>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σε μένα το κάνει μερικές φορές όταν είμαι μέσα στο καστρο της toussaint. Αλλά εκτός δεν έχω παρατηρήσει κάτι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Γενικά λίγα bugs τα έχει, θα βγάλουν κιάλλο patch. Maximum άλλα 2 πιστεύω. Ακόμα ένα σίγουρα. Θα δούμε στην πορεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ερώτηση: το σπαθί του Olgierd είναι καλύτερο από το σπαθί mastecrafted Feline sword? αξίζει λέτε να το αλλάξω και αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγώ δεν το αλλάζω το IRIS. Γουστάρω το knockback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγώ πάλι, μόνο wolven witcher gear κράταγα. Μόνο το silver sword άλλαξα για το Aerondight. Good ol' Witcher 1 friend. στο Blood and Wine. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Iris και aerondight δε θες κάτι αλλο..εχει και πιο δυνατά σε damage steel σπαθιά αλλα το iris εχει τη κοκκινίλα και τα σπάει..βεβαια σου παίρνει vitality..καλά για aerondight δε το συζητώ it's the best silver sword.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το πρώτο Patch είναι ήδη στα σκαριά και θα διορθώσει τα σημαντικότερα bugs για αρχή. Επίσης σε ερώτηση πότε το αναμένουμε η απάντηση ήταν soon very soon (λογικά μέσα σε 15 μέρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αυτά φοράω και 'γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το πρώτο Patch είναι ήδη στα σκαριά και θα διορθώσει τα σημαντικότερα bugs για αρχή. Επίσης σε ερώτηση πότε το αναμένουμε η απάντηση ήταν soon very soon (λογικά μέσα σε 15 μέρες). Αμην,εχει πολλά bugs το expansion..και ειδικά σε quests.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγώ συνάντησα ένα εχθές στο q που έπρεπε να ακολουθήσω κάποιον και είχε σταματήσει αυτός και δε προχωρούσε... Έχει bugs κάποια είναι και σημαντικά είναι αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Quest bugs και lock target έχουν προτεραιότητα (έτσι δήλωσε ένας dev). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Απαραίτητα τα patch γενικά, αλλά εδώ μας μαμάνε τα mods κάθε φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν μου άρεσε το καινούργιο πατς (1.21). Το δοκίμασα όταν βγήκε και, ενώ παρατήρησα μια βελτίωση στην απόδοση, τα καινούργια μενού μου φάνηκαν αισθητικά πολύ κατώτερα από αυτά του 1.12 και όχι ιδιαίτερα βολικότερα. Ευτυχώς που υπάρχει η επιλογή να διαλέξεις όποια έκδοση θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω στο gog τι γινεται παντως στο steam δεν μπορεις να διαλεξεις οποια εκδοση θες. Προσωπικα το βρηκα πολυ καλυτερο το νεο ui . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και εγώ το βρίσκω καλύτερο σχεδιαστικά , αλλά σε σχέση με το παλιό αργεί πολύ να φορτώσει τα items ...οπότε πάλι καλά που έχουμε την επιλογή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα