{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το μονο που δεν μου άρεσε στην παλέτα είναι ο ουρανός που απλά δεν κολλάει να είναι διαφορετικό χρώμα. Nice screens, next time βαλτά σε spoilers για αυτούς με μικρές ταχύτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vectorone Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το μονο που δεν μου άρεσε στην παλέτα είναι ο ουρανός που απλά δεν κολλάει να είναι διαφορετικό χρώμα. Nice screens, next time βαλτά σε spoilers για αυτούς με μικρές ταχύτητες Αν μιλας για το τελευταιο screenshot τοπιου, ειναι απο το Blood & Wine και προσωπικα ολο το χρωματικο μοτιβο στο dlc αυτο, με ξενιζει. Παραειναι..."παραμυθενιο" για ενα τετοιο σκοτεινο παιχνιδι. (Παρατηρηση για τα screens σε spoilers, εληφθει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μα το Blood and Wine σε πεταει μεσα στο "παραμυθενιο" με αναφορες στα παραμυθια .Προσωπικα το 1ο μου αρεσε το 2ο ειναι καπως πιο fable 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vectorone Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μα το Blood and Wine σε πεταει μεσα στο "παραμυθενιο" με αναφορες στα παραμυθια .Προσωπικα το 1ο μου αρεσε το 2ο ειναι καπως πιο fable Συμφωνω, ολη γενικα η σειρα εχει αναφορες σε παραμυθια, μυθους και θρυλους της Σλαβικης ιστοριας, αλλα προσωπικα για μενα μετα απο ωρες καψιματος του αρχικου παιχνιδιου, η περιηγηση μεσα στο Toussaint γινεται "κουραστικη". Ειχε βεβαια questαρες και φυσικα εκει βρηκα το πιο ωραιο gear του παιχνιδιου: Tesham Mutna Armor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παω να το τσεκαρω , το τελειωσα ρε γμτω αλλα πρεπει να δω και τη δευτερη επιλογη μπας και εχει αλλο ending Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Παρελαβα σημερα τα 2 gwent decks απο το JINX. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Παρελαβα σημερα τα 2 gwent decks απο το JINX. Εγώ τίποτα. Ούτε καν μου έχει έρθει κάποιο email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εγώ τίποτα. Ούτε καν μου έχει έρθει κάποιο email. Οπως ειχα ξαναπει, το ενημερωτικο εμαιλ σε μενα ηταν στα spam. Οποτε ισως και σε αλλους να κατεληξε εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Όχι, δεν μου ήρθε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τσεκαρε στον λογαριασμο σου στο www.witcherstore.com αν εχει γινει αποστολη, δινουν και tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τσεκαρε στον λογαριασμο σου στο www.witcherstore.com αν εχει γινει αποστολη, δινουν και tracking number. Μπά, μπήκα και είδα. Βέβαια είναι για το παλιό deck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Περιεργο, ειχες κανει και 3 μερες πριν απο μενα. Εγω πηρα και τα δυο decks. Μαλλον πρεπει να τους ρωτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Έστειλα μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μου απάντησαν χθες το βράδυ οτι περιμένουν αύριο την επόμενη παραλαβή και αναλόγως θα αρχίσουν να αποστέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα