liakinen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όταν βγαίνει ένα "μεγάλο" update για το παιχνίδι κάνετε verify repair ή μόνο αν βγάλει προβλήματα. Μιλάω για GOG πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 αν δε σου κατεβαινει το patch κανε verify repair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όχι λέω αφού πάρω το patch μια χαρά κάνω προληπτικά verify repair ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δε νομιζω να υπαρχει λογος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αν πάλι κάνουμε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αφού απλά θα κάνει 1-2 δευτερόλεπτα έλεγχο και δεν θα κατεβάσει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παίδες τ'αγόρασα μέσω gog, μιας και επανήλθε η εκπτωση, στα 49.99ε (ξερω θα μπορουσα και φθηνότερα, αλλα δουλεψε η καρτα με τη μια και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω). Τώρα κατεβαίνει...μόλις 42GB...οπότε απο αύριο θα πέσει η παντόφλα της γυναίκας Ειδικά αν μάθει οτι πληρωσα και 50ε για παιχνιδι... :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εμένα έπαιζε μαζί μου Witcher για να μεταφράζει τους διαλόγους.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παίδες τ'αγόρασα μέσω gog, μιας και επανήλθε η εκπτωση, στα 49.99ε (ξερω θα μπορουσα και φθηνότερα, αλλα δουλεψε η καρτα με τη μια και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω). Τώρα κατεβαίνει...μόλις 42GB...οπότε απο αύριο θα πέσει η παντόφλα της γυναίκας Ειδικά αν μάθει οτι πληρωσα και 50ε για παιχνιδι... :-D Για base game+dlc τα 50€ ειναι κλοπη,πολυ καλα εκανες και το αγορασες και ασε την γυναικα να τραγουδαει.Μολις το τελειωσεις σε καποιους μηνες θα δεις που θα λες πως ηταν το καλυτερο 50αρι που ξοδεψα,trust me επισης τσεκαρε και τουτο μιας και εισαι newcomer,ειναι ενα ωραιο non-spoilery introduction http://imgur.com/a/Ystj3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μαζί με τα 2 expansion 50e... Βρε γώ, δε τα λυπάμαι, και τα πρωτα witcher κουτάτα τα ειχα αγοράσει...(ασχέτως που δε γνωριζω που ευρίσκονται) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως με τα 3-4 μοντς π χρησιμοποιώ δεν είχα πρόβλημα με το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Όχι λέω αφού πάρω το patch μια χαρά κάνω προληπτικά verify repair ; Εγώ κάνω πάντα προληπτικά γιατί μου έχει τύχει κάποιες φορές να κολλάει μετά απο update. Στο προηγούμενο είχε θέμα με τα γραφικά μέσα στις βάρκες και με το verify & repair διορθώθηκε το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ένα απίστευτο gliτσάκι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μόλις τελείωσα την κεντρική ιστορία του Blood and Wine. Λόγω του επείγοντος της κεντρική ιστορίας, μου χαλούσε το immersion να κάνω εξερεύνηση του χάρτη για τα sub-quests, οπότε τα περισσότερα τα άφησα για μετά. Η κεντρική ιστορία τελειώνει με τόσο ωραίο τρόπο όμως (όσοι το τερμάτισαν το ξέρουν), που η εξερεύνηση του χάρτη και των υπολοίπων quests είναι φυσική συνέχεια. Όπως και να έχει, πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτό το παιχνίδι. Τόσοι αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες, τόσο ωραία εξιστόρηση ιστορίας, καταπληκτικοί διάλογοι. Απίστευτη εμπειρία. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 μια αμνησια χρειαζομαστε για να το ξαναπαιξουμε απο την αρχη με τα expansions . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγω λογικα μιας και εξεταστικη τελος απο εβδομαδα θα παω να παρω και το Blood And wine και παλι ολο το παιχνιδι για την αρχη. Και ειδικα μιας και θα βγει και σε παιχνιδι ξεχωριστα το Gwent μαλλον δεν θα ασχοληθω με αυτο στο παιχνιδι και θα περιμενω να βγει σαν ξεχωριστο παιχνιδι. Επισης κατι που δεν βλεπω να ανεφερε κανεις μιας και κοιταζα τωρα καταστηματα για να αγορασω το expansion,η τιμη του κανονικου παιχνιδιου ξαναεπεσε στα 24.90ευρω(και μαλιστα απο seven και Public που βολευουν και επαρχια λογω μεταφορικων) οπως πριν κατι μηνες αρα οποιος εκανε υπομονη για να τα παρει ολα μαζι φθηνα(και κουτατα)ας τρεξει https://www.skroutz.gr/s/4991461/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα