KNSM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τιμες σε κλειδαδικα για την GOTY εχουν βγει? Δεν βρισκω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τιμες σε κλειδαδικα για την GOTY εχουν βγει? Δεν βρισκω κατι. https://www.instant-gaming.com/en/1497-buy-key-gogcom-the-witcher-3-wild-hunt-goty/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 https://www.instant-gaming.com/en/1497-buy-key-gogcom-the-witcher-3-wild-hunt-goty/ Ωραια τιμη, μετριο το GOG (προτιμαω steam), και το μαγαζι... δυο φορες προσπαθησα να αγορασω απο εκει με paypal, και τις δυο δεν τα καταφερα! Η τελευταια ηταν χθες οταν προσπαθησα να παρω το Stellaris, ασε που εχει καπελο 2 ευρω στην πληρωμη μεσω paypal. Θα περιμενω μπας και βρεθει αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 βγαινει και το patch 1.30 που θα περιεχει και η GOTY στο release Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) δεν περιεχει κατι καινουργιο απλα διορθωνει τα τελευταια προβληματα του παιχνιδιου . Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Patch 1.30 Changelog: http://bit.ly/2bLRZtl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Απο οτι φενεται υπαρχει λογος που η goty εκδοση δεν κοστιζει 60ευρω day one.Βεβαια και παλι σαν πακετο δεν χρειαζεται να πουμε πολλα λογια για το ποσο αξιζει. Τελειως ξεβρακωτη η κουτατη του Witcher 3 αν κρινω απο το πρωτο unboxing που ανεβηκε στο YT για την ps4 εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Eγώ έχω πάρει τη συλλεκτική, την έχω ακόμα στην τσάντα των public ανέγγιχτη και περιμένω να πάρω ψηφιακά τη goty για steam.Γιατριέεεεεεε, θα ζήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 για 50 euro με το content που εχει το παιχνιδι ειναι τρελο deal κακα τα ψεμματα,ωστοσο θα μπορουσαν να την χρεωσουν κανα 10αρικο παραπανω και να βαλουν κανα καλουδι.Ειναι κριμα η base εκδοση να χε χαρτες,manuals και δεν ξερω γω τι και η GOTY να ναι ξεβρακωτη Eγώ έχω πάρει τη συλλεκτική, την έχω ακόμα στην τσάντα των public ανέγγιχτη και περιμένω να πάρω ψηφιακά τη goty για steam.Γιατριέεεεεεε, θα ζήσω; Δεν ξερω για ποιον λογο μπορει να το κανει καποιος αυτο,για αρρωστια μου φαινετε Παντως αν θα παρεις τωρα την GOTY,προτεινω να χρησιμοποιησεις τον κωδικο του base game και να παρεις το season pass διοτι διαβασα πως γινεται αυτοματως upgrade σε GOTY.Μην δωσεις τσαμπα και βερεσε λεφτα για το ιδιο πραγμα δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν ξέρω εάν θέλω να τον χρησιμοποιήσω αυτόν τον κωδικό.Χαζογκομενίαση σου λέω στο φουλ...! edit: έχεις κανένα λινκ για το season pass που λες;Γιατί ομολογώ πως δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι θα το έκαναν. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2016 από Bigi444444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 βγηκε το patch 3.9 gb στο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 η κουτατη που ρωτησα σε μαγαζι,δεν εχει ουτε στικερς ουτε map, ουτε καρτες.Οποτε θεωρω καλυτερα να παρετε την βασικη εκδοση με τα καλουδια και ξεχωριστα τα Expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Σε steam Goty edition ουτε για αστειο δεν βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 η κουτατη που ρωτησα σε μαγαζι,δεν εχει ουτε στικερς ουτε map, ουτε καρτες.Οποτε θεωρω καλυτερα να παρετε την βασικη εκδοση με τα καλουδια και ξεχωριστα τα Expansion. Ναι βεβαια για βαλε κατω ποσο κανει η απλη εκδοση+τα Dlc και ποσο η Goty εκδοση. Δεν ειναι μικρη η χρηματικη διαφορα. Οι συλλεκτες που θελανε τις καρτες ηδη ειχαν παρει τα expansion ξεχωριστα,τωρα οι αλλοι που περιμενανε την Goty να βγει λιγο χλωμο να τα σκασουν χοντρα να παρουν ξεχωριστα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ένα βιντεάκι για το πως ηχογραφήσανε τη μουσική και τους ήχους. Καλά, το παιχνίδι εχει απιστευτη μουσικη έτσι. Εγώ ανατριχιάζω σε πολλά κομματια. Μερικά κανουν και για ηχο κλησης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα