Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 κ αυτο παιζει...αλλα πως το φτιαχνεις αυτο?
nik5163 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 θα ψάξω αν μπορώ να κάνω check bad sectors σε SSD, ίσως με τον WD magician.
mike299 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να παρουσιάζονται bad sectors στους ssd, δεν είμαι σίγουρος πάντως.
nik5163 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να παρουσιάζονται bad sectors στους ssd, δεν είμαι σίγουρος πάντως. Δεν είναι και πολύ καινούργιος ο SSD, ούτε θυμάμαι πότε τον αγόρασα. Αλλά τρέμω στην ιδέα να κάνω πάλι format ...
mike299 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι και πολύ καινούργιος ο SSD, ούτε θυμάμαι πότε τον αγόρασα. Αλλά τρέμω στην ιδέα να κάνω πάλι format ... Καλύτερα κανε ένα chkdsk από command line μήπως είναι απλά corrupted το αρχείο. Αν το προηγούμενο save δεν είναι πολύ μακριά πάντως, καλύτερα συνέχισε με εκείνο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ δώσαν στον Obama το προηγούμενο game αυτό σε πείραξε, ότι καλύτερο έχει η πολωνια είναι αυτή την στιγμή. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Έλεος... ?? Γιατι φιλε μου?το πιθανοτερο ειναι η χωρα περα απο μια καποια φημη να χει κερδισει και αρκετα λεφτα...Απο το ν βγαζουν ενα σωρο μαλακιες στα γραμματωσημα η απλα να αναγραφουν τα λεφτα αυτο ειναι μια καλη κινηση.
nektarios_rs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα και εγώ το παιχνίδι.. είμαι τώρα στα expansions...Αναρωτιόμουν "μα καλά τι έχουν πάθει όλοι με το W3?" τώρα καταλαβαίνω.Δεν είναι μόνο τα γραφικά, το gameplay, αλλά και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί όπως για παράδειγμα η ιστορία μέσα στο πίνακα. Πιστεύω μετά από αυτό το παιχνίδι, οτιδήποτε άλλο απλά θα φαίνεται "λίγο". 8
nektarios_rs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους τελείωσα το quest "collect 'em all" και ξεκλείδωσα το achievement "card collector"! Έφαγα μία ολόκληρη μέρα ψάχνοντας τη 1 κάρτα που μου έλειπε και τελικά ήταν η κάρτα του τύπου που είχαν κρεμάσει, στο hanged man's tree........... Ευτυχώς που στο blood & wine έβαλαν quest αποκλειστικά για να συμπληρώσεις το deck, γιατί εκείνο το βιβλίο στο βασικό παιχνίδι που απλά έλεγε ότι "σου λείπουν Χ κάρτες" δε βοηθούσε καθόλου..
Soulseeker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω να πω επισης, οτι ηταν επος το quest Με τον Roach. Ειδικα ο διαλογος που τον ρωτας πως εμφανιζεται ξαφνικα οταν σφυράς κτλ.Μεχρι και εγω στεναχωρηθηκα που σταματησε η επήρεια του μανιταριου 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω να πω επισης, οτι ηταν επος το quest Με τον Roach. Ειδικα ο διαλογος που τον ρωτας πως εμφανιζεται ξαφνικα οταν σφυράς κτλ.Μεχρι και εγω στεναχωρηθηκα που σταματησε η επήρεια του μανιταριου Είναι "η" Roach. Πάντα φοράδες έχει ο Geralt. Το λέει άλλωστε ότι για φοράδα, έχει περίεργη φωνή, "γιατί, έχεις μιλήσει ποτέ ξανά με φοράδα;" (κάπως έτσι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα