La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και εγώ το βρίσκω καλύτερο σχεδιαστικά , αλλά σε σχέση με το παλιό αργεί πολύ να φορτώσει τα items ...οπότε πάλι καλά που έχουμε την επιλογή ! +1 σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τέλος και από μένα, φοβερό το expansion. Μεγάλο και σωστό DLC, όπως ήταν παλιότερα και στα άλλα παιχνίδια ένα expansion, οι υπόλοιπες εταιρείες πρέπει να πάρουν μαθήματα από την CDPR. Αγορά και NG+ όταν βγάλουν την έκδοση που θα έχει τα πάντα μέσα. Μου έκανε εντύπωση: Η περιοχή των παραμυθιών, απίστευτα όμορφη(Η ποιότητα του foliage ήταν στα επίπεδα που μας έδειχναν στην Ε3, εξού και το frame-rate που έτρωγε βούτα στα 20άρια. Το μόνο bug που βρήκα ήταν σε secondary quest και συγκεκριμένα στο: Στο Wine Wars, καθάρισα τις περιοχές για την τύπισσα και πήρε αυτή τον έλεγχο, ενώ όταν καθάρισα και τις περιοχές για τον άλλον το quest σου έλεγε να πας να του μιλήσεις ώστε να πάρει αυτός τον έλεγχο και φυσικά δεν γινόταν οπότε στον χάρτη δεν εμφανιζόταν καν σημάδι. Ευχάριστη έκπληξη Η συνάντηση με την Ciri στο τέλος(Ναι αυτό το ending έτυχα). Μακάρι να έβγαζαν και ένα expansion γι' αυτήν. Ο αντίπαλος Σίγουρα πιο ζόρικος από τον Eredin, αλλά η παρουσίαση του Eredin και το όλο σκηνικό, ήταν ανώτερο κατά την γνώμη μου. Όσο για το ending μου, χαίρομαι διότι: Όλη η παρεξήγηση και ο χαμός για 2 σκύλες(Την Syanna την φυστίκωσα ) και έναν βρυκόλακα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Mπράβο που βάζεις σποιλερ. Έτσι το λέω γιατι όσοι είμαστε ακόμη στην αρχή μας έχουν κάψει κάτι ποστ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ευχάριστη έκπληξη Η συνάντηση με την Ciri στο τέλος(Ναι αυτό το ending έτυχα). Μακάρι να έβγαζαν και ένα expansion γι' αυτήν. Προσπαθησες να κανεις τριο στο main game ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όχι Με την Yen έμεινα στο main game, νομίζω ότι η Yen δεν ήρθε επειδή την απάτησα με την Syanna(Κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να απατήσεις καθόλου, είτε την Yen, είτε την Triss(Ανάλογα ποια διάλεξες στο main game). Άμα δεν ήθελε να την απατήσω, ας με ακολουθούσε, μετά από τόσες μάχες το σώμα θέλει και σεξ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ δεν απάτησα καθόλου, οπότε ήρθε η Yen. Θα ήταν ωραίο όμως να έφερνες όποιον/α ήθελες για μια κουβεντούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η Triss είναι καλύτερη εγώ αυτή διάλεξα και έχω απατήσει και μου έστειλε και γράμμα τώρα στο expansion και κάποια στιγμή λογικά θα τη βρω.Για την ακρίβεια ότι απαυτώνεται το απάυτωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ε οκ, γούστα αυτά. Κι εγώ προσωπικά Triss θα προτιμούσα, αλλά ο Geralt είναι και λίγο μαζόχας, τα είχε με την Yennefer στα βιβλία, οπότε δεν ήθελα να της ρίξω πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ε οκ, γούστα αυτά. Κι εγώ προσωπικά Triss θα προτιμούσα, αλλά ο Geralt είναι και λίγο μαζόχας, τα είχε με την Yennefer στα βιβλία, οπότε δεν ήθελα να της ρίξω πόρτα. Πάντως τη πήρα και τη Yen μια φορά άσχετα αν είμαι με τη Triss. Σου λέω όλο το γυναικείο πληθυσμό που έχω συναναστραφεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Βάζει κανένας σας mod με το blood & wine περασμένο; Εμένα εκτός από την μεγαλύτερη γραμματοσειρά όλα τ' αλλα που δοκίμασα τα mods δεν κάνουν complile μέχω nexus mod manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ να σου πω την αλήθεια το παιχνίδι το παίζω τελείως Pure δεν έχω βάλει τίποτα και ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τι πρώτη φορα και εγώ απλά και μονο ώστε να εντοπίσω τι θέλω για το δεύτερο playthrough, φυσικά προτιμήσεις είναι αυτές αλλα μερικά mods είναι must για όλους όπως για παράδειγμα το zoom out στο χάρτη. Επίσης σχεδόν σε κάθε update χρειάζονται update και τα mods, δεν είναι περίεργο που δεν λειτουργούν Federacion. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα περιμένουμε λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ! Πάντως το μεγάλωμα της γραμματοσειράς με έσωσε. Χειριστήριο και πολυθρόνα, αξία ανεκτίμητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αν έχεις compile errors τότε, εκτός από τη χρήση script merger + κατάλληλων mods για την 1.21, πρέπει να βάλεις και τα vanilla cdpr scripts 1.21 στον αντίστοιχο φάκελο στο root του παιχνιδιού, κάνοντας overwrite σε ότι ζητηθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό; Εντάξει τα σπάς! Αυτό είναι: Κατεβάζουμε από εδώ http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/897/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher3%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D897&pUp=1 αυτό το αρχείο Scripts αποκοπή το original που είναι μέσα στον φάκελο content=>content0 και το φυλάμε κάπου αλλού. Μετά από αυτό τέρμα τα errors! Είσαι γίγας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα