Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το μόνο "κακό", είναι ότι παράγινε ομορφούλης ο Geralt ή μου φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έτσι μου φαίνεται ή μοιάζει πάρα πολύ η φωνή του με τον Site: Charles Dance edit: Ναι στο IMDB το λέει ότι κάνει το voice over του Emperor Emhyr var Emreis of Nilfgaard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έτσι μου φαίνεται ή μοιάζει πάρα πολύ η φωνή του με τον Site: Charles Dance edit: Ναι στο IMDB το λέει ότι κάνει το voice over του Emperor Emhyr var Emreis of Nilfgaard O Charles Dance ειναι, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εντωμεταξυ εχεις καποιες ομοιοτητες με το Game of thrones. Η μουσικη φερνει λιγο, ο charles κανει την φωνη του βασιλια που καθεται στον iron throne σε εναν φανταστικο κοσμο με μαγεια κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οι ιστορίες του Gerald προϋπήρχαν του Game of Thrones. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πάντως ο Emperor δεν είναι από τα "καλά παιδιά" ε; Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και έχω κοιτάξει λίγο το "εξωτερικό" lore. Άρα κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το χασα ρε π@$στη!! Θα το ανεβάσουνε πουθενά να το δούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το χασα ρε π@$στη!! Θα το ανεβάσουνε πουθενά να το δούμε? Στην προηγούμενη σελίδα έβαλα το trailer. Eπίσης σε high quality: http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_the_sword_of_destiny-32222_en.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πάντως ο Emperor δεν είναι από τα "καλά παιδιά" ε; O Emperor είναι απλά emperor, καμία πολιτική φιγούρα στον κόσμο του Geralt δεν είναι "καλή". Πάντως σίγουρα δεν είναι από τους χειρότερους. Εδώ να θυμίσω (για πολλοστή φορά) πως τα παιχνίδια διαδραματίζονται μετά τη σειρά βιβλίων, στην οποία ο Geralt πεθαίνει όπως ξέρουμε πολύ καλά, δεν έχουν μεταφραστεί όλα στα αγγλικά (δεν ξέρουμε ούτε κι εμείς το φινάλε κοινώς) και τα συνιστώ σε όσους αρέσκονται έστω και λίγο σε fantasy. Σε πιο πρακτικά ζητήματα, είπαν κάτι για premium edition? Ωραία η Collectors, δε λέω, αλλά η προηγούμενη premium ήταν μια εξαιρετική μέση λύση και δε θα ήθελα να δώσω 100 - 120 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μία στάνταρ έκδοση έχουν με premium content: PS: Οι ιστορίες του Gerald προϋπήρχαν του Game of Thrones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κατάλαβα panther, ευχαριστώ...Με βλέπω να γδέρνομαι...και να μ'αρέσει... Εν τω μεταξυ θα ήθελα πολύ να έβλεπα τις παρορμητικές προπαραγγελίες από το site τους σε GOG και GAME :P Για την Collectors δε βλέπω να έχει ανοίξει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 νταξει... δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω άμα τελικά είναι και άμα ναι κατά ποσο dynamic θα είναι το combat, δείχνει ότι παίρνει διαφορετικά stances αλλα φαίνεται πολύ ρεαλιστικό το be true, we want MORE!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Το μόνο "κακό", είναι ότι παράγινε ομορφούλης ο Geralt ή μου φαίνεται; Είναι που έχεις καιρό να..."το τερματίσεις", μάλλον. Την τύχη μου μέσα...παίζει και να μην έχω προλάβει να βγάλω το 2ο πέρασμα μέχρι να βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα