grotenfrod Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παρότι δεν τις πάω γενικά τις collectors γιατί φαίνονται κιτσάτες (όσο κι αν αγαπώ τα TES πχ την συλλεκτική του Skyrim δεν την πήρα) ψήθηκα να πάρω την συγκεκριμένη. Νομίζω ότι είναι το πρώτο πραγματικά next gen πράγμα που βλέπω (ειδικά στο πλάνο πάνω από την πόλη). Στην Πολωνία η συλλεκτική βγαίνει γύρω στα 80 ευρώ, τη θεωρώ λογική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τώρα ξανά pre-order στο επόμενο Witcher μπα εγώ την κανονική πήρα, πολύ λεπτομέρεια αλλα δεν μου άρεσε, θα προτιμούσα τον Geralt απλά όρθιο με το σπαθί έξω στο χέρι η κάτι παρόμοιο, αν και το wolf medallion με ψήνει...oh well. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απο που μπορουμε να βρουμε την collectors? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στο amazon έχει ήδη τον κολέκτορα σε αρκετά υψηλή τιμή πάνω από 110 ευρώ. Από την μια θέλω να κρατηθώ να περιμένω να την φέρουν εδώ ελλάδα. Σίγουρα το πλαισιο θα την φέρει. Από την άλλη αν δεν την φέρει και εξαντληθεί. Εχώ τα προηγούμενα δύο της σειράς σε κολέκτορες και δεν θέλω να το χάσω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Έλα να ανεβαίνει το witcher 3 στο κοινό να τρελαινόμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τα facial animations τα περίμενα καλύτερα..Γενικά το περιμένα πιο next-gen από αυτό που είδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ε ντάξει το trailer δεν έδειξε και πολλά ούτως η άλλως. Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 πωπωπωπωπωππωπωπωππω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πότε βγαίνει τελικά το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ε ντάξει το trailer δεν έδειξε και πολλά ούτως η άλλως. Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε. Ε εντάξει, εγώ κρίνω αυτό που είδα στο trailer, gameplay ουσιαστικό δεν έχουμε δει ακόμα οπότε μόνο οπτικά μπορώ να το κρίνω για την ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πότε βγαίνει τελικά το game? 24 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο φαίνεται, μόνο που τα aniamtions των κινήσεων μου φαίνονται ολίγον τι ψεύτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 καλά συγνώμη τι δείχνανε 1 ώρα... μόνο ένα τρέιλερ 2 λεπτών έδειξαν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Όντως..μόνο αυτό δείξανε...Στο ψηστήρι μας έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 The Witcher 3: Wild Hunt Will Feature An Entire Underwater World For Exploration Fur Tech : Και το νερό τα σπάει άσχημα : 6 νέα screenshots. Αυτή όμως δεν έπρεπε να την βάλουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα