Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε έξοδα μας βάζουν. Έχω ήδη κουτάτα main game+HOS και θα πάρω και το B+W. Το GOTY τί παραπάνω θα έχει?

Διαφορετικο εξωφυλο μπρος πισω :D

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελουμε telltale παιχνιδι σε επιπεδα walking dead ( πρωτη σεζον ) . 

Περα απο την πλακα δεν θα ηταν καθολου ασχημη ιδεα ενα τετοιο παιχνιδι στον κοσμο του the witcher 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν του παει του Witcher το Cel shaded. Μπορει να εβγαλαν τωρα μια φωτογραφια εξω στο δασος να δειχνει πιο ομορφο(ιδανικο σεναριο δηλαδη) αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι για τετοιο παιχνιδι το cel shaded.

Δημοσ.

Για όποιον τον ενδιαφέρει σήμερα ξεκίνησε η αποστολή από Αμερική για τα Gwent decks που είχανε δώσει δικαίωμα να παραγγείλεις αν είχες κάνει προπαραγγελία το season pass.

Δημοσ.

Για όποιον τον ενδιαφέρει σήμερα ξεκίνησε η αποστολή από Αμερική για τα Gwent decks που είχανε δώσει δικαίωμα να παραγγείλεις αν είχες κάνει προπαραγγελία το season pass.

Σου ήρθε email γιατί εμένα δεν μου ήρθε κάτι.

Δημοσ.

Εχω το witcher 3 χωρις το dlc.Το συστημα μου ειναι i5 4570 με 8 gb ram και μια 7970.Ποιες ρυθμισεις προτείνετε να κατεβασω για να εχω 60 fps stable?

Δημοσ.

Εχω το witcher 3 χωρις το dlc.Το συστημα μου ειναι i5 4570 με 8 gb ram και μια 7970.Ποιες ρυθμισεις προτείνετε να κατεβασω για να εχω 60 fps stable?

Δεν χριαζεσε 60 fps για να παιξεις. 40+ θα πρεπει να ειναι υπεραρκετα, αρκει να ειναι σχετικα σταθερα. Οποτε θα ελεγα να μην κατεβασεις τα γραφικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...