Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτσι μου φαίνεται ή μοιάζει πάρα πολύ η φωνή του με τον Link.png Site: Charles Dance

edit: Ναι στο IMDB το λέει ότι κάνει το voice over του Emperor Emhyr var Emreis of Nilfgaard 

O Charles Dance ειναι, ναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντωμεταξυ εχεις καποιες ομοιοτητες με το Game of thrones. Η μουσικη φερνει λιγο, ο charles κανει την φωνη του βασιλια που καθεται στον iron throne σε εναν φανταστικο κοσμο με μαγεια κλπ

• Moderators

Πάντως ο Emperor δεν είναι από τα "καλά παιδιά" ε;

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και έχω κοιτάξει λίγο το "εξωτερικό" lore. Άρα κολλάει. ;)

• Moderators

Το χασα ρε π@$στη!! Θα το ανεβάσουνε πουθενά να το δούμε?

Στην προηγούμενη σελίδα έβαλα το trailer.

Eπίσης σε high quality:

http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_the_sword_of_destiny-32222_en.html

Πάντως ο Emperor δεν είναι από τα "καλά παιδιά" ε;

O Emperor είναι απλά emperor, καμία πολιτική φιγούρα στον κόσμο του Geralt δεν είναι "καλή". Πάντως σίγουρα δεν είναι από τους χειρότερους.

Εδώ να θυμίσω (για πολλοστή φορά) πως τα παιχνίδια διαδραματίζονται μετά τη σειρά βιβλίων, στην οποία ο Geralt πεθαίνει όπως ξέρουμε πολύ καλά, δεν έχουν μεταφραστεί όλα στα αγγλικά (δεν ξέρουμε ούτε κι εμείς το φινάλε κοινώς) και τα συνιστώ σε όσους αρέσκονται έστω και λίγο σε fantasy.

Σε πιο πρακτικά ζητήματα, είπαν κάτι για premium edition? Ωραία η Collectors, δε λέω, αλλά η προηγούμενη premium ήταν μια εξαιρετική μέση λύση και δε θα ήθελα να δώσω 100 - 120 ευρώ.

• Like 1

Κατάλαβα panther, ευχαριστώ...Με βλέπω να γδέρνομαι...και να μ'αρέσει...

Εν τω μεταξυ θα ήθελα πολύ να έβλεπα τις παρορμητικές προπαραγγελίες από το site τους σε GOG και GAME :P :P :P Για την Collectors δε βλέπω να έχει ανοίξει κάτι.

• Like 1

Δεν μπορώ να καταλάβω άμα τελικά είναι και άμα ναι κατά ποσο dynamic θα είναι το combat, δείχνει ότι παίρνει διαφορετικά stances αλλα φαίνεται πολύ ρεαλιστικό το be true, we want MORE!!! :D

Το μόνο "κακό", είναι ότι παράγινε ομορφούλης ο Geralt ή μου φαίνεται; :P

Είναι που έχεις καιρό να..."το τερματίσεις", μάλλον.

Την τύχη μου μέσα...παίζει και να μην έχω προλάβει να βγάλω το 2ο πέρασμα μέχρι να βγει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...