευρω

http://store.steampowered.com/app/379720/

και κουτατο(που εχει και κωδικο μεσα για το steam κλασσικα)https://www.skroutz.gr/s/8308190/DOOM-PC.html κοστιζει 24-25.

Κοινως ο καθενας μπορει να αγορασει οπως θελει ενα παιχνιδι,απλα προσοχη στο τι θεωρουμε προσφορα και τι πραγματικα ειναι αυτο ειπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Δεν ειναι θεμα αντιρρησης αλλα παραλογου που γραφεται.Για τα κλειδαδικα προφανως δεν εχεις δικιο γιατι ολος ο κοσμος που αγοραζει απο αυτα(τουλαχιστον απο μερικα που τα θεωρουν και εμπιστα)και δεν εχουν παθει κατι.

Και (ότ)αν πάθουν κατι, θα τους αποζημιώσεις ή θα τους παρηγορήσεις εσύ τότε; 

Είναι απόλυτα αποδεκτή (και λογική) η προσέγγιση να αποφεύγει κάποιος τα κλειδάδικα ή/και να τα αγνοεί όταν συζητάμε για προσφορές.

Δεν θέλω και δεν πρόκειται να έχουμε derail στο thread για τα κλειδάδικα και το κατά πόσο τα κουτάτα είναι καλύτερα της ψηφιακής έκδοσης, αλλά ίσως θα πρέπει να σκέφτεσαι λίγο πριν χαρακτηρίζεις κάτι που γράφεται "παραλόγο" και πού κοτσάρεις το "προφανώς δεν έχεις δίκιο".

• Like 3

Και (ότ)αν πάθουν κατι, θα τους αποζημιώσεις ή θα τους παρηγορήσεις εσύ τότε; 

Είναι απόλυτα αποδεκτή (και λογική) η προσέγγιση να αποφεύγει κάποιος τα κλειδάδικα ή/και να τα αγνοεί όταν συζητάμε για προσφορές. 

Υπαρχει θεμα οσον αφορα τα κλειδαδικα και για το ποσο ασφαλη ειναι(και ποια απο αυτα βεβαια για να μην τα βαζω ολα σε ενα τσουβαλι).

Αλλα οπως ειπα και εστω οτι αγνοουμε τα κλειδαδικα ,απο την στιγμη που η ψηφιακη εκδοση του εν λογω παιχνιδιου δεν ειναι ουτε καν 10% φθηνοτερη απο την κουτατη ,προσφορα δεν υπαρχει.

Κάτι που θυμήθηκα τώρα που βγήκε το trailer του Red Dead Redemption-2.

Το Witcher-3 έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το Red Dead Redemption.

Μου θυμίζει πάρα πολυ Red Dead....στο horse-riding, στον τρόπο που παίρνει, τα trophies απο τα τέρατα που σκοτωνει... και γενικά στο στύλ του 3rd person.

Δεν έχω παιξει το Red Dead... αλλα απο βίντεο που είδα, μου θύμησε πάρα πολύ Witcher-3.

• Like 1

http://store.steampowered.com/sub/124923/

https://www.gog.com/the_witcher_3_goty_edition?utm_medium=referral&utm_source=buy_thewitcher_com&utm_campaign=20160830_buy_thewitcher_com

στα 40 ευρω το Witcher 3 GOTY λογω anniversary sale,οποιος σκεφτεται να το παρει να μην το σκεφτει καν περεταιρω.Εχει και μεμονομενα τα expansions σε sale αν καποιος ειχε μονο το base game

Για όσους σκοπευουν να ξεκινήσουν τώρα το παιχνίδι, ή ειναι στη μέση του, έχω να προτείνω τουλάχιστον 1 Mod.

Το Immersive Camera mod. Σου δίνει τη δυνατότητα, να παίξεις με την θέση της κάμερας.. να την φέρεις πιο κοντα στον Geralt, να τον βάλεις πιο δεξια, ή πιο αριστερα... ειναι το "Must Have Mod" για μένα.

Μακαρι να υπήρχε αυτή η δυνατότητα στα Options του παιχνιδιου, καθώς και σε όλα τα 3rd person παιχνίδια.

Απο 'κει και πέρα, τα Mod που μου φάνηκαν χρήσιμα και έβαλα ήταν, 

1 Mod για να μην εχω περιορισμό στο βάρος γι'αυτα που μπορώ να κουβαλήσω, και 

1 Mod για περισσότερη ποικιλία στα στατιστικά που σου δίνουν τα διαφορά trophies, απο τα τέρατα που σκοτώνεις.

Το σκεφτομαι να το ξεκινησω παρολο τα αρνητικα που εχει στη δικη μου λογικη

Το σπαθι ειναι λιγο μεγαλο;;στο gameplay σου δινει καλη αισθηση;;διοτι απο αυτα που βλεπω δεν με ενθουσιαζει.το απογευμα θα το δω σε pc φιλου το χω δει και σε κονσολα αλλα δε επαιζα εγω.σε κουτατο αν το αγορασω και σημερα δυστυχως το μαγαζι που θα το βρω αν το χει ειναι 47.90 καπου κει.πολλα ειναι ποτε προβλεπεται να πεσει η τιμη στο 27;;θεωρω οτι επρεπε να ξεκινησει απο 36 η τιμη της goty και οχι απο 42 που ξεκιναει τωρα.δε ενδιαφερομαι για ψηφιακο ετσι και αλλιως.

Παντελώς καμια σχέση πέρα από το και τα δυο έχουν άλογο αλλα ok :D

κι΄όμως...δες αυτό το gameplay και πες μου αν θυμίζει Witcher ή όχι.
Σε μένα δείχνει σίγουρη επιρροή από Red Dead.

• Like 1

Μιλάς για την camera στο skinning?! Και σε αλλα games υπάρχει ως technique για να γλιτώσουν τα διαφορετικά animation στα διαφορα ζώα/τέρατα, από εκεί και πέρα το να έχει κάποιες επιρροές λογικό αφού είναι από τα καλύτερα open-world ever, σε αυτό που θα συμφωνήσω 100% ότι είναι εμφανέστατο είναι το wildness feeling.

Ναι, για το skinning λέω....(αλλα και για το horse riding).

οκ, προσωπικά δεν το έχω δει με αυτόν τον τρόπο σε άλλα παιχνίδια.

Φυσικά, δεν το είπα για κακό οτι έχει επιρροές... κανενα παιχνίδι και τίποτα δεν είναι απο παρθενογένεση. Ολα έχουν τις επιρροές τους απο κάπου.

Και από πολλές πηγές.... μετά προσθέτουν και εμπλουτίζουν με δικά τους πράγματα/τεχνικές, τα οποια με την σειρά τους θα επηρεάσουν αλλα μελλοντικά παιχνίδια...κ.ο.κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...