Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ρε μη λέτε αντίθετες γνώμες από τον fulgore.. θα βγεί μέσα από την οθόνη να σας φάει! Παραμονεύει σε κάθε γωνιά του φόρουμ Περα της πλακας αν εχεις παιξει και τα δυο παιχνιδια που αναφερθηκαν θα ειχες αναλογη(μην πω χειροτερη αντιδραση για αυτους που ειναι παθιασμενοι με το Witcher πχ)αντιδραση αν γραφώταν κατι τετοιο Επισης αντιθετες γνωμες να γραφονται οπως λες αρκει να πατανε και καπου(αφου θελει καποιος να μοιραστει την αποψη του με αλλους ). Το βλέπω ενδιαφέρον το βράδυ.. Αυτος ακριβως ειναι και ενας λογος που ανεκαθεν ειμαι επιφυλακτικος(και ισως καποιες φορες πιο ''επιθετικος'' απο οσο πρεπει)σε καποια σχολια που μοιαζουν ακραια.Γιατι ειδικα σε forum δεν ειναι λιγες οι φορες που γραφονται επιτηδες(ειδικα σε δημοφιλη παιχνιδια)πιο πολυ για να προκαλεσουν παρα γιατι το εννοει ο αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ρε παιδια που ειναι ο marios_geo να δωσει καμια συμβουλη στον Federacion?? :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κοίταξε πιστεύω έκανε πλάκα περί skyrim..αν όχι τότε ήταν βαλτός από αυτόν με τα πολλά σύμφωνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν έκανα πλάκα, απλά το W3 είμαι ακόμη στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν έκανα πλάκα, απλά το W3 είμαι ακόμη στην αρχή. Για ριξε μια ματια εδω που εχει ολα τα quest.Ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησει αρκετα να μην χαθεις και να μην σου σπασουν τα νευρα http://www.vg247.com/2015/12/22/the-witcher-3-guide-walkthrough-pc-ps4-xbox-one-wild-hunt/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν έκανα πλάκα, απλά το W3 είμαι ακόμη στην αρχή. Για τον belisarius το πιο πάνω σχόλιο μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ρε παιδια που ειναι ο marios_geo να δωσει καμια συμβουλη στον Federacion?? :D Παίζει far harbor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μερικοί προτιμούν sandbox με char που φτιάξαν και να φαντάζονται την δικια τους φωνή στους διαλογους, η αλήθεια είναι ότι είσαι λίγο πιο "invested" σε sandbox αλλα για storytelling δεν υπάρχει σύγκριση και imo πιο cool bad ass από τον Geralt δεν θα μπορούσα να φτιάξω Αδυνατώ πάντως να καταλάβω που κολλας, το skyrim πιο πολύπλοκο gameplay έχει χωρίς ίχνος tutorial. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κατάλαβα που έκανα το λάθος... Έφυγα από τον πρόλογο μόλις τελείωσε αντί να καθαρίσω πράγματακια και να ανέβω λεβελ... Για να δούμε αν μπορώ να γυρίσω πίσω τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Παίζει far harbor. ειναι καλο τουλαχιστον? ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 8 μερούλες ακόμα μείναν για το B&W. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα θέλω να τελειώσει...ειλικρινά, άλλο επίπεδο αυτό το game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εγώ θα το καθυστερήσω όσο μπορώ για να τελειώσει όσο πιο αργά γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το χειροτερο κομματι αυτου του παιχνιδιου ειναι οτι καποτε τελειωνει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το χειροτερο ειναι οτι μετα απο το the witcher εχει ανεβει απιστευτα ο πηχης με αποτελεσμα να μην ευχαριστιεσαι τα υπολοιπα παιχνιδια. Ισως γινει κατι με το deus ex το καλοκαιρι και μετα με cyberpunk παλι . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Για το Deus Ex δεν φοβαμαι,5 χρονια εχει απτο Human Revolution,δεν γινεται να βγαλουν κατι χειροτερο απο εξαιρετικο Tο Witcher οντως εθεσε τον πηχη ψηλα σε βαθμο που μπορει να επηρεασει το πως κρινουμε τα μελλοντικα open world RPGs.Οσον αφορα το B&W,και γω θα προσπαθησω να το παω οσο πιο αργα και ανετα γινεται(αν και πεφτει μεσα σε περιοδο διαβασματος).Το πιο πιθανο ειναι χτυπησω 2-3 δεκαωρα ανα ημερα γιατι δεν με παιρνει για παραπανω. Επισης τα reviews του expansion βγαινουν την Πεμπτη αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα