bad_freddy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Να επιβεβαιώσω κι εγώ την παραλαβή και των 2 gwent sets σήμερα το πρωί... Ευτυχώς ολα καλά παρά το άγχος μου για τυχόν τελωνεία κλπ. και βασικά ήρθε αρκετά πιο σύντομα απο οσο περίμενα αλλά και απο την πρόβλεψη του tracking που ανέφερε 10/08. ΥΓ. Τώρα ψάχνω άτομο να ξέρει Gwent στα Χανιά ειδάλλως θα μείνουν διακοσμητικές οι κάρτες για πάντα χαχαχα...! Ακόμα και φίλους gamers που εχω είτε δεν ασχολούνται με το Witcher, είτε παίζουν Witcher αλλά δεν τους αρέσει το Gwent Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από bad_freddy
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μόλις το πήρα και γω το gwent set,γιατί δύο μέρες έτρεχα. Θα γίνουν ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό στο "gaming" ράφι που φτιάχνω,αφού φίλους δεν έχω Μυτιλήνη που να το έχουν, (Ελπίζω το παιχνίδι που θα βγει,να μου αρέσει περισσότερο απότι το miningame του witcher3 έστω) Μπά, μπήκα και είδα. Βέβαια είναι για το παλιό deck. jinx.JPG μα αυτό φαίνεται να μην είναι ολοκληρωμένο(pending),γιαυτό έχει το cancel δίπλα. Είσαι σίγουρος ότι πληρώθηκε;
Silverage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μόλις το πήρα και γω το gwent set,γιατί δύο μέρες έτρεχα. μα αυτό φαίνεται να μην είναι ολοκληρωμένο(pending),γιαυτό έχει το cancel δίπλα. Είσαι σίγουρος ότι πληρώθηκε; Ναι.
totalius Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παιδια τωρα τελευταία οταν παιζω 2 ωρες+ συνεχομενα αργει να μου ανοιξει το inventory και κανει λιγο loading οταν ξεκιναω μια συζήτηση.Τι μπορει να φταιει;
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση να πάω στο κεντρικό ταχυδρομείο Λάρνακας μαζί με το τιμολόγιο αγοράς
panther_512 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ωχχχχχ...τελωνείο? Ε ναι. 19% φόρος. Κάπου 5,5 ευρώ έξτρα.
-TRANE- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ο gog κωδικος στην retail version τι προσφερει, γιατι λεει extra features.Ποια ειναι αυτα? Ευχαριστω
WizNick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 soundtrack,wallpapers,etc πρεπει να εννοει. Ισως και τα 16 δωρεαν DLC. Ολα αυτα μου τα εχει δωσει και το steam παντως 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 soundtrack,wallpapers,etc πρεπει να εννοει. Ισως και τα 16 δωρεαν DLC. Ολα αυτα μου τα εχει δωσει και ΣΤΟ steam παντως fixed.
mastixas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Παιδια τωρα τελευταία οταν παιζω 2 ωρες+ συνεχομενα αργει να μου ανοιξει το inventory και κανει λιγο loading οταν ξεκιναω μια συζήτηση.Τι μπορει να φταιει; Μία από τα ίδια κι εγώ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Προφανώς κάτι μπουκώνει, restart το game δοκίμασες?!
NEKROMA Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 βρηκα και τα δυο expansions σε ρεταιλ με τις καρτες 20ευρο και 29ευρο σε ενα καταστημα αξιζει να τα αγοράσω η να περιμενω να βγαλει καποιο πακετο μια και οι καρτες ειναι οτι ποιο ασχημο υπαρχει στο game
Sprou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 βρηκα και τα δυο expansions σε ρεταιλ με τις καρτες 20ευρο και 29ευρο σε ενα καταστημα αξιζει να τα αγοράσω η να περιμενω να βγαλει καποιο πακετο μια και οι καρτες ειναι οτι ποιο ασχημο υπαρχει στο game Πολύ υποκειμενική ερώτηση ρε nekroma. απο μένα ναι αξίζει..
Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μου ήρθε σήμερα μήνυμα οτι έστειλαν τις κάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα