noFEARgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Φυσικα και μενει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πολύ χρήμα ο Runewright γμτ...ξεπούλησα τα πάντα για να τον πάω στο τέρμα...και φυσικά δεν έχω και τα απαραίτητα runes/stones/glyphs. Εγώ είχα κάνει τρελό looting και sales στο game και έφτασα να έχω κάπου ~130.000 coins . Τώρα είμαι στα 90.000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω, εσείς που τα βγάλατε και τα 2...Συνεχίζει να εμφανίζεται και στο B&W ή εξαφανίζεται μόλις τελειώσει το main quest του HoS? Κανονικά εμφανίζεται..και μένα μου έχει φάει πολύ χρήμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Για 'κει θα πάει η δουλειά, το χρήμα είναι γλυκό. Ήδη η πρώτη στραβή τους έγινε με το downgrade. αν και εφαγαν τρελο κραξιμο απο μενα για το downgrade,δεν νομιζω να παει η βαλιτσα παρακατω.Πηγαινοντας multi-platform επελεξαν parity με κονσολες,μαχαιρια για PC gaming φυσικα αλλα δε νομιζω να το πανε παρακατω.Τα πραγματα ως εχουν στην παρουσα φαση,ειναι εξαιρετικα για αυτους και απτην στιγμη που "περασε" το downgrade/parity απτην κοινη γνωμη θα κατασταλαξουν σε αυτο το μοντελο.Δεν τους συμφερει να γινουν Ubisoft νομιζω σε καμια φαση της σταδιοδρομιας τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εγώ είχα κάνει τρελό looting και sales στο game και έφτασα να έχω κάπου ~130.000 coins . Τώρα είμαι στα 90.000. Τί 130,000 και 90,000 μας λές? Εμένα ο Witcher μου είναι με 200 coins αυτή τη στιγμή. Μπατίρης όσο δεν παίρνει. Πρέπει να κάνουμε περατζάδα από Skellige Isles. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στη skellige (τα βαρέλια στη θάλασσα) και γενικά παντού τα ρήμαξα όλα...Το έχω διαλύσσει το παιχνίδι και τώρα σιγά σιγά B&W. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 In other news http://www.develop-online.net/news/cd-projekt-red-and-polish-government-launch-18m-fund-for-innovative-games/0221403 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μπράβο τους που στηρίζουν τα studios, άντε και στα δικά μας(Χαχαχα, λέμε και κάνα αστείο..). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ενα επος και το Blood & Wine. Τι να πει κανεις γι' αυτη την εταιρεια...!! Φανταζομαι ομως πως καπου εδω φτανει το τελος για το witcher 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαγειρας Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το blood & wine θελει και το witcher 3 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μολις το πηρα και γω και θα κατσω απο το σκ να το λιωσω.Εννοειται οτι θα παρω αυριο της σωστες προμηθειες,μπυρες πατατακια ξηρους καρπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαγειρας Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ξέρετε που εχουν αποθηκευτεί τα saves στον σκληρό δισκο για να τα τοποθετήσω παλι ;;λόγω αναβάθμισης και τοποθέτησης SSD.. Το παιχνίδι υπαρχει κανονικα και τρέχει στον παλιο δισκο ( δεν ασβισα τιποτα)..1,10 έκδοση αλλα δε μου εμφανίζει continuum αλλα new game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στο documents τα αποθηκεύει.Στο φάκελο witcher 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαγειρας Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τα βρήκα ευχαριστω αλλα μετα που τα ρίχνω;;πηγαίνω program files ,witcher 3 wild hunt και τα τοποθετώ;; Σε ποιο φάκελο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα