Soulseeker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι "η" Roach. Πάντα φοράδες έχει ο Geralt. Το λέει άλλωστε ότι για φοράδα, έχει περίεργη φωνή, "γιατί, έχεις μιλήσει ποτέ ξανά με φοράδα;" (κάπως έτσι) Ναι sorry my bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 EPIC!! 1000 κομμάτια, 500 συλλεκτικά. 770$. Σκέτο τέρας! Geralt of Rivia Polystone Statue by Prime 1 Studio 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 66 πόντοι. Έπρεπε να πάρω μια μετροταινία για να δω πόσο ακριβώς είναι 66 πόντοι. Αυτό το πράμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Επίσης η ακρίβεια και η λεπτομέρεια είναι πραγματικά κορυφαίες, δεν έχει ξεφύγει τίποτα. Πρέπει να είναι η καλύτερη φιγούρα που έχω δει ποτέ, αν είναι όντως φωτογραφίες και όχι artwork. Κρίμα που βγαίνει κάπου 10 ευρώ ο πόντος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 τρομερο , 1500 κομματια συνολικα θα φυγουν σε λιγες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Για φιγούρα...με το μέτρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ήμουν collector και είχα λεφτά (κάπως περίεργη σύνδεση ) θα το είχα πάρει ήδη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως τρελή λεπτομέρεια, λέω να το χρεώσω στην πιστωτική της δικιάς μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως τρελή λεπτομέρεια, λέω να το χρεώσω στην πιστωτική της δικιάς μου Είναι πολύ βαρύ για να το φας στο κεφάλι. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πανάκριβο, με τελωνείο θα ξεπεράσει τα 1100€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Άνετα ειδικά άμα πέσεις σε κάνα κλέφτη όπως είχα πέσει εγώ κάποτε...πάντως θα πηγαίνει τέλεια κάτω από τον χάρτη που έχω κάνει πινακα αλλα ένταξη δεν παίζει πανάκριβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Άνετα ειδικά άμα πέσεις σε κάνα κλέφτη όπως είχα πέσει εγώ κάποτε...πάντως θα πηγαίνει τέλεια κάτω από τον χάρτη που έχω κάνει πινακα αλλα ένταξη δεν παίζει πανάκριβο.Ποιόν χάρτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιόν χάρτη; Φανταζομαι αναφερεται στον χαρτη που περιλαμβανεται στην κουτατη απλη εκδοση του παιχνιδιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το map: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως αν έβγαζαν και άλλο expansion επιπέδου Blood & Wine άνετα το αγόραζα και ας έκανε και 50€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τα σπάει η φιγούρα αλλά 770$ δύσκολα τα δίνεις για κάτι τέτοιο. Βέβαια μετά από καμιά 5ετία/10ετία θα φεύγει στα τριπλάσια χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα