Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ χρήμα ο Runewright γμτ...ξεπούλησα τα πάντα για να τον πάω στο τέρμα...και φυσικά δεν έχω και τα απαραίτητα runes/stones/glyphs.

Εγώ είχα κάνει τρελό looting και sales στο game και έφτασα να έχω κάπου ~130.000 coins :P . Τώρα είμαι στα 90.000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω, εσείς που τα βγάλατε και τα 2...Συνεχίζει να εμφανίζεται και στο B&W ή εξαφανίζεται μόλις τελειώσει το main quest του HoS?

Κανονικά εμφανίζεται..και μένα μου έχει φάει πολύ χρήμα..

• Like 1

Για 'κει θα πάει η δουλειά, το χρήμα είναι γλυκό. Ήδη η πρώτη στραβή τους έγινε με το downgrade.

αν και εφαγαν τρελο κραξιμο απο μενα για το downgrade,δεν νομιζω να παει η βαλιτσα παρακατω.Πηγαινοντας multi-platform επελεξαν parity με κονσολες,μαχαιρια για PC gaming φυσικα αλλα δε νομιζω να το πανε παρακατω.Τα πραγματα ως εχουν στην παρουσα φαση,ειναι εξαιρετικα για αυτους και απτην στιγμη που "περασε" το downgrade/parity  απτην κοινη γνωμη θα κατασταλαξουν σε αυτο το μοντελο.Δεν τους συμφερει να γινουν Ubisoft νομιζω σε καμια φαση της σταδιοδρομιας τους

Εγώ είχα κάνει τρελό looting και sales στο game και έφτασα να έχω κάπου ~130.000 coins :P . Τώρα είμαι στα 90.000.

Τί 130,000 και 90,000 μας λές?

Εμένα ο Witcher μου είναι με 200 coins αυτή τη στιγμή. Μπατίρης όσο δεν παίρνει.

Πρέπει να κάνουμε περατζάδα από Skellige Isles.

• Like 1

Μολις το πηρα  και γω και θα κατσω  απο το σκ να το λιωσω.Εννοειται οτι θα παρω αυριο της σωστες προμηθειες,μπυρες πατατακια ξηρους καρπους.

Ξέρετε που εχουν αποθηκευτεί τα saves στον σκληρό δισκο για να τα τοποθετήσω παλι ;;λόγω αναβάθμισης και τοποθέτησης SSD..

Το παιχνίδι υπαρχει κανονικα και τρέχει στον παλιο δισκο ( δεν ασβισα τιποτα)..1,10 έκδοση αλλα δε μου εμφανίζει continuum αλλα new game..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...