Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κάνα dlc αργότερα εντός της toussaint δεν αποκλείεται..εκει πανω δεξιά κάτι αγάλματα κατι κάστρα και ένα πυκνό δάσος βλέπω..έχει χώρο πάντως ο χάρτης..ευελπιστώ..

όσο για τη διάρκεια μερικοι εδώ μέσα τελειωνετε το main story πολύ γρήγορα..φυσικά και βγαίνει και σε μία μέρα ανάλογα πόση ώρα αφιερωνεις αλλά παράκληση κατ'εμέ ,πρώτα τα side quests,treasure κλπ και έπειτα το main..για όσους τρέχουν το έπος ακόμη

..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με treasures δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί τα βαριέμαι, όμως έκανα όλα τα side-quests/contracts(Πλην τα quests με gwent) σε όλα(Main game + Expansions). Όσο και να το καθυστερήσεις, κάποια στιγμή θα τελειώσει και θα φας ξενέρα..

• Like 1

Πραγματικά είναι παιχνίδι σταθμός και εύχομαι μετά το cyberpunk να ξανα ασχοληθούν με το witcher universe .. πιστεύω θα τους συμφέρει :D 

Πάντως προσωπικά μ αρέσει να ψάχνω πιο oil θα βάλω , ποιες βόμβες είναι οι ποιο χρήσιμες στην εκάστοτε περίπτωση κτλ και με βοηθάει στο immersion.. οπότε το  "auto apply oils" μου κάθετε λίγο στραβά , το ίδιο ισχύει και για το "travel from anywhere"...δεν ξέρω είμαι περίεργος μάλλον.  :P

προσοχη με το travel from anywhere μπορει να κανει broke ολοκληρα quest ακομα και να φτασετε σε καποιο σημειο που δεν μπορει να προχωρησει το Main quest εξαιτιας αυτου ( το εχω παθει ) 

Κάπου είχα διαβάσει, πως είπανε ότι μάλλον θα ξαναγυρίσουν στο witcher μετά το cyberpunk, απλά όχι στον gerald συγκεκριμένα. Θα πιάσουν άλλο witcher δηλ. The witcher 4 λοιπόν. Μακάρι να συμβεί. Επίσης διάβασα ότι ζητάνε άτομα και μεγαλύτερο δυναμικό στην εταιρία, ώστε να εργάζονται ταυτόχρονα σε τίτλους και όχι να κάνουν 4-5 χρόνια για να βγάλουν ένα τίτλο. Ας ελπίσουμε οι κινήσεις τους να μην τους καταντήσουν σαν τις γνωστές μεγάλες εταιρίες του χώρου και να μείνουν πιστοί στην ποιότητα-ανταπόκριση που τους έχει τοποθετήσει Νο 1 στο μυαλό των καταναλωτών.

• Like 1

Ας ελπίσουμε οι κινήσεις τους να μην τους καταντήσουν σαν τις γνωστές μεγάλες εταιρίες του χώρου και να μείνουν πιστοί στην ποιότητα-ανταπόκριση που τους έχει τοποθετήσει Νο 1 στο μυαλό των καταναλωτών.

ειναι δεδομένο πως κάποια στιγμή έτσι θα γίνει και η CD Projekt, απλώς ας ελπισουμε αυτο να αργήσει οσο γινεται.

Κάπου είχα διαβάσει, πως είπανε ότι μάλλον θα ξαναγυρίσουν στο witcher μετά το cyberpunk, απλά όχι στον gerald συγκεκριμένα. Θα πιάσουν άλλο witcher δηλ. The witcher 4 λοιπόν. 

Καλό 2020 :P

• Like 1

Πολύ χρήμα ο Runewright γμτ...ξεπούλησα τα πάντα για να τον πάω στο τέρμα...και φυσικά δεν έχω και τα απαραίτητα runes/stones/glyphs.

Να ρωτήσω, εσείς που τα βγάλατε και τα 2...Συνεχίζει να εμφανίζεται και στο B&W ή εξαφανίζεται μόλις τελειώσει το main quest του HoS?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...