noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ναι medium ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 The Witcher 3: Blood and Wine--Every Grandmaster Armor Set 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 The Witcher 3 – Super Turbo Lighting Mod 2.2 is now available 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Φαντάζομαι τρώει μπόλικα fps το απο πάνω. Έχει νόημα να το βάλω όταν με όλα στο high (+hbao) είμαι γύρω στα 40+ fps? Μέχρι στιγμής πάντως το προφίλ του k-putt έχει ξηγηθεί άψογα, αφαιρώντας την κιτρινίλα αλλά παράλληλα βαστώντας τα χρώματα ζωηρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 H manticore, είναι καλύτερη από bear? Βασικά τι τύπος είναι? Medium? bear και wolf οι πιο όμορφες για μένα..είμαι ανέκαθεν της heavy(bear) πάντως..χρησιμοποιώ αρκετά quen..τώρα πια είναι η καλύτερη, με τι style παιζεις ειναι η απάντηση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγώ παίζω τύπου rogue και αυτή τη στιγμή είμαι με feline cat απόλυτα ευχαριστημένος μπορώ να πω. Θα ξεκινήσω και τη grandmaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Φαντάζομαι τρώει μπόλικα fps το απο πάνω. Έχει νόημα να το βάλω όταν με όλα στο high (+hbao) είμαι γύρω στα 40+ fps? Μέχρι στιγμής πάντως το προφίλ του k-putt έχει ξηγηθεί άψογα, αφαιρώντας την κιτρινίλα αλλά παράλληλα βαστώντας τα χρώματα ζωηρά. ελαχιστο fps hit εχει το STLM,δοκιμασε το κιολας να το δεις και μονος σου Απο κει και περα,νομιζω η καινουρια εκδοση του STML ειναι η καλυτερη μεχρι σημερα,οι νυχτες πολυ βελτιωμενες με μια προχειρη ματια που το δοκιμασα και πραγματικα διωχνει την καρτουνιλα απτο παιχνιδι.Στο επομενο playthrough οποτε ειναι αυτο θα ναι must mod απτην αρχη για μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το έβαλα και το STLM, όντως ελάχιστο hit έχει. Από εκεί και πέρα, είτε κάποια πράγματα στο παιγνίδι δεν έχουν κάτσει καλά με το τελευταίο Patch, είτε χρειάζεται νέο patch επειγόντως. Κάποια quests θα βγουν μόνο με τον τρόπο που αυτά θέλουν...είτε κάποια triggers δεν ενεργοποιούνται καθόλου, είτε ενεργοποιούνται όπως αυτά θέλουν (αυτό που αναφέρω πιο πίσω με τον βοηθό herbalist...με κανένα τρόπο δεν με άφησε να τους σκοτώσω, την έβγαλα αναγκαστικά με τον άλλο τρόπο), είτε σε αφήνουν να τριγυρνάς σα μλκς 3-4' και μετά εμφανίζονται πχ τα ίχνη σε Witcher senses, ή οτιδήποτε προκειμένου να προχωρήσει. Να πω τη μαύρη μου αμαρτία, λίγο αδιάφορο το ΗοS στα sidequests του και στα contract, εκτός κι αν αξίζει τόσο ο Runewright. Θα βγουν και τα δύο πάντως εντός του μήνα (1-2 ώρες την ημέρα έχω), να κλείσει και ο κύκλος αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ενα contract εχει το hos . Εχει πολυ δυνατο main quest ομως το HoS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ποιο βαλατε το 2.2 ή το 2.2.1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το 2.2.1 που είναι ΚΑΙ για Toussaint. Ωραίο δείχνει αλλά και πάλι θέλει το preset του K-Putt για πιο φυσικά χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το 2.2.1 που είναι ΚΑΙ για Toussaint. Ωραίο δείχνει αλλά και πάλι θέλει το preset του K-Putt για πιο φυσικά χρώματα. Ακριβώς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μεγάλη βελτίωση στον φωτισμό, δοκίμασα χωρίς και μου κακοφάνηκε αρκετά..Αν και είδα συγκεκριμένο ToD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σας κάνει τίποτα microstutters που και που στο toussaint? Αυτά που κρατάνε κανα δευτερόλεπτο, ίσα να ρίξουν απότομα λίγα fps και μετά καρφί επάνω ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα